|
homofobik miyim? (2. sayfa)

-
-
Evet homofobiksin. Konuda homofobik olduğunu kabul etmek istemeyen bir kaç arkadaş daha homofobik. Homofobi demek illa ki bunu dışarıya şiddetli şekilde göstermeniz anlamına gelmiyor. Bir insan hiç kimseye vegan olduğunu söylemezse veganlıktan çıkar mı? Çıkmaz. Sizinki de öyle. Homofobiksiniz ama bunu gizleyebiliyorsunuz.
-
İstediğinle arkadaş olursun istediğinle olmazsın. Onlara sözlü yada fiziksel olarak bir şey yapmadığın sürece entel olmak için havalı olmak için tercih etmediğin biriyle arkadaş olmak zorunda değilsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl homofobiyi yenebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Monster78
nasıl homofobiyi yenebilirimHocam bunları dinlerseniz sizi yatağa bile sokarlar. İstediğinizle arkadaş olun. Onlara saygı duymak ama arkadaş olarak onları tercih etmemek. Sizin en doğal hakkınız. Heterofobikleri takmayın hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Monster78
nasıl homofobiyi yenebilirimBöyle olmanın sebebi yetiştiğin çevredir muhtemelen. Aile, akrabalar, arkadaşlar vs. Empati yeteneğin yeterince gelişmemiş. Kalıplara sıkışmışsın, bakış açın dar kalmış. Klişe ama kendini geliştirmeli, ufkunu genişletmelisin. Farklı fikirlere, hayat görüşlerine, tercihlere, yönelimlere ön yargılı olmadan onların tarafından düşünmeye çalışabilirsin. Eşcinselleri hayatından uzak tutmak için çaba göstermek homofobidir. Eşcinseller ile yakınlık kurmak için ekstra bir çaba harcamamak ise homofobi değildir. Bu ayrımı iyi yapın. Ben de internette sağda solda gay erkek bulsam da kankası olsam demiyorum. Ama iyi bir arkadaşım yıllar sonra bana aslında gay olduğunu açıklasa onu da hayatımdan çıkartmam tabii ki.
-
doğru söylüyosunuz hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X