Şimdi Ara

HOME THEATER AMFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM ARKADAŞALAR EV SİNEMAI İÇİN AMFİ ALMAK İSTİYORUM BANA NE TAVSİYE EDERSİNİZ.BENİM TERCİHİM YAMAHA AMA SİZ NE DERSİNİZ KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKREP KRAL -- 18 Ağustos 2005, 11:59:41 >

• TERCİHİN ÇOKKK doğru bunu unutma Ama Ayırabileceğim miktara göre ben sana model önerebilirim,çünkü yamaha f/p olarak inanılmaz performans üretiyor ve en ucuz ürünü bile çok kaliteli oluyor Ne amaçla,ne kadar alanda vs vs...yazarsan sana ayrıntılı yazarım AKREP KRAL dostum,hoşçakal
  • Bu arada"AYIRABİLECEĞİN MİKTARA"göre yazıcaktım yanlış olmuş yaw
  • onkyo ve denon ları incelemeni tavsiye ederim...
  • Bu anfi için ayırabileceğin bütçe ne kadar?
  • Onkyo tavsiye ederim nispeten ucuz modellerde thx desteği sadece onkyolarda var...
  • ne kadar ucuz mesela
    quote:

Orijinalinden alıntı: fenomenhaa

Onkyo tavsiye ederim nispeten ucuz modellerde thx desteği sadece onkyolarda var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BÜTÇEM YANLIZ AMFİ İÇİN EN FAZLA EN FAZLA 700 EURO DUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKREP KRAL -- 18 Ağustos 2005, 8:50:49 >
  • amfiyi hangi hoparlörlerle kullanacağında önemli , bunu belirtirsen daha sağlıklı olur...
  • arkadasım ben 3-4 senedir onkyo tx-ds 777 thx receiver kullanıyorum oldukca memnunum,onceden yamaha nın alt bir modeli vardı, ses kalitesi farkı hissedilir sekilde onkyodan yana(onkyonun daha ust bir modeli ama)

simdi her markanın ust modeli iyidir hangisini alsan memnun kalırsın,is orta ve alt modellerde degisiyor.onkyo-denon-yamaha-marantz bunların hepsi iyi markalar ozelliklerine gore secim yap derim.
  • bir sey eklemeyi unutmusum,

dergilerde yazan incelemelerde, genelde su yorumlar hakim:onkyo cok kanallı seste cok iyidir sinema atmosferi yaratır,ama stereo muzikte o kadarda iyi degildir.

yamaha nın dsp islemcileri meshurdur,cok kanallı seste iyidir.

denon ise stereo muzikte iyidir,(surroundda da iyidir yanlıs anlasılmasın :)
  • Ben Kolon olarak Mirage Kullanıcam OMNİSAT MODELİNİ daha almadım ama bu haftasonu alıca forum auido da demosunu dinledim harika bir ses bende daha evelden bose acuss. 6 vardı ondan daha iyi desem abartı olmaz eğer vaktiniz olursa gidin ve dinleyin inanın ki çok güzel ama bu ses düzenini hakkıyla destekleyen bie amfi lazım bana fikir verirseniz sevinirim

herkese kolay gelsin
  • Benim seçmiş olduğum bir kaç model bende alıcam karar aşamasındayım..

Onkyo TX-SR 702http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=642900&aType=product&catId=5507 çok daha ucuza piyasda bulabilirsiniz..

Denon AVR 2805 http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=&MID=3&sub=1&action=detail&Pid=145

sony StR-DB 2000http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17341&productid=evsonystrdb2000

Ben min olarak 100w per channel anfiler yoğonlaştım..bütün bu ürünleri 1-1.5 milyar arasında bulabilirsiniz..Şahsen ben onkyo ya yakınım..

• @fenomenhaa dostum ister bu 3 seçenek arasında olsun,ister birçok amfi arasında olsun,ONKYO TX-SR 702 modeli biçok yönüyle rakiplerini geride bırakacak bir model,zira en uygun fiyata THX seçeneği sunan tek amfi ONKYO serileridir,ve çokk kalitelidir,SONY'yi zaten en kral modelide olsa ASLA hi-fi yerine koymam,almam Denon'un bu modeli ONLYO TX-SR 702 ayarında değil asla Yalnız şunu hatırlatmak ta fayda var,kanal sayısı arttıkça ve her kanal başına düşen watt değeri arttıkça kalite kaybı doğru orantılı olarak düşer,işte bu yüzden üreticiler,bu düşüşün önüne geçmek için,ürünlerin içinde daha kaliteli ve çok daha maliyetli parçalar kullanırlar,haliyle alınacak ürünün de fiyatı yükselir,bu yüzden belli yerden sonra para konuşur,eğer özellik olarak abartı bir sistem alınıyorsa çok iyi araştırılmalıdır Ama ONKYO TX-SR 702(BENDE AYNISINI DÜŞÜNÜYORUM BİR SÜRE SONRA,YADA YAMAHA RX-V650)gayet başarılı seçim,saygılar...

• quote:

Benim seçmiş olduğum bir kaç model bende alıcam karar aşamasındayım..

Onkyo TX-SR 702http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=642900&aType=product&catId=5507 çok daha ucuza piyasda bulabilirsiniz..

Denon AVR 2805 http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=&MID=3⊂=1&action=detail&Pid=145

sony StR-DB 2000http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17341&productid=evsonystrdb2000

Ben min olarak 100w per channel anfiler yoğonlaştım..bütün bu ürünleri 1-1.5 milyar arasında bulabilirsiniz..Şahsen ben onkyo ya yakınım..

Şimdi kafadan sonyi ele.Denon veya Onkyo yu düşün derim ille bu 3ü arasında seçim yapacaksanız.Ama benim tercihim marka olarak Marantz dır.Ayrıntılı bilgiyiwww.lotushifi.com adresinde bulabilirsin.Model olarkda SR-5500 ü öneriyorum.Fiyatı 850 Euro.Ama bu fiyatı fazlasıyla hak ediyor.Ama sırf müzik için düşünüyorsan Lambalılara yönelmeni kesinlikle öneririm.Marantz hakkında detaylı bilgi,

Marantz
    SR 5500

Marantz SR5500 Dijital Çevre Alıcısı yüksek performans ve yüksek çıkış gücü ile olağanüstü ses kalitesini bir arada sunan fonksiyonel bir ev sinema merkezi.

DD-EX, DTS-ES, Dolby Pro Logic II ve Circle Surround II gibi ses kodlarını çözümleyebilen SR5500 her kanal için ayrı, dengeli bir güçlendirici katına sahip.

SR5500, 192kHz/24bit D/A ses çeviricileri ile gerçeğe daha sadık sesler üretebiliyor.

Video sinyal çevirimi, metal ön panel, video kapalı seçeneği ve yüksek kalitedeki komponentleri ile SR5500 Marantz standardlarında üretilmiş bir cihaz.

Film ve müziğinizi dinamik Marantz stili ile yaşayın.

Key Features:

7 x 90 W (8 ohms )

24 bit / 192 kHz (All channels)

DPL, DPL-II, DPL-IIx, DD, DD-EX, DTS, DTS 96/24, DTS ES Matrix/Discrete, NEO:6, Circle Surround II,

RDS AM/FM Tuner with 30 random presets

Silver

Önden görünüş

HOME THEATER AMFİ

Buda arkadan

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 18 Ağustos 2005, 15:57:26 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: Affan83

@fenomenhaa dostum ister bu 3 seçenek arasında olsun,ister birçok amfi arasında olsun,ONKYO TX-SR 702 modeli biçok yönüyle rakiplerini geride bırakacak bir model,zira en uygun fiyata THX seçeneği sunan tek amfi ONKYO serileridir,ve çokk kalitelidir,SONY'yi zaten en kral modelide olsa ASLA hi-fi yerine koymam,almam Denon'un bu modeli ONLYO TX-SR 702 ayarında değil asla Yalnız şunu hatırlatmak ta fayda var,kanal sayısı arttıkça ve her kanal başına düşen watt değeri arttıkça kalite kaybı doğru orantılı olarak düşer,işte bu yüzden üreticiler,bu düşüşün önüne geçmek için,ürünlerin içinde daha kaliteli ve çok daha maliyetli parçalar kullanırlar,haliyle alınacak ürünün de fiyatı yükselir,bu yüzden belli yerden sonra para konuşur,eğer özellik olarak abartı bir sistem alınıyorsa çok iyi araştırılmalıdır Ama ONKYO TX-SR 702(BENDE AYNISINI DÜŞÜNÜYORUM BİR SÜRE SONRA,YADA YAMAHA RX-V650)gayet başarılı seçim,saygılar...

Bunlar kanal başına 100w verdikleri için taşıdım aslında dedğin gbi bencede içlerinde onkyo 702 modeli rakipsiz sony olduça ucuz yarı fiatı kadar o açıdan benden başka araştıran ve bütçesi yeterli olmaya varsa onun için yazmıştım..Yamahalara bakamadım daha doğrusu trde bulamadım..Özellikle Denonlaı uygun fiata alabiliyorum o açıdan onkyo 702 ile denon 3805 modeli arasındayım şen an Denonun 1200eoruya alabiliyorum ki normalde oldukça pahalı..özellik açısında doyurucu kumandasını bittim..Birde onkyo için uygun fiat laabilirsen tercihimi muhtemelen 2si arasında yapıcam..aslında denonda ağır basıyor 8ohm 120w kanal başı..

@kill for you hocam sanırım o model beni kesmez nacak marantz 7500 modeli bana yeterli olur..onunda fiatı hakkında bir bilgim yok..
     HOME THEATER AMFİ

HOME THEATER AMFİ

HOME THEATER AMFİ

HOME THEATER AMFİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 18 Ağustos 2005, 17:09:43 >

• Herşeyden önce şunu bilmeni isterimki kanal başına verdikleri watt kısmı koskoca bir yalan.Bunu ispatını 2 hafta önce felan bi topikte anlatmıştım neyse.

Marantz 7500 ün fiyatı 1180 Euro.Nakitte tahminimce %15 gibi bir indirim söz konusu olur.

Marantz
    SR 7500

SR7500, müzik ve sinema seslendirme, fonksiyonalite ve ergonomik açıdan kaliteden ödün verilmeden üretilmiş bir cihaz.

En yeni çok kanallı ses formatlarını barındıran SR7500 etkileyici, 360 derece çevreleyen, sarıcı bir ses performansı sunuyor.

Marantz'ın geliştirdiği Oda Akustiği Kalibrasyon devresi ile üzerinde gelen mikrofonu aracılığı ile SR7500 odanızda üretilecek sesi optimal hale getiriyor.

SR7500 içerisinde en iyi izolasyonu yakalayabilmek için flöresan ekran, video ve ses katlarının her birine kendine özel ayrı trafolar kullanılıyor.

Key Features:

7 x 105 W @ 8 ohms

DPL, DPL-II, DPL-IIx, DD, DD-EX, DTS/DTS ES Matrix, NEO:6, DTS 96/24, DTS ES Discrete, CS II, Multi-channel Stereo, Dolby Headphone

7.1 channel I/O

RDS AM/FM Tuner with 50 random presets

Silver

HOME THEATER AMFİ

Marantz
    SR 8500

Süper performans ve en yeni teknolojik özellikleriyle SR8500 tüm sinema sistemlerinde kullanılabilecek gerçek bir merkez ünite.

Cihaz en yeni dijital ses kodlama teknolojilerini otomatik seçimde sunabiliyor.

SR8500, Marantz'ın geliştirdiği Oda Akustiği Kalibrasyon devresi ve beraberinde gelen mikrofon sayesinde üretilecek sesleri odanızın akustiğine uygun hale getiriyor.

DV-i dijital video sinyallerini anahtarlayabilme özelliği ile gerektiğinde en yüksek video kalitesi yakalanabiliyor.

Key Features:

7 x 110 W @ 8 ohms

DPL, DPL-II, DPL-IIx, Dolby Digital (DD, DD-EX) DTS, DTS ES (Matrix, Discrete, NEO:6), DTS 24/96, Circle Surround II, THX Surround EX, Dolby Headphone, HDCD Decoder

7.1 channel inputs

Software Upgradable via RS232C

Multi-room speaker terminal
    multi-room video output

RDS AM/FM Tuner with 50 random presets

Silver

HOME THEATER AMFİ

8500 ün de fiyatı 1700 Euro.

Satın aldıktan sonra izlenimlerini ve yorularını bizimle paylaşırsan sevinirim.

• quote:

ta alabiliyorum o açıdan onkyo 702 ile denon 3805 modeli arasınd...

O denonu kullanan bir dostum var istersen sana yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: KillForYou!

quote:

ta alabiliyorum o açıdan onkyo 702 ile denon 3805 modeli arasınd...

O denonu kullanan bir dostum var istersen sana yardımcı olabilir.

valla çok mennun olurum her türlü yardım kabulumdur az para vermiyoruz sonuçta bu arada maantz 7500 modelide sağlam gibi thx deteğide varmış tuttumkumandada bitirdi..
  • pm attım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.