Şimdi Ara

HolyBeast Online [Open Beta 21 Mayıs] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha Beyler Bir Soru Daha Klan Resmi Nerden koyuluyor Ya Bakıyorum Milletin Klanının Yanında Resim Var Bizimkinde Neden Olmasın...
  • clan lvl 3 olunca eklenebiliyor sanırım.

edit :

http://www.mymmogames.net/wiki/index.php/Holy_Beast:Guild

burda aradğın bilgiler var, umarım içine yarar.

kısaca açıklamak gerekirse ; clan lvl 3 olunca " Holy Beast Castle " da " Chickie " de yapıyorsun. 1000G ödemesi var.

iyi oyunlar. iyi forumlar.

not : Lvl 28 oldum :) Dragon Clan Elementalist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 28 Mayıs 2009; 5:55:07 >
  • orda yazanlara göre, yani 80 kişi olunca pack te ,o zamanmı lvl 3 oluyor?
  • Elementalist kasan varsa bi konuda yardımcı olurmusunuz ...
    Elemental Boost and Mystical Boost skilleri var, bunlar kaç levelde ne kadar damage ekliyor. lvl 2 yaptım skiller ama hiç damage eklemiyor. boşu boşuna sp verdim.
  • sp demişken skilleri resetleme gibi bir olay filan warmı oyunda? ilerde bu ilk lvlerdeki yanlışlıkları düzeltmek açısından?
  • valla bilmiyorumki, banada lazım Sp reset ama belki yaparlar ilerde, biraz zaman geçsin.
  • Beyler Yardımınız İçin Teşekkür Ediyorum...
  • Lvl 50 Hayvan formu şekilleri, 4 farklı renk alabiliyoruz bazı özel itemler kullanarak.

HolyBeast Online [Open Beta 21 Mayıs]
  • Bende yükledim ama kontroller zor olduğu için oynamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Bende yükledim ama kontroller zor olduğu için oynamıyorum

kontrollermi zor

daha ne kadar basit olabilrdiki ? mouse ile yön verip ilerliyorsun , Fonksiyon ve sayı tuşlarına skill koyabiliyorsun. tab ile yaratık şeçebiliyorsun ve vuruyorsun. sana zor gelen kısım nedir ya da sana kolay gelen oyun kontrolleri nasıldır bilemiyorum ama sonuçta senin seçimin

ben lvl 38 oldum valla gayette rahat bir oyun henuz 1 -2 haftalık daha çok gelişmeler olacağını düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

kontrollermi zor

daha ne kadar basit olabilrdiki ? mouse ile yön verip ilerliyorsun , Fonksiyon ve sayı tuşlarına skill koyabiliyorsun. tab ile yaratık şeçebiliyorsun ve vuruyorsun. sana zor gelen kısım nedir ya da sana kolay gelen oyun kontrolleri nasıldır bilemiyorum ama sonuçta senin seçimin

ben lvl 38 oldum valla gayette rahat bir oyun henuz 1 -2 haftalık daha çok gelişmeler olacağını düşünüyorum.

charından biraz ss koyarmısın?

• ben bıraktım ya :/,oyundaki teleport sistemi berbat gate denen bişey yok bi saat yürümen gerek yada ben bilmiyorum :( sonra çoğu gittiğim şehirde banka ve skill ci yok.
  • eglenceli.
    DragoonSky'ı bütün yaz oynuyamam herhalde o yüzden bunuda indiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

ben bıraktım ya :/,oyundaki teleport sistemi berbat gate denen bişey yok bi saat yürümen gerek yada ben bilmiyorum :( sonra çoğu gittiğim şehirde banka ve skill ci yok.

bu konu düzeltilecek sanırım, herkes şikayetçi çünkü.

oynadığım karakterden SS ler fakat çok fazla SS vardı hangini koyacağıma karar veremedim bende tek resim yaptım, biraz büyük oldu boyutu kusura bakmayın.

• ya nasıl insan olunuyor
  • 3 lvl questini yapınca pati şeklinde bir skill geliyor onunla trans yapıyosun zaten questi bitirince direk insana dönüşüyosun
  • O quest nasıl yapılıyor iste ?*
  • nesi war ya onun git şundan 3 tane git şundan 4 tane kes diyor o kadar şehrin dışındaki şeyleri kes zaten 1/3 gibi bir ifade yapar oradan anlarsın ,yada quest kısmından hangi canavarı kesmeni istediği yazar
  • Son SS >>>

Oyun güzel fakat 30+ sürekli grind yapmak zorundasın, aslında o kadar zor değil lvl atlamak grin yaparak , kendi levelindeki yaratıklardan kesersen 2-3 saate lvl atlanabilir ( elementalist-ilisionist-healer için olabilir ). Melee charlar ( warrior-hunter-thief) biraz daha uzun sürede kestikleri için süre uzayabilir ama yüksek lvl de bence daha hızlı lvl atlayabilrler.

ben 35 lvl den sonra bi tank warrior ile sürekli aoe keserek kastım, işini bilen bir tank ile tek kesmekten daha hızlı kasılabiliniyor. ör: solo 2 dk da 10 mob kesersin 10k exp , tank ile 2 dk da 50 mob kesersin 30k exp.

oynamak isteyenler bana ulaşın diyeceğim ama ben bir süre giremeyebilrim oyuna, o yüzden kusuruma bakmayın yardımcı olamıyorum oyun içinde.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

kontrollermi zor

Inventory, Skill vb. için Alt'a basılması yetiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.