Şimdi Ara

HONDA ACCORD 2008 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kahverengi olani begendimde, beyazin arka tasarimi fence facia..

eski a6 larin buzdolabi gibi arkasi olan araca benzemisi resmen..
  • bence gayet güzel olmuş (avrupa için hazırlanan)
  •  HONDA ACCORD  2008

Bence ortası C serisi,ön ve arka far yandan 5 serisi

Bu motorlarla Accord un işi zor
  • iç tasarımı güzel olmuş ama dışı eh işte
  • çizgileri çok keskin ve kısa sürede bıktıracak bence.iç tasarım çok iyi tek beğenmediğim şey o konsolda yuvarlak çıkıntı oldu.Kaza anında böylesi çıkıntılar yaralanma riskini çok yükseltiyor.Hiç akıllıca olmamış.Sanki dj nin beatbox u gibi bir panel tasarlamışlar.Abartı olmuş o yuvarlak şey.
  • en beyendiğim yeri arkasıydı onuda felç etmişler fakat içi güzel olmuş.
  • aşırı bir değişiklik yok gibi, bu sayede sportifliğini korumuş..
  • sadece içi güzel dışını pek begenmedim
  • Bence eski kasa Accord daha güzeldi. Ama bunada alışırız herhalde. (Corollanın yeni kasasınıda ilk çıktığında pek beğenmemiştim. Sonra ne oldu bilmiyorum. Şimdi ise tasarımı çok hoşuma gidiyor )

HONDA ACCORD  2008
  • Harika bir araç
  • jantlar hariç güzel olmuş

ama abd versiyonu çok daha güzel
  • eski agresifliğini kaybetmiş biraz ama güzel yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerim026

Bence eski kasa Accord daha güzeldi. Ama bunada alışırız herhalde. (Corollanın yeni kasasınıda ilk çıktığında pek beğenmemiştim. Sonra ne oldu bilmiyorum. Şimdi ise tasarımı çok hoşuma gidiyor )

HONDA ACCORD  2008

Bence de bu arkadaşın koyduğu agresif ve sportif duran accord çok güzel.Yenisini ben beğenmedim.

Ayrıca arkadaşlar farkındamısınız araç makam araçına benzemeye başlamış.40-50 yaş grubuna kaymış.

• Dışı bana göre önceki kasa daha iyi duruyordu. Ama içi gerçekten hakkını vermek lazım burdan harika duruyor.
  • valla ben 2 versiyonuda beğendim
    Türkiyede satması için ya 1.6 motoru olacak ya da dizel otomatik olacak ama maalesef ikiside yok onun için şansıda yok
  • Avrupa'da 2009 da çıkacak bu araç.
    http://www.worldcarfans.com/9080211.014/mini1/2009-honda-accord-for-europe-unveiled

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbaga_tosbaga -- 12 Şubat 2008; 9:07:30 >
  • quote:

Bence eski kasa Accord daha güzeldi. Ama bunada alışırız herhalde. (Corollanın yeni kasasınıda ilk çıktığında pek beğenmemiştim. Sonra ne oldu bilmiyorum. Şimdi ise tasarımı çok hoşuma gidiyor )

HONDA ACCORD  2008

en güzel accord
    en güzel sedan adayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

quote:

HONDA ACCORD  2008

Bence de bu arkadaşın koyduğu agresif ve sportif duran accord çok güzel.Yenisini ben beğenmedim.

Ayrıca arkadaşlar farkındamısınız araç makam araçına benzemeye başlamış.40-50 yaş grubuna kaymış.

kesinlikle aynı fikirdeyim eski hali çok daha sert ve çekici idi

• Eski kasadaki cazibe gitmiş ... işi zor!
  • resim çok görüyoruz ama piyasaya çıkan yok daha
    bu araba güzel olmuş kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.