Şimdi Ara

hometech 567 de çözemediğim ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık bir yıldır hometech 567 cihazımı ilk gelen yazılımı ile sorunsuz kullanıyordum bir akşam film attım ses yok ancak tv ve dvd son ses yapıldığında ve televizyonun yanına gidildiğinde çok az bir ses geliyordu o kadar ayarlarla uğraştım tüm kablolara baktım bir çözüm yok bir şeyler yanlış ama çözemedim ne yapabilirim.



  • Arkadaşım aynı sorun bende de mevcut, durup dururken birdenbire oldu bende birşey anlamadım, bir başka forumda aynı konuyu açmıştım, istersen linkini göndereyim orda da takip et. Hoş kimsenin bir cevap verdiği yok, burada da aynı şey olmaz umarım.
  • Bir senedir sorunsuz kullandığım Hometech 567 (eski model, newdecoderlerden değil) cihazım var, vestel ev sinema sistemine bağlı.

    Bir hafta önce divx oynatıcıya film taktığımda sesin garip bir şekilde (cızırtılı ve boğuk gibi) çıktığını farkettim. Her iki cihazında ayarlarını kontrol ettim (ev sinema ve dvd player) her hangi bir anormallik göremedim. Bunun üzerine ev sinema sistemi ve hoparlörler arasındaki bağlantıları kontrol ettim, bir kaçtanesinde kablo uçlarının zamanla bozulmuş olduğunu görüp düzelttim, yukarıda bahsetmiş olduğum ses problemi de çözüldü, her zamanki kalitesine döndü.

    Ancak bugün divx playere tekrar bir dvd taktım ve sesin çok çok az çıktığını farkettim, sonuna kadar açıldığında ancak hoperlörün yanına gidilince duyulabiliyordu. Aklıma gelen tüm kontrolleri tekrar yaptım ancak bir sonuç elde edemedim. Alonzo 10.4 versiyon modu tekrar yükledim ancak yine bir değişiklik olmadı.

    Gözden kaçırdığım birşeyler olmalı yada cihazda bir arıza olmuş olmalı, sizin fikir ve düşünceleriniz nedir acaba?
    Kabloları kontrol ettim herhangi bir sorun yok hiçbirinde (hem scart kablosu, hemde üçlü görüntü ve ses kablosuyla denedim).

    Orjinal yazılımı geri yükleyip birde öyle kontrol etmek isterdim ancak elimde yok, elinde olan varsa ve yollarsa çok memnun olurum. Aral'ın sayfasında yeni bir yazılım olduğunu gördüm ancak o da eski hometech cihazlar ile uyumlu değilmiş o nedenle hiç yüklemeyi bile denemedim.




  • dostum aynı sorun benimde başıma geldi demekki bu modellerde olağan birşey. Ben servise verdim gerçi 1 aydır ses çıkmadı ama.. Sonucta çin malı fazla birşey beklememek gerekiyor.
  • Aynı sorun bendede var, bildiğim bir elektronikçi var ona götüreceğim aleti, zannedersem ses devresinde kullanılan kalitesiz malzemeden kaynaklanıyor, yazılımdan kaynaklanıyorsa daha kötü..
  • bir çözüm bulabilirseniz paylaşın lütfen. ben henüz bir çözüm bulamadım firmaya mail attım tahmin ettiğim gibi cevap yazmadılar.
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var siz nasıl çözdünüz bir öneriniz varmı?
  • Eski dekoderlide 567 DVD'nin teknik servisi olarak kronik ve çok arıza getiren bir ses sorunu ile karşılaşmadık. Fakat 5 farklı kişi de 1 yıldır kullandıkları üründe benzer problem çıkmışsa gözümüzden kaçan bir eksiklik olabilir.

    Ses sisteminizi, filmlerinizi ve kablolarınızı kontrol ettikten sonra DVD bir problem olduğunu düşünüyorsanız ve kendiniz çözemiyorsanız, her zaman teknik servisimize ürünü gönderebilirsiniz. Bize ürünü kendiniz veya kargo ile teslim edebilirsiniz ve eğer bariz bir kullanıcı hatası yoksa ücretsiz olarak tamir edip size geri göndeririz.
  • Arkadaşların anlattığı sorunun aynısı eski decoder versiyonda da bende de oldu. ama ben saflığıma doymayayım new decoder versiyonun yazılımını yükleyince cihaz kökten gitti. bilginize.
  • slm
    yalnız değilmişim :) Aynı sorun bende de mevcut.Sanırım herkeste hemen hemen aynı zamanlarda çıktı sorun (1 yıl )
    Basitçe yaptırabileceğimiz bir olaysa servise gönder bekle uğraşmak istemiyorum.
  • Aynı sorun bende de oldu. Teknosa'dan almıştım. Sorunsuz kullanıyordum. Kendiliğinden ses çok çok azaldı. 8 gündür serviste cihaz. Ses seda yok.
  • Aynı sorun bende de 1. yıl sonunda ortaya çıktı. Alonzo mod yüklüydü. Sonra Aralın sitesindeki orjinali yükledim, sorun çözüldü. Bir süre bu şekilde kullandıktan sonra yine Alonzo modu yükledim. Sorun bir süre sonra yine ortaya çıktı. Fırsat bulursam orjinal yazılımı tekrar yükleyip sonucu bildireceğim. Ama bence bu cihazın ses çıkışlarında problem.
  • Ben orjinal yazılımı yüklememe rağmen düzelmemişti.

    "Ürün ses çipi kondansatörü tamiri yapıldı" diyor servis formunda.
  • Doğrudur, orjinal yazılımı yüklememe rağmen seste düzelme yok. Farklı bağlantı türlerini de denedim ama sonuç aynı.
    Şöyle basit ses-görüntü, altyazı ve ekrana sığdırma sorunu olmayan bir dvd-divx player yok mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpa2500 -- 17 Şubat 2010; 15:27:21 >
  • evet bendede aynı sorun baş gösterdi demekki bu ürünü almamak lazım

    işin yoksa şimdi uğraş dur....
  • ben de ayni konudan sikayetciyim :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: alpa2500

    Doğrudur, orjinal yazılımı yüklememe rağmen seste düzelme yok. Farklı bağlantı türlerini de denedim ama sonuç aynı.
    Şöyle basit ses-görüntü, altyazı ve ekrana sığdırma sorunu olmayan bir dvd-divx player yok mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _@lperen_

    Aynı sorun bende de oldu. Teknosa'dan almıştım. Sorunsuz kullanıyordum. Kendiliğinden ses çok çok azaldı. 8 gündür serviste cihaz. Ses seda yok.


    bende teknosadan almıştım. teknosaya götürsem servise bedelsiz gönderiyorlar mı?
  • A101' den almış olduğum tablet 1. ayın şerefine ses gitti
    Hometechle e posta bağlantısı kurdum kulaklıktan ses geliyorsa hopörlör patlamıştır bize tüm evraklarla gönderin denildi.
    eee bende elektronikçi isem eski telefon hoporlörünü alıp eskisi ile yenilemezmiyim
    Şuan kapağıda kapatınca Ses full eskisinden daha iyi
    Aklınızda olsun arkadaşlar.
     hometech 567 de çözemediğim ses sorunu




  • Merhaba arkadaslar. Hometech laptop larda ses, hoparlor kalitesi nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.