Şimdi Ara

Honda Accord 2.0 OV LPG Taktıracağım Öneri Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
15.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prins Farklarını Size Yarın Yazacam siz kiti farklarını ii Araşdırınız

http://forum.donanimhaber.com/m_13650398/mpage_41//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins Recep

Prins Farklarını Size Yarın Yazacam siz kiti farklarını ii Araşdırınız

http://forum.donanimhaber.com/m_13650398/mpage_41//tm.htm

memnunıyet garantısı aldım, begenmezsem farkını verıp prıns'e gecebılecegım
  • Benim öyle bir Accordum olsa: Prins-VSI, Teleflex-GFI, BRC'den başkasını ASLA düşünmezdim...
  • aracı teslim aldım
    kaput acıkken enjektorden ses gelıyordu ama kapanınca ses neredeyse sıfır
    ıcerıye hıc gırmıyor,

Accorda göre enjektor yokms ellerınde sanırım
    beyaz enjektor takacagız dedıler teknık acıdan ne anlama gelıor bılmıyorum

montajı üçel dudullu'da yaptırdım
    bugn lpg alırken 25LT'den sonra depodan ses geldı, pompacı şamandıra arızalı abı dedı, Üçel'i aradın zaten yarın geleceksınız bakarız dedıler bu konu hakkında fıkrı olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Benim öyle bir Accordum olsa: Prins-VSI, Teleflex-GFI, BRC'den başkasını ASLA düşünmezdim...

prins ve teleflex zaten bunlara göre daha sorunsuz ama kime danıştıysam Landi Renzo , BRC'dan çok daha iyi dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

Benim öyle bir Accordum olsa: Prins-VSI, Teleflex-GFI, BRC'den başkasını ASLA düşünmezdim...

prins ve teleflex zaten bunlara göre daha sorunsuz ama kime danıştıysam Landi Renzo , BRC'dan çok daha iyi dediler

Landı Renzo nun BRC den ustun tek bır ozellıgını soyleyebılır mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

quote:

Landı Renzo nun BRC den ustun tek bır ozellıgını soyleyebılır mısınız ?

Ben söyleyemem tabiki o kadar bilgili değilim sadece araştırmalarım sonucu çoğunluk Landi Renzo'ya daha iyi dediği için taktırdım, yoksa aklımdaki ilk marka BRC'ydi, ama sonradan prins'e geçtim ardından da Landi Renzo'ya ikna ettiler

• Aracınız ve kitiniz hayırlı olsun fakat açıkça belirtmek gerekirse biraz ilginç bir durum oldu.

Buradan tavsiye istediniz, herkes bir şekilde yardımcı oldu. Nerede ikamet ettiğinizi sorarak size yakın Prins ve Teleflex bayiilerini arayıp bilgi aldıktan sonra size özel mesaj attım.

Ama siz hiç zikretmediğiniz bir kit taktınız.

Tekrar güzel günlerde kullanmanızı umuyor, LPG sektörüyle hiçbir maddi bağlantısı olmayan bir Accord kullanıcısını burktuğunuzu belirtiyorum.

Lütfen araç ve kit ile alakalı tecrübelerinizi Accord Kulubü'nde paylaşınız.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Aracınız ve kitiniz hayırlı olsun fakat açıkça belirtmek gerekirse biraz ilginç bir durum oldu.

Buradan tavsiye istediniz, herkes bir şekilde yardımcı oldu. Nerede ikamet ettiğinizi sorarak size yakın Prins ve Teleflex bayiilerini arayıp bilgi aldıktan sonra size özel mesaj attım.

Ama siz hiç zikretmediğiniz bir kit taktınız.

Tekrar güzel günlerde kullanmanızı umuyor, LPG sektörüyle hiçbir maddi bağlantısı olmayan bir Accord kullanıcısını burktuğunuzu belirtiyorum.

Lütfen araç ve kit ile alakalı tecrübelerinizi Accord Kulubü'nde paylaşınız.

Saygılar

Merhabalar

yardımlarınız için teşekkürler, ben aslında prins'de karar kılmıştım, servise gidince orada fikrim değişti.
    Dediğiniz gibi durum biraz farklı oldu, 1500 TL'ye beyaz enjektörlü Landi Renzo taktılar, arabamıda iş yerime kadar teslim ettiler,
    siz dahil 5-6 arkadaş daha yardımcı olmuştu, prins 2100 TL'ye kadar indirmiştim ancak 600 TL fazla vermenin gereksiz olduğunu Landi Renzo'nuda kaliteli oldugunu söyleyen çoğalınca "memnun kalmazsam aradakı farkı verıp prins'e geçmek kaydıyla" Landi Renzo taktırdım.

Umarım sorun yaşamam, randevulu gıtmeme rağmen çok kalabalıktı açıkcası, bu kadar müşterinin olması,onların sözüne itimat etmemi kolaylaştırdı.

Honda Accord 2.0 OV LPG Taktıracağım Öneri Lütfen

• Enjektörler

• enjektörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysfc -- 29 Ekim 2011; 15:43:16 >
  • foto4

• Prins Vsı Sistem Montajı Honda Accord 2.0

• Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanız
  • Tesekkurler recep bey, resimlerden pek anlamam, hatta güzel montaj oldu dediler, bende işi bilen ustalar resimlere bakıp yorum yapsınlar diye koydum.

Prins'i hiç kötülemediler zaten, ama aynı işlevi daha az paraya yapan varken gerek yok dediler, bunu diyerek müşterilerini mi korudular yoksa kar marjı daha yüksek bir ürün mü sattılar bilemedim, ama Landi Renzo için aldığım fiyatta piyasaya göre fena değil.

100Km kadar gezdim, LPG'de olduğu anlaşılmıyor, titreme yok, stop yok, enjektör sesi hiç gelmiyor ( en çok bundan rahatsız olmuştum)

1000KM bakımına gelin dediler. Tabi daha çok yeni, depoyu fulledim, yakıt tüketimini ölçüp buradan paylaşırım
  • Bugün Tem'den Via/Port'a kadar gittim, hız kontrolu yaptım 210'a kadar basabildim, herhangi bir benzine atma vs olmadı, ümraniyede çok dik bir yokuş vardı, yokuş başında da kırmızı ışık, yeşil yanınca gaza sonuna kadar bastım yokuş yarısında bir an gaz kesti sanırım ama sonra devam etti, yarın servise soracağım nedeni ne olabilir diye, 80 TL'lik gaz almıştım 4 ışıktan 2si gitti 2si yanıyor şuan , bakalım ne kadar gidecek
  • Arkadaşlar bugün LPG sıfırlandı, 2,40 TL'den aldığım 87 TL'lik LPG İstanbul Şehir içi kullanımda 290KM gitti. Yani kilometrede 30kr yakarken 100km'de 12,5 LT gaz tüketmiş.

Dİkkatimi çeken ise yol bilgisayarı 12,5 LT benzin gösteriyordu.
  • ÖNCELİKLE GÜLE GÜLE KULLANIN ALLAH KAZA BELA VERMESİN BİZDEKİ SİSTEMLERİN 3ÜNDEDE 100 DE 45 E VARAN TASARRUF SAĞLIYABİLİRSİN 3 FARKLI MARKAMIZ VAR LANDIRENZO(İTALYAN) İNKAGAS(BMD)(KORE)BRC(İTALYAN) SİZ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSENİZ BİZİM ÖNERİMİZ BU 3 MARKADIR SEÇİM SİZİN EFENDİM HER ŞEKİLDE YARDIMCI OLURUZ...SAYGILARLA...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),BRC KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 583 05 83
  • quote:

Arkadaşlar bugün LPG sıfırlandı, 2,40 TL'den aldığım 87 TL'lik LPG İstanbul Şehir içi kullanımda 290KM gitti. Yani kilometrede 30kr yakarken 100km'de 12,5 LT gaz tüketmiş.

merhaba, foruma en son siz yazmışsınız şu an aktif değil.
    landirenzodan memnunmusunuz bir sorun yaşadınız mı bu süreç içinde. bende taktırmayı düşünüyorum çünkü. nerde taktırdığınızı da söyleyebilir misiniz.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst.ylmz

quote:

Arkadaşlar bugün LPG sıfırlandı, 2,40 TL'den aldığım 87 TL'lik LPG İstanbul Şehir içi kullanımda 290KM gitti. Yani kilometrede 30kr yakarken 100km'de 12,5 LT gaz tüketmiş.

merhaba, foruma en son siz yazmışsınız şu an aktif değil.
    landirenzodan memnunmusunuz bir sorun yaşadınız mı bu süreç içinde. bende taktırmayı düşünüyorum çünkü. nerde taktırdığınızı da söyleyebilir misiniz.
    teşekkürler.

arkadaşın 2.4 accorda Romano OBD kit taktırdık bende test sürüşü yaptım çok deli bir şey... uzun yolda çok zorlayarak 21 kurus yaktı ş.içinde 28 kurus... kullanan arkadasla isterseniz görüstürebilirim...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.