Şimdi Ara

Homend Blendsetter Pro 1921H Otomatik Çelik XL Power Blender (1600Watt) 999,5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Homend Blendsetter Pro 1921H Otomatik Çelik XL Power Blender (1600Watt) 999,5 TL

Homend Blendsetter Pro 1921H Otomatik Çelik XL Power Blender (1600Watt) 999,5 TL
    Homend Blendsetter Pro 1921H Otomatik Çelik XL Power Blender (1600Watt) 999,5 TLamazon
    Homend Blendsetter Pro 1921H Otomatik Çelik XL Power Blender
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09WQYP87N/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
    Homend Blendsetter Pro 1921H Otomatik Çelik XL Power Blender (1600Watt) 999,5 TLwww.homend.com.tr
    Homend Blendsetter Pro 1921H Otomatik Çelik XL Power Blender Homend
    https://www.homend.com.tr/urun/homend-blendsetter-pro-1921h-otomatik-celik-xl-power-blender

İnşallah kavrama kısmı iyidir 1600Watt çok iyi değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Haziran 2022; 11:41:36 >

• Cihazın kavrama yeri metal plastik değil (4000 tl altındaki tüm cihazlar metal değil bu ürün metal)

Cihazın kötü yanı sürahi cam değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Haziran 2022; 22:8:0 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

akrabada cam bosh vardı kırıldı kırılma sebebi kullanıcı hatası düşürdüler parçası da cok pahalı cihazın yarısı kadar fiyat çektiler aksesuar olarak rafta duruyordur.

Ürünle ilgili siz cihazdan memnun musunuz ? Fiyat uygun gözüküyor alsam mı diye düşünüyorum Tefal alacaktım 1200 watt

https://www.hepsiburada.com/tefal-bl811d38-perfectmix-plus-1200-watt-yuksek-hizli-blender-karistirici-7211002785-p-HBV00000EEHBB

enteresan et bile çekiyor

Homend Blendsetter Pro 1921H Otomatik Çelik XL Power Blender (1600Watt) 999,5 TLHomend. Serving life.youtube
    Blendsetter Pro, özel tasarım bıçakları, geniş haznesi ve 1600 watt gücü ile mutfaklarınızda fark yaratır.
    https://www.youtube.com/watch?v=899AyISNZIQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 6 Haziran 2022; 22:33:23 >

• cihazdan memnun olmam için bir süre kullanmam lazım

Benim için en büyük kriter kavrama kısmıdır bu kısmın metal olması çok önemli iyi denk geldi

Fiyat olarak çok iyi Kenwood tasarımına benziyor

Kenwood BLM92.920SS Isıtıcı Power Blender

https://www.hepsiburada.com/kenwood-blm92-920ss-buz-kirma-fonksiyonlu-1500-watt-isiticili-power-blender-3-lt-hazne-kapasiteli-p-HBCV00000F12T7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Haziran 2022; 23:1:18 >
  • Hocam mutfak robotu, dikey blender tarzı ürünlerde dişlisi metal olupta bildiğiniz var mı? Forumda 2-3 sene öncesi gibi bir konuda görmüştüm. Arkadaşın biri amazon.de den ürün paylasmisti. Ne yaptıysam konuyu bulamadım bir daha. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat nasıl 2 katına çıkmış, arada iniyor mu acaba? Ya da stok mu bitti amazonda?

• trace- kullanıcısına yanıt

Stok 14 tü ben alırken 11 di en son fiyat yine 999 du şimdi güncellenmiş her yerde bu fiyat amazonda ucuzdu tek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat düşmüş fakat alınır mı sizce ?

Daha çok tarhana, salça ve et için düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 20 Haziran 2022; 11:8:6 >
  • Benim de takibimdeydi, fiyat düşmüş. Mix&Go bozulmak üzere. Smothie için bunu mu alsam diyorum. Ne dersiniz arkadaşlar?

• Fiyat düşmüş dediğiniz 998 lira mı? Zaten uzun süredir ve bir çok yerde bu fiyata. Mevcut fiyatını da yazarsanız takibi açısından faydalı olur bir de benim anladığım bu karaca nın ürünü. Daha önce başka bir model almıştım karacadan görünüşü hissiyatı baya güzeldi fakat 3 4 kullanımdan sonra bozuldu. Aynısı benden sonra alan arkadaşımın da başına geldi peşi sıra. Müşteri hizmetleri iyiydi ama direkt geri aldılar. O sebeple de bu makinanın da benzer olacağını düşünmüyor değilim kağıt üzerinde çok iyi yoksa.

• azosial A kullanıcısına yanıt

Fiyat grafiğine bakınca Ocak'tan bu yana birkaç defa bu fiyata düşmüş sadece. Kullanıcı yorumları da oldukça iyi gözüküyor. Konu açıldığından beri benim de takibimdeydi. 2 haftadır 1500'ün altına hiçbiryerde inmedi. Bu fiyat bana iyi geldi bu dolar kurunda. Ürün Karaca mı bilmiyorum.

• Arkadaşlar ben ürünü almış kullanmış biri olarak dikkat etmeniz gereken bir konuyu söylüyorum. Ben ürünü amazon üzerinden satıcı homend olarak aldım. Ürünle fatura gelmedi. Bunlar garanti için faturayı şart koşuyorlar kendilerine mail attım. Amazondan aldığınız için faturayı onlardan isteyin diyor. Amazonla iletişime geçiyorum satıcı homend olduğu için fatura kesme yetkimiz yok diyor. beni böyle 10 gün oyaladılar bende kızdım iade ettim.

Şuan ürünü amazon.com.tr de satıyor amazon sattığı için fatura sorunu yaşacağınız düşünmüyorum ama sakın amazon üzerinden farklı satıcı şekilde almayın. Alacaksanız kendi sitelerinden alabilirsiniz

Ürün motor kuvveti olarak iyi. Tek eksi verebileceğim bıçakları cıkmıyor temizlik biraz zor oluyor yemek tarzı işler için kullandığınızda ve surahisi cam değil değil plastik.

• Faturayı vermek zorundalar keşke ürünü vermeseydiniz

• Dişlinin metal olması çok iyi bizde fakir vardı dişli kısım eridi gitti masrafı kendini aştı attık kenara. Takibe alayım inşallah iyidir

vermiyorlar hocam. Size fatura geldimi ? Amazon iade edin dedi satıcı cevap vermiyor diye. Satıcı amazon ile halledin diyor böyle saçma bir firma çözemedim.

• Şehir dışında olduğum için faturanın eve gelip gelmediğini bilmiyorum

Fakat fatura kısmında istekte bulundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Haziran 2022; 9:30:10 >

kutuda gelmiyor satıcı homend aldıysanız. Evet oradan 8 haziranda istekte bulundum. 2 günde bir müşteri temsilcisi talebi yeniledi satıcı cevap vermedi. Satıcı cevap vermediği içinde amazon iade etmemi istedi.

• Hocam bendeki ürün, 2. buz kırma işleminde bıçakları tutan somunu ve pulları çıkarttı ve dönmenin etkisiyle bıçaklara çarpa çarpa, bıçakları ezdi. Amazon'a değişim talebinde bulundum, kabul edildi. Geri göndericem ve yenisini gönderecekler. Her seferinde bıçakları tutan somunu sıkmak mı gerekiyor? Ürünün genel bir problemi mi bu yoksa bana mı denk geldi acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.