Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözüldü sorun beyler teşekkür ederim ilginize uspyi çıkarınca açıldı 8.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Çözüldü sorun beyler teşekkür ederim ilginize uspyi çıkarınca açıldı 8.1
    win 10 yükledim tablete tek sorun ekran parlaklığı düşmüyor var mıdır çözümü?
  • quote:

win 10 yükledim tablete tek sorun ekran parlaklığı düşmüyor var mıdır çözümü?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar.. başından beri okuyorum ama 42 sayfa oku oku bitmedi..

kısaca 2 soru soracagım bu iki konuda bişey yapıldı mı onu öğrenmek istiyorum

1- windows 8 / windows 10 dışında usb boot edebiliyor muyuz (image almak için acronis ile boot edemedim yada remix OS başlatamadım)
    2- android kurmayı deneyen oldu mu?

teşekkür ederim

• jeton J kullanıcısına yanıt
    1- windows 8 boot edebildim ama windows 10 denemedim. acronis boot bir türlü çalıştıramadım bayağı uğraştım.

2- ben android kuran hatırlamıyorum ama sanırım servis kurabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

1- windows 8 boot edebildim ama windows 10 denemedim. acronis boot bir türlü çalıştıramadım bayağı uğraştım.

2- ben android kuran hatırlamıyorum ama sanırım servis kurabiliyor.
    ben olmayacagına inanmıyorum internette windows 10 yükleme video ları var öyle yada windows 10 yüklenir o sorun değil bence.. beim esas derdim.. üzerine android kurulumu..
    cihazı kilitlemiştim servisi aradım gönderin biz yaparız dediler ne göndereceğim dedim 2 gün uğraştım olayı çözdüm...

dedim ya buna android kurulması için bios da nasıl takla atmalıyım ki açılışta usb yi boot edebileyim... acronis boot u tek usb olarak takınca tanıyor sorun yok ama usb çoğaltıcı ile takınca tanımıyor...
    tek otg ile tanıyınca klavye mouse olmadan işlem yapamıyorum...

çözülecek aşılacak dağlar var.. yılmak yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Windows 10 a geçebildim sonunda.
    Ekran bir kaç sayfa önceki arkadaşın ekranı gibi oldu. Önceki driver a geri dönünce sorun çözüldü. Ancak parklaklık sorunu var. Ekran parlaklığını düşüremiyorum bir türlü. Sağ alt köşedeki işlem merkezinden %0 yapmama rağmen hiç bir azalma yok.
    Konu içinde arama çalışmadığı için de arama yapamadım. Bununla karşılaşan var mı?

Alıntıları Göster
    ben yine bozdum tabletiwin 10'dan 8'e döneyim yeter dedim bu arada hocam sizin yaptığınız gibi çoklayıcının giriş yerlerini değiştirdim şarj + data için şimdi 8'e dönmek için fare ve flash'ı takıyorum fakat ikisini görmüyor var mıdır çözümü yoksa yeni çoklayıcı mı lazım?

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Benim şarj data olayı format sırasında çalışmıyor sanırım.

İlk önce sana usb çoklayıcı lazım. Normal usb hub. Şarj data usb çoklayıcı sanırım işine yaramaz.

Tabletin şarjını fulle
    Usb çoklayıcıyı tablete tak
    Mouse ve sıfırlama usbsini çoklayıcıya tak.
    Tableti aç
    Sorun gider
    Sıfırla
    İşletim sistemi seç.
    Tüm bölümleri sil.

Gerisi basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim şarj data olayı format sırasında çalışmıyor sanırım.

İlk önce sana usb çoklayıcı lazım. Normal usb hub. Şarj data usb çoklayıcı sanırım işine yaramaz.

Tabletin şarjını fulle
    Usb çoklayıcıyı tablete tak
    Mouse ve sıfırlama usbsini çoklayıcıya tak.
    Tableti aç
    Sorun gider
    Sıfırla
    İşletim sistemi seç.
    Tüm bölümleri sil.

Gerisi basit
    Evet beyler tablet alalı 1 seneyi geçmiş durumda kim tableti ne kadar servise gönderdi veya masraf yaptı?

ben 2 defa servise gönderdim ve 1 kere ekranı değiştirdim.
  • mercan dede kullanıcısına yanıt
    1 sene oldu mu

tablet eskisi kadar kullanmıyorum. kenarda yatıyor son 1 aydır. (telefonu yeniledim genelde telefonda takılıyorum)

servise hiç yollamadım.

2 defa dokunmatiği kırdım.
    35+35 alıp kendim değiştidim.

şarj+data olayı için 10tlye kargo dahil usb hub aldım

kendi kablsounu pek sevmediğim için yurtdışından 1 dolara kablo aldım yaklaşık 3tl

tablet için everest klavye almıştım bluetooth 25tl vermiştim sanırım

35+35+10+3+25=108 tl

• quote:

1 sene oldu mu

tablet eskisi kadar kullanmıyorum. kenarda yatıyor son 1 aydır. (telefonu yeniledim genelde telefonda takılıyorum)

servise hiç yollamadım.

2 defa dokunmatiği kırdım.
    35+35 alıp kendim değiştidim.

şarj+data olayı için 10tlye kargo dahil usb hub aldım

kendi kablsounu pek sevmediğim için yurtdışından 1 dolara kablo aldım yaklaşık 3tl

tablet için everest klavye almıştım bluetooth 25tl vermiştim sanırım

35+35+10+3+25=108 tl
    Ben tablete sadece 30 TLlik bir kılıf aldım Mediamarkt'tan o kadar. Olduğu gibi kullanıyorum :) Hiç servise gitmedi veya masraf çıkarmadı. Ama zaten tableti çok zorlamadan kullanıyorum. Limitlerinin farkındayım yani :D Çok şiştiği zamanlar sıfırlayıp rahatlatıyorum o kadar.

Tableti en çok pc'yi kapatıp gece yatağa girdiğimde internette gezinmek için kullanıyorum. Standlı kılıfı sayesinde twitch.tv yayınlarını açıp başucuma koyuyorum ve izleyerek uyuyorum :) Not alma, yemek sipariş etme, vizyon filmlerini takip etme, sosyal medya amaçlı kullanıyorum genelde. Taş gibi sapasağlam daha. İyi ki denk geldi de aldım bundan pahalı bi tablete ihtiyacım yokmuş zaten benim. Bir ara uçup da ipad mini falan alma düşüncem vardı da :)

• sauce_2k kullanıcısına yanıt
    Aynı ben

Gece alıyorum bende genelde elime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynı ben

Gece alıyorum bende genelde elime.
    klavyeli kılıf önerebilir misiniz beyler? bir de bu tabletin ısısı kaç derece olmalı 65 derecede seyrediyor benimki 70 falan aşırı mıdır?
  • Tabletin sarjı bittikten sonra acılmıyor tablet var mı bi cozumu

• quote:

klavyeli kılıf önerebilir misiniz beyler? bir de bu tabletin ısısı kaç derece olmalı 65 derecede seyrediyor benimki 70 falan aşırı mıdır?

bunu alabilirsin belki hocam bende de var ara sıra kullanıyorum. klavyesinde pek rahat yazılmıyor ama yine de hiç yoktan iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sauce_2k

quote:

bunu alabilirsin belki hocam bende de var ara sıra kullanıyorum. klavyesinde pek rahat yazılmıyor ama yine de hiç yoktan iyi.

Alıntıları Göster
    windows 10 olayını çözdüm ama en can sıkıcısı dokunmatik çalışmıyor ekran dönmüyor önceki sayfaları okudum bu ikisi için driver sorunu var yada yanlış kurulum var galiba .. win 10 için sorunsuz dokunmatik çalıştıran driver ve ekran döndürme driver bulabilen var mı?

teşekkürler..

Sorun çözüldü sorun bile değilmiş.. ohh tablet süper oldu tek sorun ekran çevirince dönmüyor o kadar kusur kadı kızında da olur. . şimdi hedef dual boot ile win ve android kurmak. .

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeton -- 26 Mayıs 2016; 15:02:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jeton

windows 10 olayını çözdüm ama en can sıkıcısı dokunmatik çalışmıyor ekran dönmüyor önceki sayfaları okudum bu ikisi için driver sorunu var yada yanlış kurulum var galiba .. win 10 için sorunsuz dokunmatik çalıştıran driver ve ekran döndürme driver bulabilen var mı?

teşekkürler..

Sorun çözüldü sorun bile değilmiş.. ohh tablet süper oldu tek sorun ekran çevirince dönmüyor o kadar kusur kadı kızında da olur. . şimdi hedef dual boot ile win ve android kurmak. .

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

Alıntıları Göster
    Ekran dönme de çalışıyor aslında. driver booster programını kurup pro yapan şifreyi girmeniz pro yapmanız sonrasında kionix kxtj9 lu sensör driverını o program üzerinden güncellemeniz gerekecek pro olmayan sürüm maalesef bulmuyor bu güncelleme sonrasında aygıt yöneticisinde algılayıcı ünlem işaretli olarak çıkacak onu windowsun kendi içinden internete bağlı iken o programı ( booster)kullanmaksızın güncelle 26/6/2014 tarihli bir sürücü yükleyecek veee tableti çevirdiğinizde çevirdiğiniz yöne göre görüntü uyumlu olacak diyecektik ki tam da öyle olmayacak tersine üstte görünmesi gereken altta görünmesi gibi bir durum alacak bunun da çaresi regeditte belli bir ayar yapmak. o ayarın nasıl yapılacağını da muhtemelen buradaki başlık altında bir arkadaş anlatmıştı. regeditteki işlemi yapmadan önce yön kilidini çalıştırın ekran ters bir halde rahat çalışamayacağınız için Driver booster programında işlemci adını taşıyan sürücüleri güncellemeyin sakın diyelim güncellediniz o zaman dokunarak ulaşamıyorsunuz taklete mecbur klavye veya fare ile ancak şifre ekranına ulaşım sağlayabiliyorsunuz o durumda ise driver boosterı çalıştırıp yeni gelen güncellemeleri de yaptığınızda sorun çözülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cnidre

Ekran dönme de çalışıyor aslında. driver booster programını kurup pro yapan şifreyi girmeniz pro yapmanız sonrasında kionix kxtj9 lu sensör driverını o program üzerinden güncellemeniz gerekecek pro olmayan sürüm maalesef bulmuyor bu güncelleme sonrasında aygıt yöneticisinde algılayıcı ünlem işaretli olarak çıkacak onu windowsun kendi içinden internete bağlı iken o programı ( booster)kullanmaksızın güncelle 26/6/2014 tarihli bir sürücü yükleyecek veee tableti çevirdiğinizde çevirdiğiniz yöne göre görüntü uyumlu olacak diyecektik ki tam da öyle olmayacak tersine üstte görünmesi gereken altta görünmesi gibi bir durum alacak bunun da çaresi regeditte belli bir ayar yapmak. o ayarın nasıl yapılacağını da muhtemelen buradaki başlık altında bir arkadaş anlatmıştı. regeditteki işlemi yapmadan önce yön kilidini çalıştırın ekran ters bir halde rahat çalışamayacağınız için Driver booster programında işlemci adını taşıyan sürücüleri güncellemeyin sakın diyelim güncellediniz o zaman dokunarak ulaşamıyorsunuz taklete mecbur klavye veya fare ile ancak şifre ekranına ulaşım sağlayabiliyorsunuz o durumda ise driver boosterı çalıştırıp yeni gelen güncellemeleri de yaptığınızda sorun çözülüyor

Alıntıları Göster
    teşekkürler deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: jeton

teşekkürler deneyeceğim
    Benim tablette oldu mu olmadı mı derken sanırım win 10 olmuş. Nasıl olduğunu hala bilmiyorum çünkü sürekli hata verdi. Şimdi de sürüm 1511'e 10586 yükseltme sıkıntısı ile karşılaşıyorum. Bunun ne olduğunu bileniniz var mı?
  • sencerd S kullanıcısına yanıt
    Bu 1511 sürümü yüzünden-belkide 20 kere denemediğim yöntem bırakmadım ve sonunda tableti bu yüklemeler yüzünden-aşırı ısınmadan dolayı-pil yada işlemcisi bozuldu ve ne yaptıysam tekrar açılmadı.Tamir için 100 tl istediler.Bende tableti kırıp çöpe attım. Herhalde 1 gb ram kabul etmediğinden dolayı sanırım yüklemelerde %66 vs. takılıp kalıyordu.Böylece bir w835 maceramı kendi ellerimle sona erdirmiş bulundum.
    Sanada pek tavsiye etmem.Ben inat edip illaki 1511 sürümüne yükseltmek istedim.Tableti bu kasım güncellemesi için fazla zorlama.
    Bırak kusursuz çalışan sistemi hiç elleme-10240 sürümünde kalsın.Zaten yüklemeyi başarsanda,diğer eylülde gelecek olan Redstone güncellemesi asgari 2 gb ramli cihazlara kurulabilecekmiş.
    Bu yüzden iyi çalışan sistemi ve tableti bozmaya değmez.
    Bugünlerde a101 de satışa sunulan wi101'i aldım ve şansına 1511 sürümü yüklenmiş geldi- eh böylece sonunda muradıma ermiş oldum.
    Ama hala aklım ilk tabletim olan w835 de kaldı gitti :)

• w835 W kullanıcısına yanıt
    Usta niye kırdın attın ki yazsaydın keşke bana özelden

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.