Şimdi Ara

Home Made AquaCool Plexi kasa projesi... Resimler Güncellendi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TiGER001

Çok güzel olmuş tebrikler
  • Dün akşam su soğutmanın performansı için bir bakalım ne durumda dedim...

Everest ultimate çekirdek sıcaklıklarını boşta 39 derec gösteriyordu e8400 için ilk başta yüksek geldi ama everestin kendi işlemci testinde %100 yük altında 40 dk sonunda 44 dereceyi 1 kere bile geçmedi...

Bu akşam orthos yükleyip birde onunla deneyeceğim bakalım... Zaten dış kaplamada bugün biter hem onun resimlerini hemde test resimlerini koyarım akşama...

sonrada sıra o/c çalışmalarında...
  • Folyo kaplanmadan önceki çıplak resimler hazır... Sistem çalışıyor ve bence güzel oldu... Bakalım sizler ne düşüneceksiniz...

Home Made AquaCool Plexi kasa projesi... Resimler Güncellendi...

Folyo kaplanınca power ve reset yazıları kalkacak ve alt kısımdaki karmaşa göze batmayacak... Komple resim değil yarı şeaffa kumlu folyo kaplayacaz kasayı desenli bir şekilde keserek...

• Şuana kadar yapılan herşey gerçekden çok güzel olmuş folyo kaplamalı resimleri beklemekdeyim
  • Cidden çok güzel olmuş, eline sağlık. Tam bir görsel şölen. Kasaya bakmaktan, monitöre bakamıyorsundur eminim. (Ben öyle oldum da..)
    Sadece biraz yüksek gibi duruyor sanki ama resimler herşeyi tam olarak belli etmiyor sonuçta..
    Blok, umduğumdan da güzel çıktı doğrusu. Onu hiç 8400 de denememiştim. Kimileri beğenmese de, taş gibi blok.
    Haydi bakalım, bitmiş halini ben de merak ediyorum. Bir an evvel tamamla da, görelim..
    Kolay gele..
  • kardeşim ben pek anlamıyorum bu işlerden aranıza yani katıldım ama plexiye bide isim şekil falan çizsen ışık versen güzel olur diye düşündüm bu sadece öneri gene sen bilirsin =)
  • @Chaari_H600

hortlatmak istemem ama projenin sonunu çok merak edıyorum
  • Çok güzel olmuş :D
  • çok güzel olmuş ama şimdiye coktan üstüne 3-4 mod yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomKing -- 9 Ekim 2012; 17:13:45 >
  • Proje ve RAM ler çok karizma duruyor.
  • Güzel bir hort olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.