Şimdi Ara

Hometech Reeder ve Casper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8" rahat taşınabilir windows tablet almak istiyorum. Mobil olarak çeşitli işlerimi windows tablet ile yapabileceğimi düşündüm. Telefon zaten android.
    Şuan evde reeder a8 android tablet var memnun kalınca yine reeder baktım ama yüklü gelen ürün bulamadım.
    Alternatifler casper ve hometech ürünleri gibi gözüküyor.
    Reeder destek hattına mesaj attım, mağazalara yönlendiriyor.

Seçenekler arasında reeder bir tablet bulup windows yüklemek veya yükletmek ki bu çok kolay gözükmüyor,
    Hometech protab veya ultratab almak (protab hdmi portu olan bir cihaz ancak biraz kalın gibi hangisi olması acaba ?) veya
    casper t9w veya t18w tablet seçenekleri var.

Hangisini önerirsiniz ?

Bir diğer konu bu tabletlerle uyumlu tablet kalemi. Not almak ve yazı yazmak için kaliteli kalem bulmakta zor.
    Aktif kalemler zaten çalışmıyor herhalde ancak wacom bamboo stylus gibi ürünler kaliteli gözüküyor.

Destek olabilirseniz çok sevinirim.

• Bu konuda destek olabilecek var mı acaba ?

Hometech ile ilgili firmadan e-posta ile destek alamadım. Telefonla da bilgi almak sağlıklı olmadı ...

Reeder epostalara cevap veriyor ancak ürünler şuan stoklu değil anlaşılan.
  • Hocam bende hem okulda kullanabileceğim hemde günlük işlerde rahatlıkla kullanabileceğim windows tablet arıyordum. Siz windows arıyorum demişsiniz peki windows u sanırım hem office hemde mobil işletim sistemlerinde olmayan özellikler mesela benim için programlama vs. gibi şeyleri çalıştırması idi siz klavyeli bir şey mi arıyorsunuz? Klavye gerekli değilse yani windowstaki amacınızı bilemiyorum ama hometech casper reeder ürünleri bana çok kalitesiz gelmişti. Bu yüzden çinden banggood isimli siteden 10 inchlik win10 ve android işletim sistemi olan tablet ve klavyesini aldım. Yurtdışından alırım derseniz tavsiye ederim. Yurtiçinden alacağım derseniz yine özelliklerinin ne olması istediginizd göre değişir tabi mesela hp pavillion x2 güzel modeldir. Ancak ben çözünürlük rami yetersiz bulduğumdan tercih etmedim. 8 inchlerde pek model yok ancak yinede bakarım bulursam eklerim. Uzun oldu biraz kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum için teşekkürler
    Hp x2 bende var yaklasik 1000 tlye almistim ama klavyesi masa gibi bir zeminde kullanmaya uygun hemen cikiyor. Biraz buyuk ve agir.

Cok kullanamadim. Çıkarayım tek elle kullanayim cihazi degil gibi geliyor. Ucuz bir cihaz olmadigi icin de her an kullanima insan kiyamiyor.

8" kucuk ve windows ile ne kadar uygun tartisilir ama denemek lazim. Not alırım ufak tefek kod yazarim ftp işlerimi hallederim filan diyince android kismen oyun dışında kaliyor.

Reederin androis tableti var suan 8" cabuk pil bitmesi disinda sıkıntı yok.

En önemli hususlardan biri de kalem. Kaliteli ekrani bozmayacak ve hassas calisacak kalem bulsam tam takim olacak.

Ama iste reeder urun yok hometech destek veremedi casper da nasil olur bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arastir kullanıcısına yanıt
    Hem android hem de windows yüklersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Hem android hem de windows yüklersiniz?

Hangi marka model cihaza ?
  • Bulabilirsen T9W al ben Vatandan almıştım çok memnunum hafızası yüksek arayüz hızlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tablet
    9 yıl önce açıldı
    Casper Via T8W Tablet Kurtarma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.