Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servisteki 12. Günü. Ekranın parasını da yatırdım ama tablet hâlâ ortada yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Servisteki 12. Günü. Ekranın parasını da yatırdım ama tablet hâlâ ortada yok.
    S.a. arkadaşlar evt bende w835 sahibiyim forumu ilgiyle takip ediyorum . Wİndows 10 sıkıntısız ilk geçiş yapanlardan biriyim. Windows 10 a geçmenin en kolay yolu 16 veya üzeri bir sd kart takıp cihazı şarza takıp bırakmak gerisini kendi hallediyor. Bu gün illa yeni güncelleme var yükle diye tutturdu önce sd karta geçici dosyaları aldı sonra c sürüsünden 2.3 gb. yer boşaltmamı istedi . Yeri açtım ve kuruluma başladı sanki sıfırdan windows 10 kurdu aynı şekilde windows 10 tertemiz kurdu. Geçici dosyaları silince yaklaşık 4.3gb. boş alan kaldı yalnız en güzel olay artık sd karta uygulama ve oyun kurmaya izin veriyor. yani c de sistem kurulu programlar ve uygulamar d ye kurulabiliyor. Bugün tableti bu yönüyle sevmeye başladım. Önceden sd kart hiçbir işe yaramıyordu 32 veya 64 gb. hafıza kartı takınca süper bir alet olacak. Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

S.a. arkadaşlar evt bende w835 sahibiyim forumu ilgiyle takip ediyorum . Wİndows 10 sıkıntısız ilk geçiş yapanlardan biriyim. Windows 10 a geçmenin en kolay yolu 16 veya üzeri bir sd kart takıp cihazı şarza takıp bırakmak gerisini kendi hallediyor. Bu gün illa yeni güncelleme var yükle diye tutturdu önce sd karta geçici dosyaları aldı sonra c sürüsünden 2.3 gb. yer boşaltmamı istedi . Yeri açtım ve kuruluma başladı sanki sıfırdan windows 10 kurdu aynı şekilde windows 10 tertemiz kurdu. Geçici dosyaları silince yaklaşık 4.3gb. boş alan kaldı yalnız en güzel olay artık sd karta uygulama ve oyun kurmaya izin veriyor. yani c de sistem kurulu programlar ve uygulamar d ye kurulabiliyor. Bugün tableti bu yönüyle sevmeye başladım. Önceden sd kart hiçbir işe yaramıyordu 32 veya 64 gb. hafıza kartı takınca süper bir alet olacak. Selamlar

Bir şey soracağım hocam. Tableti sıfırladım ben. Windows 8.1 in bütün güncellemelerini yapıp win10 a öyle mi geçiş yapıyoruz.

• Hiç bir şey yüklü değil. Boş alan 1 GB. Böyle bir şey nasıl olur ya. Uygulama bile kuramıyorum. Çocukla kavga ediyorum her gün. Oyun istiyor. Yüklenecek yer yok.

• Sıfırlayın, güncellemeleri yapmayın, windows 10'u yükleyin (sd card ile). 5.5 gb civarı yeriniz olacak.

Bu arada windows 10 yüklü cihazı sorunsuz sıfırlayabildim, bir iki program yüklemiştim windows ayarlarını bozup, windows store erişimini engeledi. Ben de cihazı sorunsuz sıfırladım, ilk windows 10 kurduğum hale geri döndü.

Yani herkese windows 10'u yüklemelerini tavsiye ediyorum. Sadece uygulamaları sd karta kurabilme özelliği için bile geçilir.

Bir de windows güvenlik duvarını ve windows defender'ı kapatmanızı tavsiye ederim. Özellikle web surf hızlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reprep2011 -- 6 Mart 2016; 15:44:29 >
  • En sonunda yükledim ama deyim yerindeyse anam ağladı. Nedir bu böyle. Boş alan 6.5 GB var zaten. Benden 9 GB boş alan istiyor, win10 kurulum dosyasını hafıza kartına atmama rağmen. En sonunda 16 lik hafıza kartı buldum da o işe yaradı. Bir kaç deneme yaptık tabiki tek seferde olmadı.
    Arkadaşlara teşekkür ederim.
    Özellikle reprep2011 ve death arkadaşlara

• @reprep2011 hocam sıfırlama bende çalışmamıştı ben nerdeyse sırf bu yüzden win 10 a geçmiyorum. eğer kesin çalışcağını bilsem geçerim herhalde. bir şey soracağım. recovery bölümü sağlam duruyor mu ? duruyorsa kaç gb ? eğer boş vs ise komple silmeyi ve gelen alanı C ye eklemeyi düşündünüz mü ? siz nasıl geçtiniz windows 10 a ? ben sd card a iso dosyaını atmıştım ordan beri yükseltme yapmıştım

@h_k_yavuz pek yardımcı olamadım ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    windows 10 isosunu sd karta attım, sd karttan yüklemeyi başlattım, öyle yükledim. Ama sd kartı dosyalar yüklendikten sonra (yani ilk resette) çıkarıp yüklemeye öyle devam ettim, yoksa takılıyordu. bir iki yabancı forumda da bahsedilmişti bu konudan. Ama şimdi düzelmiş olabliir, media creation tool hep en son versiyonu indiriyor, oradan isoyu indirin.

ben bütün hdddeki bölümleri tekrar oluştur demiştim, 450 mb lık bir recovery partition yapmış. Silmeyi düşünmüyorum, çünkü geçenlerde yaptığım gibi arada sıfırlama ihtiyacım olabilir.
  • reprep2011 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler. bende dediginiz gibi yapmistim :)

sd card cikartmamistim yanlis hatirlamiyorsam.

450mb bolumu bencede silmeyin. benim bahsettigim 8.1 den kalan 2-3 gb olan recovery bolumu. sanirim o gitmis 450mb gelmis. bu sayede alansa artmis guzel olmus.

bos bi zamanimda tekrardan bi sans verecegim windows 10 a :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

tesekkurler. bende dediginiz gibi yapmistim :)

sd card cikartmamistim yanlis hatirlamiyorsam.

450mb bolumu bencede silmeyin. benim bahsettigim 8.1 den kalan 2-3 gb olan recovery bolumu. sanirim o gitmis 450mb gelmis. bu sayede alansa artmis guzel olmus.

bos bi zamanimda tekrardan bi sans verecegim windows 10 a :)
    Arkadaşlar ben ilk windows 10 uyarısı geldiğinde rezerv ettim daha sonra usb flash bellekle filan uğraştım yapamadım batarya gücü yetmiyordu en güzel çözüm olan 16 gb. class 10 sd kart alıp cihazı sürekli şarjda bırakarak win 10 yüklemeyi zorda olsa başarmıştım. windows 10 bence windows 8 den daha güzel tablet moduda çok kullanışlı , yalnız sd karta müzik ve video gibi şeyler dışında uygulama ve oyun kurulamıyordu buda sd kartı atıl durumda bırakıyordu Microsoftla yaptığım görüşmede güncellemeden sonra sd karta kurulum yapılabileceğini iletmişlerdi. Dediğim gibi güncelleme dedi ama hiç alkası yok sıfırdan windows 10 kurdu bayağı uzun sürdü . Önce değişiklikler çok ilgimi çekmedi ama kurulumların nereye yapılacağını gösteren seçenekte D yi Yani sd kartı seçebilmemiz yüzümü güldürdü açıkcası. Artık mağazadan aldığım her şeyi D kurduruyorum sıkıntısız çalışıyor. Herkese bu şekilde kurulum yapmasını tavsiye ederim. Cihaz cidden çok güzel oldu. Sonuçta 189tl alınmış bir cihaz lisanslı windows 10 windows 8 de sd karta bir şey atılmıyordu 10 dada ilk başlarda öyleydi ama artık bu cihaz çoğu cihazdan kat ve kat daha kullanışlı . Sebebi küçük boyutta windows 10 bir cihaz sürekli yanınızda. Sırf cihazın hafıza sıkıntısından dolayı geçenlerde a101 den hometech wi10 alacaktım 32 gb. olduğu için ama bu son sürümle ona gerek kalmadı. Bana sorarsanız windows 8 den vazgeçin zaten temmuz gibi windows 10 ücretli olacak geçmezseniz bir daha geçemiyebilirsiniz. Death arkadaşım tam sorununu anlamış değilim ama ısrarlı bir şekilde geçiş yapmanı tavsiye ediyorum.Selamlar.

• dtmmustafa D kullanıcısına yanıt
    benim demek istedigim recovery bolumuydu.

8.1 kullanirken 2-3 gb alan kapliyor. yukarda arkadasin dedigine gore bu bolum kuculmus, 450mb olmus

daha guzel olmus bence. yerel disc C de daha fazla alan olur.

bende windows 10 cikinca hemen yuklemistim. ilk basta cok yavasti. 1-2 yeniden baslatmadan sonra duzelmisti.

sifirlama yapmayi denemistim %66 da tikanmisti. bende stabil olmasina cok onem veren birisiyim. calismayan bir sey olursa rahatsiz oluyorum :) sifirlama calismayinca winsows 10 sevdasindan vazgectim. geri 8.1 e donmustum.

bos bi zamanimda tekrar win10 deneyecegim. cok oneriyorsunuz merak ettim :)

• Windows 10 a geçiş yaptım yapmasına tamam da c de Windows old klasörü oluşturdu. Windows 8.1 in artıklari sanırım. Ama ben bunu da istemiyorum. Silmek istiyorum. Bir türlü silemedim. Bilmem sahiplik alacaksınız falan filan yol gösterir misiniz?

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    internette windows.old silme seklinde arattiniz mi ?

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    65-66 civarlarında yarım saat civarı takılıyor sıfırlama yaparken. sonra devam etti. yüzdeleri doğru düzgün hesaplamıyor, ona bakmayın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

65-66 civarlarında yarım saat civarı takılıyor sıfırlama yaparken. sonra devam etti. yüzdeleri doğru düzgün hesaplamıyor, ona bakmayın yani.
    yanlis hatirlamiyorsam 45 dk beklemistim :(

sonra sinirlendim kapattim tekrar acmayi denedim acilmadi. sifirdan 8.1 kurdum mecburen. daha da denemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 6 Mart 2016; 22:34:46 >
  • Merhaba arkadaslar. Ben defalarca win 10 a yukseltmeyi denedim ama hafıza sorunu nedeniyle 16 lik sd kart olmadina ragmen basaramadim. Be de direkt win 10 kurdum. Youtube de videosu vardi. Driverleri falan da kurdum ama lisans etkinlesmiyor. Ne yapabilirim. Arkadasin verdigi sifirlama image i ile win 8.1 e donsem düzelir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar ben ilk windows 10 uyarısı geldiğinde rezerv ettim daha sonra usb flash bellekle filan uğraştım yapamadım batarya gücü yetmiyordu en güzel çözüm olan 16 gb. class 10 sd kart alıp cihazı sürekli şarjda bırakarak win 10 yüklemeyi zorda olsa başarmıştım. windows 10 bence windows 8 den daha güzel tablet moduda çok kullanışlı , yalnız sd karta müzik ve video gibi şeyler dışında uygulama ve oyun kurulamıyordu buda sd kartı atıl durumda bırakıyordu Microsoftla yaptığım görüşmede güncellemeden sonra sd karta kurulum yapılabileceğini iletmişlerdi. Dediğim gibi güncelleme dedi ama hiç alkası yok sıfırdan windows 10 kurdu bayağı uzun sürdü . Önce değişiklikler çok ilgimi çekmedi ama kurulumların nereye yapılacağını gösteren seçenekte D yi Yani sd kartı seçebilmemiz yüzümü güldürdü açıkcası. Artık mağazadan aldığım her şeyi D kurduruyorum sıkıntısız çalışıyor. Herkese bu şekilde kurulum yapmasını tavsiye ederim. Cihaz cidden çok güzel oldu. Sonuçta 189tl alınmış bir cihaz lisanslı windows 10 windows 8 de sd karta bir şey atılmıyordu 10 dada ilk başlarda öyleydi ama artık bu cihaz çoğu cihazdan kat ve kat daha kullanışlı . Sebebi küçük boyutta windows 10 bir cihaz sürekli yanınızda. Sırf cihazın hafıza sıkıntısından dolayı geçenlerde a101 den hometech wi10 alacaktım 32 gb. olduğu için ama bu son sürümle ona gerek kalmadı. Bana sorarsanız windows 8 den vazgeçin zaten temmuz gibi windows 10 ücretli olacak geçmezseniz bir daha geçemiyebilirsiniz. Death arkadaşım tam sorununu anlamış değilim ama ısrarlı bir şekilde geçiş yapmanı tavsiye ediyorum.Selamlar.

Yeni sürüm bugün mügeldi bwnde güncelleme görünmüyor. Sizin surum kac acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 10 sürümünde cihazı yan çevirince ekranda dönüyor mu? Ben de bir türlü olmuyor da. Veya ayarları var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Windows 10 sürümünde cihazı yan çevirince ekranda dönüyor mu? Ben de bir türlü olmuyor da. Veya ayarları var mı?
    yan ters her türlü dönüyor. Benim cihazda hiç öyle sıkıntılar olmadı forumda bazı arkadaşların o tür sıkıntıları olmuşdu. Dediğim gibi ben win 10 rezerv edip geçtim driver larla felan hiç uğraşmadım ekranda ve dokunmatikte hiç sıkıntı olmadı.Tabletden memnunum a101 gelse bir tane otomobile koymak için alırım sırf media player yapmak için çok güzel olur. Dandik oto çalarlarla uğraşmaktansa tablet ve amfi yerleştirip hem video hem mp3 kullanılır. Tabii bu cihazdanda çok şey beklememek lazım sonuçta bir notebook değil. Bana göre kendi sınıfındaki android tabletlere 1000 çeker.
  • quote:

yan ters her türlü dönüyor. Benim cihazda hiç öyle sıkıntılar olmadı forumda bazı arkadaşların o tür sıkıntıları olmuşdu. Dediğim gibi ben win 10 rezerv edip geçtim driver larla felan hiç uğraşmadım ekranda ve dokunmatikte hiç sıkıntı olmadı.Tabletden memnunum a101 gelse bir tane otomobile koymak için alırım sırf media player yapmak için çok güzel olur. Dandik oto çalarlarla uğraşmaktansa tablet ve amfi yerleştirip hem video hem mp3 kullanılır. Tabii bu cihazdanda çok şey beklememek lazım sonuçta bir notebook değil. Bana göre kendi sınıfındaki android tabletlere 1000 çeker.

Alıntıları Göster
    Yeni sürüm ne zaman geldi bende tam bilmiyorum hafıza dolu olduğu için yapamıyordu cihaz çok uyarı verince herşeyi silip c de yer açtım . Ondan sonra windows 10 kurdu güncelleme dedi ama bayağı uzun sürdü 2 saat kadar . Ben ilk başta çok değişiklik göremedim en büyük değişiklik hafıza kartının seçenek olarak açılmış olması ki o bile yeter. sürüm 1511 is derlemesi 10586.122

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.