1 hafta önce Honda Hr-v satın aldım. bariz gördüğüm kusur bu gibi gözüküyor. Kablosuz kullanımda 15. dk dan sonra özellikle tam sokak dönüşlerinde sebebi bilinmeyen bir şekilde donuyor. ana menüye geçip android autoyu tıkladığınızda siyah ekran alıyorsunuz ve tek çözüm aracın yeniden çalıştırılması. Bu konuda ilerleyen günlerde olursa gelişme buradan paylaşacağım |
Honda Android Auto navigasyon donma problemi

-
-
biz jazz/hrv wp grubu olarak çözümü bulalı 1 ay dan fazla oluyor.
telefonun dilini ingilizceye çevirin oldu bitti bu kadar basit.
navigasyonun dilini türkçe yapabilirsiniz sorun olmuyor.
hayırlı günler
-
Aynı sorun bende de oldu bugün ilk 1000 kilometre için servise gelmek için yaptığım rotada sürekli donup donup kaldı ve çok zor durumda kaldım. Android olan telefonumun dilini İngilizce yaptım yol boyunca bunu takip edip buraya geri dönüş yapacağım bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziman -- 24 Aralık 2024; 8:35:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozimanAynı sorun bende de oldu bugün ilk 1000 kilometre için servise gelmek için yaptığım rotada sürekli donup donup kaldı ve çok zor durumda kaldım. Android olan telefonumun dilini İngilizce yaptım yol boyunca bunu takip edip buraya geri dönüş yapacağım bilginize.
İngilizce yapınca oldu ve donmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziman -- 24 Aralık 2024; 10:11:32 >
Merhaba bu gruba nasıl katılabilirim
Bana ozelden telefonunuzu atin ekleyeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X