Şimdi Ara

Hometech Alfa 110A Efi Shell ekranında klavye çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hometech Alfa 110A marka bir mini laptopum var, Boot kısmında ilk sıraya Efi Shell'i getirdim. Sürekli bu ekranla karşılaşıyorum. Ekranın bulunduğu kısımda klavyem çalışmıyor. Bilgisayarı açtım fakat ne bir bios pili ne de başka bir şey bulabildim reset atmak için. Bilgisayar ilk açılışta ESC tuşu ile boot option değiştirebilirsin diye bir yazı sunuyor Efi Shell ekranına geçmeden. Bu ekran 1 saniye sürüyor. Hiçbir şekilde müdahalede bulunamıyorum. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkürlerimi sunarım.

• USB klavye ile denedin mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

USB klavye ile denedin mi

Denedim hocam

• Anakart pilini çıkararak biosu resetleyeyim dedim fakat anakartı avuç kadar büyük ve herhangi bir pil göremedim. Bu denli küçük anakartlarda pil nerededir?

• Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

• bios setup'a girip fabrika ayarlarına çekin...

anakart üzerinde reset tuşu arayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

bios setup'a girip fabrika ayarlarına çekin...

anakart üzerinde reset tuşu arayın...

Cevabınız için teşekkürler. Bilgisayar hiçbir şekilde UEFI Shell v2.1 kısmından başka bir yere girmiyor. Zaten BIOS a erişebilsem kaldıracağım bu boot seçeneğini. Anakartı avuç kadar. Üzerinde herhangi bir pil vesaire bulamadım. Reset ile ilgili herhangi bir şey de bulunmamakta. En son şarjı bitene kadar açık tuttum. Daha sonrasında da BIOS resetlenir mi diye baktım fakat sonuç alamadım. Bir şekilde BIOS reset atabilirsem sorunum çözülecek..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.