Şimdi Ara

Homofobik olmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hormonla alakali diyen de olmus tercih diyen de belli ki kimse konusunu duzgun arastirmamis. Kucuklukten beri yasanan baskilar, anne baba figuru dengesizligi, travmatik olaylar. Bu durumu tetikler aslinda kisinin tercihi degildir damlaya damlaya gol olur mantigi kucuk kucuk olaylar travma kadar etki yaratabiliyor. Psikolojik bir sorundur duzeltilmesi gerekir ki, duzeltmeye calisan insanlari ya cevirdiler sert duranlari da oldurduler. Simdi gidin bi bakin tedavi eden var mi? Illuminati bilmem ne ne derseniz deyin birileri bunun gibi bir cok seyin sapmasi icin beyinlerini yikatmaya devam ediyor. Sela veriliyor burda Allahim butun herkese akil fikir versin yolundan sasirtmasin amin!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre avrupada bulundum. Avrupada eşcinsellik seçim olarak görülür. Erkeklerden yada kadınlardan hoşlanmak zorunda degildir. Bilimsel olarak bakıldıgında hormonların normal olup eşcinsel tercih olarak yaşanlar var. Ayrıca 30 yaşına kadar heterosexüel yaşayıp sonra bisexüel olarak yaşayanları tanıyorum.

Unutma ki Biseksüellik kavramıda vardır. Hormonları gayet normal bireyler birden fazla bireyle ilişki yaşıyor. Türkiye'de de mevcut. Kısacası Cinsellik sadece hormonlarla alakasız olarak tercih de edilebilir.
  • Hemcinsinle beraber olmayı kendime düşününce iğreniyorum fakat isteyen yapar beni ilgilendirmez. Kimseyi ilgilendirmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Pislik derken ? İki kişi bir birine veya başkalarına zarar vermiyorsa pislik diye yorum yapmak senin ne haddine ?

İnsanları yöneten hormonlarda iç güdüsel olarak kadınların bedeni hoşumuza gidiyor. Bu senin pislik dediklerinde hormonların etkisiyle kadın veya erkeklerden hoşlanıyor.

He dini inanç olarak bakalım olaya... Allah onu erkek yaratmış ama o erkeklerden hoşlanıyor pislik mi diyorsun ? Erkek yarattığını nerden biliyorsun dış gönüşü mü yaratılışı ruhu mu ?

Onlar gibi değilsin diye senin istediğin yaşam formunda yaşamak zorunda lar mı, senin düşüncen sapkınlık asıl.

Bu benim yorumum zoruna gittiyse pek de umrumda değil açıkcası

ee yani neyi gösteriyor bu hormon falan demişsin de içgüdüsel olarak ''karşı'' cinsin hoşumuza gitmesinin sebepleri var diğer türlü olan her şey hastalıktır bozukluktur

Erkek yarattığını nerden biliyorsun ne demek ya my genitals don't define my gender falan deme kusmak istemiyorum

İnsan türünün gelişimini büyümesini sağlayan üreme biçimini savunmam sapkınlık oluyorsa haklısın

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Bence bir çay için Serkan. Çok ortak noktanız var.

Homofobik olmak?

Homofobik olmak?

• quote:

Erkek olduğunu farz edersek evlendiğin kadın erkeklerden hoşlanmak yerine kadınlardan hoşlanıyorsa ve toplum baskısı yüzünden seninle evlendiyse. Bu şekilde yalan bir hayatı yine senin karakterine uygun olarak umurında olmadan işine bakıp devam edersin değil mi. Böyle olan çok var o yüzden yazıyorum.

Karakterine uygun olarak falan o konularda yorum yapma istersen fikrini düzgünce yaz

Ben etmezdim ama evlenmeden zaten böyle bi şeyin olmayacağından emin olurdum da neyi gösteriyor şimdi bu garip garip örnekler veriyorsun
  • Düşünsene bütün dünya eşcinsel evliliği tanımış, sen türkiyede cehaletten kendi mokunda yüzüyorsun. Şuan kullandığın bilgisayarın mucidi bile eşcinseldi, filmi bile var.
  • quote:

Karakterden kastettiğim başkalarını umursaman ben merkezci yaşaman.

Emin ol öyle bir insan değilim ama normal olmayan bir şeyi normalmiş gibi kabul ederek saygı duymaya çalışarak kendime yalan söyleyemem yani gayet basit aslında benim de düşüncem bu
  • quote:

Olay o kadar basit değil işte. Sana bana göre normal değil ama adam o şekilde hissediyorsa ne yapabilir. Para karşılığında yapıyorsa haklısın ama gerçekten hissettiği için öyle yaşıyorsa bunu sen de bende anlayamayız. Anlayamadığımız şeye de kötü yorum yapamayız. Kadınlara karşı bir şey hissetmiyorsa ve erkeklerden hoşlanıyorsa bu insan sana göre asla mutlu olamaz peki sence onun hayatı sana göre adil mi oluyor ?

pm attım konuyu uplaya uplaya bi hal oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Orijinalden alıntı: gezgin adam

Yabancı forumlarda takılmaktan Türkiye'deki durumları unutmuşum kısa bir süre. Konuyu görünce afalladım neresiymiş diye :)
    Soruya gelecek olursak Eşcinsellik insanın kendi seçimi doğrultusunda oluyor. Keşke ülkemizdeki herkesin cinsel görüşüne saygı duyabilse herkes. Bunun dışında herkes istediği biçimde yaşamalı.

Bu arada selam tatlım :)

Eşcinsellik seçim değil ki,hormonlarla alakalı.Sen kızlardan hoşlanıyorsun mesela erkeklerden hoşlanacam ya ben deyince gay olmuyorsun istesen de gay olamazsın içinde kadınlardan hoşlanmak olduğu için.ama eşcinsel bireyler yaratılışı gereği öyleler.

Sana da östrojen hormonu enjekte etsek sen de kadınsı olursun

Yaratılış gereği mi escinseller ? Hiç güleceğim yoktu. O zaman neden yaratılışı gereği erkek yerine kadın doğmadı? Eşcinsellik bal gibi de kişinin tercihi ve doğumundan itibaren olan eğitimi ile değiştirilen bir cinsel eğilimdir. Erkek doğduysan erkeksindir. Kadın doğduysan da kadın. Erkek kadın gibi, kadın da erkek gibi davranırsa yaradılış(veya varoluş) gayesine ihanet etmiş olur.

• İnançsızım ve homofobiğim .

Eşcinsellik bence evrenin işleyisine aykırı bir şey , tamamen yanlış olduğu kanaatindeyim.İnsanlığın sonunu getirebilecek tutumlardan. Tiksiniyorum aynı zamanda , uzak dururum 2 kelime muhabbet bile etmem . Onun özgürlüğünü de kısıtlamak zaten haddime değil , banane .
    Saygı duymuyorum ama... Benden uzak olsunlar.

Bu arada çoğunluğu müslüman olan bir toplumun eşcinsellere saygı duymasını bekleyemezsin , zaten onların dinine göre aykırı bir durum bu . Adam inancına aykırı bir durumu normal gibi göstermelerine nasıl saygı göstersin ? Kabullenip saygı gösterirse kendi diniyle çelişmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Orijinalden alıntı: gezgin adam

Yabancı forumlarda takılmaktan Türkiye'deki durumları unutmuşum kısa bir süre. Konuyu görünce afalladım neresiymiş diye :)
    Soruya gelecek olursak Eşcinsellik insanın kendi seçimi doğrultusunda oluyor. Keşke ülkemizdeki herkesin cinsel görüşüne saygı duyabilse herkes. Bunun dışında herkes istediği biçimde yaşamalı.

Bu arada selam tatlım :)

Eşcinsellik seçim değil ki,hormonlarla alakalı.Sen kızlardan hoşlanıyorsun mesela erkeklerden hoşlanacam ya ben deyince gay olmuyorsun istesen de gay olamazsın içinde kadınlardan hoşlanmak olduğu için.ama eşcinsel bireyler yaratılışı gereği öyleler.

Sana da östrojen hormonu enjekte etsek sen de kadınsı olursun

Yaratılış gereği mi escinseller ? Hiç güleceğim yoktu. O zaman neden yaratılışı gereği erkek yerine kadın doğmadı? Eşcinsellik bal gibi de kişinin tercihi ve doğumundan itibaren olan eğitimi ile değiştirilen bir cinsel eğilimdir. Erkek doğduysan erkeksindir. Kadın doğduysan da kadın. Erkek kadın gibi, kadın da erkek gibi davranırsa yaradılış(veya varoluş) gayesine ihanet etmiş olur.

Eşcinsel hayvanlar da seçim yapmış sana göre düz mantıkla?

• quote:

Para verseler erkekle ilişki yaşar mısın ? Onlar bunu para karşılığı olmadan yapıyor çünkü hormonları erkeklere ilgi duymasını sağlıyor. Aşağısı istediği kadar karklı olsun.

Öncelikle baştaki sorun alakasız olmuş arkasına gelen cümle tutarsızlık yaratmış.

Eğer eşcinselliğin hormonal bozukluktan kaynaklandığını düşünüyorsan bunun hastalık olduğunu kabul ediyorsun demektir , hormon tedavisi ile düzeltilebilir demek yani bu hastalığın çözümü vardır demek.

Eşcinselliğin hastalık olmadığı 1974'te Amerikan Psikiyatri Derneği tarafından açıklanmıştır. Tüm hormonları sorunsuz çalışan insanlar eşcinsel olabilir. Hormon problemleri yaşayan insanlar da heteroseksüel olabilir. Hormonlarla cinsel yönelimin alakası yok. Ayrıca hormon tedavileri de kesinlikle sonuç vermemiştir.

Daha konusunu açtığın mevzu hakkında herhangi bir bilgin yok ve buraya gelip bana ahkam kesiyorsun... Daha da uzatma .
    Eşcinselliğin ne olduğunu biliyorum ve homofobiğim . Bu benim görüşüm , karışamazsın.

• Hic bir insan birilerini sevmek zorunda değil. Escinsellik psikolojik ve hormonal bir hastaliktir. Tedavisi mumkundur. Neden sevmek zorundaymisiz gibi davraniyorsunuz?

• quote:

Neyse uzatmayacağım... görüşüne tabi ki karışamam ama nereye kadar ? Başkasının özgürlüğüne müdahele edene kadar. Burada kimseye karışmıyoruz sadece fikir alışverişi ve eleştiri yapıyoruz. Yıl olmuş 2017 sana cinsel tercihin adamın elinde olmadığını anlatmak için daha fazla uğraşamayacağım zaten.

Ben dikkat ettiysen hastalık olmadığına vurgu yapmışım yani bu adamın elinden gelen bir şey değil , tedavisi yok. Hastalık olsaydı tedavisi olurdu.

Özetle tercihin adamın elinde olmadığını biliyorum , bu benim belki kötü belki iyi bir özelliğim . Homofobiğim nokta .

Sen asıl eçcinselliğe hastalık gözüyle bakarak bunun çözümünün adamın elinde olduğuna vurgu yapmışsın ...

İdrak problemin var arkadaşım , çarpıtmalara tahammülüm yok , cahilliğini çarpıtmalarla örtme bu daha da komik oluyor.

• quote:

Ben hastalık olarak bakmıyorum ki o nereden çıktı ? Sadece hormonları normal erkeklerden farklı diyorum.

Hormonal bozukluk bir hastalıktır ve hormon tedavisi ile düzeltilebilir . Hormonal bozukluk değil bu yüzden . Hastalık değil yani.

Şaka mısın kardeşim sen ? Ne dediğini bilmiyorsun daha , lütfen senden ricam daha cevap yazma . Şu tartıştığımız konuya bak ya :(
    Hormonal bozukluğun hastalık olup olmadığını bilmiyorsun ve ben sana üçtür cevap veriyorum .
  • quote:

Kusura bakmayın da bu kadar cahillik olmaz. Biz tercihleri yapıyoruz ama bunlar hormonlara göre oluyor. Mesela bir tavuğun altına ördek yumurtası koyun o ördek yavrusunı büyütür. İşte bu seçim değil hormonların etkisidir. Annelik hormonun etkisiyle onları büyütüyor. Cinsel yönelim de bu şekilde elde olmayan bir tercihtir.

Tuhaf bir paradoks. Kaderi(ve dini) kabul etmezler ama bir mg hormonun insanın düşüncesini değiştirdiğini kabul ederler. O zaman cinsel saldırıyı suç saymayalım nasıl olsa hormanların etkisi olmasa yapmazlar değil mi? Düşüncelerimizi bir tık daha düşünmenizi tavsiye ederim. Böylelikle düşündükçe doğru sonuca daha da yaklaşırız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.