Şimdi Ara

Holux M241 nasıl bir cihaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Akademik çalışmalarım için araziye çıkmam ve arazide yaptığım çalışmaların koordinatlarını tespit etmem gerekiyor. Sony Ericksson P990i cep telefonu kullanıyorum. Dolayısıyla bu telefona uygun şekilde çalışan bir gps alıcı ararken gittigidiyorda Holux M241 cihazı ile karşılaştım. Bana cazip gelen özelliği üzerindeki basit ekranda koordinat göstermesi ve aynı zamanda diğer cihazlara bluetooth ile bağlanabilmesi. Bu sayede cep telefonuma yükleyeceğim programlar ile farklı amaçlarla da kullanabilirken, arazide, cep telefonuna ihtiyaç duymadan koordinatları not edebileceğimi düşündüm. Ancak gps konusunda tecrübeli olmadığım için sözkonusu cihazı tanımıyorum.

Bu cihazı kullanan, ya da bu cihaz hakkında bilgisi olan var mıdır?

http://www.holux.com/JCore/en/products/products_content.jsp?pno=341

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarpeNoctem -- 6 Ağustos 2008; 21:32:44 >

• Bu cihazı bilen kullanan kimse yok mudur arkadaşlar? En azından holux markası nasıldır, o konuda fikri olan biri varsa çok makbule geçecek.

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarpeNoctem

Bu cihazı bilen kullanan kimse yok mudur arkadaşlar? En azından holux markası nasıldır, o konuda fikri olan biri varsa çok makbule geçecek.

Teşekkürler

holux m1000b kullandım. akıllara zarar bir cihazdı. utanmasa kanalizasyondan bile uydu gören bir cihaz. plastiği basit, kullanımı kolay, performansı iyidir. ancak mideni bulandırmak gibi olmasın. symbian işletim sisteminde garmin yazılımına m1000b yi tanıtamadım. geri kalan her yazılımda çalıştı bir tek garminde uyumsuzluk gösterdi. cihazı almadan kullanacağın yazılımla test etmeni tavsiye ederim. ama bu şansın yoksa m1000b haricinde de bu cihaz hakkında bir şikayet duymadım. alternatif olarak royaltek 2200 iyidir. 2300 modeli herhangi bir cihaza ihtiyaç duymadan da gittiğin rotayı hafızaya alır. akşama pc'ne at izle. yine de 70ytl den fazla verme...

• Holux GPS alıcıalrı içinde belkide en iyisi (en sorunsuzudur) MTK chipsetini kullanır evelrin içiden bile uyduya bağlanır. Ben m-1000 modelini kullanıyorum. Ancak yeni bir mdoel aynı zamanda gps logger olarak kullanılan m-241 modeli çıkmış. Satan varsa almak isterim.
  • m-241 kullandım dediğin gibi üzerinde koordinatları kaydetme özelliğine sahip 30 bin nokta kayıt edebiliyor bir noktadan diğer noktaya ne kadar mesafe aldıgını üzerindeki ekrandan gösteriyor vs vs. kalem pil ile çalısıyor pilin bittiğinde sıkıntı cekmezsin cıkar kalem pil tak.
    Holux 240 da kullandım 240 daha ufak ve kullanıslı ama üzerinde ekranı yok benim kullandığım yerde zaten pda ile kullanıyordum dediğim gibi 241 büyük cebimde rahat tasıyamadıgımdan 240 a geri döndüm
  • cok eski konuymus yeni farkettim ilk soran kişi cihazı almıs eskitmiştir bile..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.