Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
61
Favori
55.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Isınıyorsa da hissedilmiyor. 14 uzun zamandır kullandığım için öncesinde ısıya bakmadım ama 75-80 derece görüyorum maksimum şu an, herhangi bir sorun yok, hızı falan düşürmüyor…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

MECOOL KM2 PLUS 'ı tercih edeceğim sanırım oda iyimiş , ben kendim apple tv kullanıyorum bunu diğer odaya alacağım

Km2 plus deluxe e de bakabilirsiniz. Ha ben olsam ikisini de almam mi box 3. Nesil alıp geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homatics'in S905X5M çipli modeli ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı? Şu amki mevcut cihazda S905X4 çipi var ve yeni S905X5M çipi performans olarak ciddi fark atıyor. Özellikle H.266 gibi çok ağır bir kodeği desteklemesi mevcut gücünün bir göstergesi.

Şu anda bu çipe sahip tek lisanslı cihaz Xiaomi TV Box S 3.nesil. Onda da 2 GB RAM olması kötü olmuş. Yaparsa adam akıllı Homatics yapar gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Kasım 2025; 18:23:59 >
    S905X5 şu an sadece Ugoos AM9 tarafında var ve h266 kodek destekleniyor.4 ve 8 GB ram destek farklılığı gibi farklılıklar da var.Ama en onemlisi de 12nm üretim teknolisine sahip X4 misali ısınmak yerine, 6nm üretim teknolojisiyle üretilen X5 ve X5M ısınmıyor.
    Homatics şimdilik adım atmıs değil Türküsü iki senedir çalınsa da...

cnxsoft- новости android-приставок и встраиваемых систем
    Amlogic S905X5M против S905X4 – Сравнение функций и тестов
    https://cnx-software.ru/2024/07/01/amlogic-s905x5m-protiv-s905x4-sravnenie-funkczij-i-testov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 1 Kasım 2025; 21:24:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sefertasım kullanıcısına yanıt
    Ben tek çip sanıyordum. X5 ve X5M olarak iki farklı modeli olduğunu şimdi fark ettim. O halde H.266 desteklemediğine göre X5M daha düşük varyant oluyor. Çıksa da Homatics alsak. Şu an Nokia Streaming Box 8010 var çok memnunum. Zaten Homatics ile birebir aynı cihaz. Sadece isim ve kasa farkı var. Android 14 güncellemesini de yaptım gayet güzel çalışıyor. Bahsettiğiniz AM9 modeli Türkiye’de satılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Kasım 2025; 18:45:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    AM9 için mehenk com'dan bilgi alınabilir.Ancak L1 lisans yok!
    Aslında üç kutuyu SEİ Robotics üretse de ( Nokia 8010, RockTek G2 ve Box R 4K Plus ) kasa içi bileşenlerde farklılıklar gösteriyor.Box R 4K Plus'da kullanılan tabandaki pasif soğutucu metal plaka diğer iki kutuda kullanılmıyor."İki adet" wifi anteni sadece Box R 4K Plus'da var vs vs...Şimdiki deneyimim olsaydı ne Nokia ne de RockTek'e yönelirdim.Renginden dolayı mesafeli olduğum Box R 4K Plus'a öncelik verirdim.Kasasının kalınlığı ve ağırlığı da zemindeki ekstra soğutucudan kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 1 Kasım 2025; 23:19:33 >
  • sefertasım kullanıcısına yanıt
    Lisans olmaması çok saçma. O donanımın hiçbir mantığı kalmıyor. 8K’yı teklemeden oynatacak cihaz lisans olmadığı için 4K bile oynatamaz. Çünkü 4K için bazı platformlar L1 lisans şartı koşuyor. Her şey donanım değil maalesef. O donanımın hakkını veremedikten sonra ne yapayım. Homatics de çıkaramadı şu cihazı bir türlü neyi bekliyor anlamak güç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben üç modelin %100 aynı olduğunu sanıyordum

Homatics box R 4k plus bariz daha iyi cihazmış

Çok beğendiğim bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 1 Kasım 2025; 22:55:4 >

• merhaba. Sizlere bir sorum olacak. Çözüm bulamadığım bir konu var. Hatta homatics.grubuna yazdım ban bile yedik.. herhalde bunu cihazı kötüleme olarak algıladılar. telegram grubunu.siz.siz olun.sorun yazmayın . anca övün süper falan diyin.

olay.şu. benim evdeki prizime tv ve homatics ve birde ses sistemi bağlı. o prize günsan akıllı priz aldım.niye... baktım ki kapalı iken aletler 25 watt... ses sistemi uykuya geçince 15 watt sabaha kadar çekiyor. bu beni.rahatsiz etti gereksiz sarfiyat.

Bende akıllı prizden aksam 2 gibi elektrigi kes sabah 7 de aç yaptım. İyi hoş da sabah elektriği verince homatics açılıyor full. o.acilinca.tv de açılıyor..sabah.sabah.odadan tv sesi geliyor..mesela eski Android cihazım elektrik gel git yapınca 10.saniye geri sayım yapar sonra tekrar kapanirdı .kendi kendine....

homatics de elektrik verdikten sonra kapanmasını nasıl sağlarım. yani uykuda kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 2 Kasım 2025; 15:54:6 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.