Şimdi Ara

Hollywood sinemasından bıkanlar için altın değerinde filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıldır popüler filmlerden ziyade kıyıda köşede kalmış filmleri bulup izlemeye çalışıyorum.Çok beğendiğim filmleri paylaşmak istedim belki ihtiyaç duyan insanlar olabilir,her türlü tavsiyelerede açığım.Sırasıyla tavsiyelerim

La vie d'Adèle ;Benim gözümde kültür çatışmasını en gerçekçi şekilde yansıtan filmlerden birisidir.Mükemmel bir aşk hikayesidir.Adele in oyunculuk performansıda dillere destan.Gördüğüm en iyi kadın performanslarından birisi.Aşk filmlerinden pek hoşlanmıyan ben bu filmde ne hikmetse gözlerimi yaşarttım.

Jagten ;Şüphe nin ne kadar tehlikeli bir silah olabileceğinin çok büyük bir kanıtıdır.Bir çocuğun ağzından çıkmış 1 cümle koca bir hayatı devirmeye yeter mi ? Son zamanlarda beni en çok etkileyen sahnelerden birisini içerir (klise sahnesi) Oyunculuk üst düzey.

L'enfant d'en haut ;Yanlız bir çocuğun şefkat uğruna göze aldığı tehlikelerin filmidir ne hikmetsee türk gençlerine benzettim bu çocuğu şefkat uğruna yapmadığımız ne kaldı

Yeopgijeogin Geunyeo ;Komedi sevmememe rağmen beni kendine aşık etmiş kore filmidir.Çok saf bi aşkın mizahi bir şekilde sinemaya aktarımıdır.Ortam filmidir.

Short Term 12 ;Müzikleriyle beni benden almış film.

Mientras Duermes ;Çok farklı bir gerilim filmi..Başrolün oyunculuğu görülmeye değer.

Celda 211 ;Favori hapishane filmimdir.Sistemin ne kadar çatlak olduğunu anlayan bir hapishane çalışanının gözünü karartmasını konu alır.

Cidade de Deus ;Gerçek bir hayattan esinlenerek hazırlanmış.Brezilyanın arka mahlelerindeki çete savaşlarının konu olduğu filmdir.Savaşın ne olursa olsun var olacağının güzel bir örneğidir.Masum insanların sürekli öleceğinin güzel bir örneğidir

Louis Cyr ;Biyografidir.Dünyanın en güçlü adamının kendini dünyaya ıspat etme çabasını bunun yanında medya'nın getirdiği yeni ahlak sistemiyle çatışmasını anlatan film.Kurguda sıkıntılar olsada mutlaka izlenmesi gereken filmlerden birisidir

Låt den rätte komma in ;Bir çok forumda 'Gerçek vampir filmi' olarak lanse edilen hakketende çok gerçekçi bir vampir filmidir.

Düşünceleri yazıya aktarmak ne kadar zormuş arkadaş.Aklımdan neler geçiyor yazdığım şey başka yerlerden topladığım zırvalar.Neyse
    Filmlere kendinizi kaptırırsanız zihniniz bayram eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlenPalyao -- 2 Nisan 2014; 3:53:10 >

• Henüz değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Henüz değil

Gelir zamanı Jenifer bi ölsünde
  • GlenPalyao G kullanıcısına yanıt
    Filmleri not ettim ben ama
  • Hocam guzel bir iş yapmissiniz.Keske filmlerle ilgili tanitici 2-3 cumlese kursaydiniz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun
  • El secreto de sus ojos, El laberinto del fauno, Das Leben der Anderen tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

El secreto de sus ojos, El laberinto del fauno, Das Leben der Anderen tavsiye ederim.

+1
  • Hollywood dan bıkılır mı
  • hollywood hayatın ta kendisidir, hiç bıkılır mı. Iyiki hollywood var.

Ek olarakl hollywood dışı filmlere önerim ;

-OldBoy
    -Prenses Monoko
    -Ruhların Kaçışı
    -şeytanı gördüm
    -Komşum Totorro
    -Yürüyen şato
    - Ateş böceklerinin Mezarları
    - Tanrıkent
    - Dolar üçlemesi
    - Seven Samurai
    - ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La vita è bella
    Cinema Paradiso

Bu iki filmi bilmeyen yoktur, ama gene de yazalım.
  • Eline sağlık kardeşim, İçin de izlemediklerim var ekledim listeme boş vakitte izlerim.
  • 3 idiots

• Das Leben der Anderen

El secreto de sus ojos

Nuovo Cinema Paradiso

Bunları henüz izlemedim,çok güzele benziyorlar en kısa zamanda izliyecem inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

Hocam guzel bir iş yapmissiniz.Keske filmlerle ilgili tanitici 2-3 cumlese kursaydiniz:)

peki kurayım bir iki cümle
  • my name is Khan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Hollywood dan bıkılır mı

Çokta güzel bıkılır , son dönemde saçma sapan bir hal aldı hep aynı klişeler(son dönem dediğim son 10-15 yıl) , diğer sinemalara açılmak lazım , çok güzel işler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Hollywood dan bıkılır mı

Çokta güzel bıkılır , son dönemde saçma sapan bir hal aldı hep aynı klişeler(son dönem dediğim son 10-15 yıl) , diğer sinemalara açılmak lazım , çok güzel işler var.

sonuna kadar katiliuorum

• quote:

Orijinalden alıntı: quantity

my name is Khan

Hindistan filmleri yeterince Populer bahsettigin filmleri cogu kisi bilir. cok guzel filmler tabiiki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.