Şimdi Ara

Hollywood Film Gala Bilet Fiyatı (Forumdan C.Bronson İle Gideceğiz) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
6
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brotherarcher

Yaptıgın oyunla zengin olucan heralde

Yorumlari okusan anlardin. Param var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

quote:

Okudum hocam baştan sona şaka olsun diye şey ettiydim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Okudum hocam baştan sona şaka olsun diye şey ettiydim

O gifi kullanan tek seni gordum ve ne oldugunu anlamaya calisiyorum

• quote:

Bir önceki konumda Hollywood filmlerinin galasına gitmek istediğimi ve bu biletlerin nerede ve ne kadar satıldığını sormuştum. Kimse iplememişti.

Neyse, taradım, maradım, araştırdım, bir site buldum ve "Man Of Steel" (hani şu yeni Süpermen filmi) için Hollywood V.I.P. bilet fiyatı aldım. Sıkı durun;

Kişi başı 5.500$ ! Fakat 2. bilete %10 indirim yapıyorlar. Ücrete dahil olan hizmetler;

-Basın toplantısına giriş.
    -Kırmızı halıda yürüme.
    -Gala alanına ulaşım (Şehir için ulaşım dahil sadece. Mesela LA da oluyorsa orada bulunmak zorundasınız, bulunduğunuz yerde ve gala mekanına yakın liman veya helikopter pisti varsa yat veya helikopterle gelebiliyorsunuz, tercihe göre limuzin).
    -Film öncesi, sonrası kokteyl.
    -Oyuncularla bulunma, sohbet etme (Bir miktar daha para ile oyuncuların bulunduğu sıraya oturabilirsiniz).
    -Ve tabi ki filmi izleme.

Çok şükür param var, The Avengers 2 filminin galasına gitmeyi düşünüyorum, ki daha çok var, gelmek isteyen olursa bana ulaşabilir.

Sormak istediğim; bu paraya değer mi? Gerçi benim hayalim ama...

avengers a git men of steel'i napacan

• quote:

Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

quote:

Bir önceki konumda Hollywood filmlerinin galasına gitmek istediğimi ve bu biletlerin nerede ve ne kadar satıldığını sormuştum. Kimse iplememişti.

Neyse, taradım, maradım, araştırdım, bir site buldum ve "Man Of Steel" (hani şu yeni Süpermen filmi) için Hollywood V.I.P. bilet fiyatı aldım. Sıkı durun;

Kişi başı 5.500$ ! Fakat 2. bilete %10 indirim yapıyorlar. Ücrete dahil olan hizmetler;

-Basın toplantısına giriş.
    -Kırmızı halıda yürüme.
    -Gala alanına ulaşım (Şehir için ulaşım dahil sadece. Mesela LA da oluyorsa orada bulunmak zorundasınız, bulunduğunuz yerde ve gala mekanına yakın liman veya helikopter pisti varsa yat veya helikopterle gelebiliyorsunuz, tercihe göre limuzin).
    -Film öncesi, sonrası kokteyl.
    -Oyuncularla bulunma, sohbet etme (Bir miktar daha para ile oyuncuların bulunduğu sıraya oturabilirsiniz).
    -Ve tabi ki filmi izleme.

Çok şükür param var, The Avengers 2 filminin galasına gitmeyi düşünüyorum, ki daha çok var, gelmek isteyen olursa bana ulaşabilir.

Sormak istediğim; bu paraya değer mi? Gerçi benim hayalim ama...

avengers a git men of steel'i napacan

Öyle düşünüyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIRMIZ I

Yani yazmiyim yazmiyim dedim ama harbi çok sazan varmış.Ya arkadaş nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere.Neymiş kişi başı 5.500$ veren gidiyormuş.Akıl mantık biraz ya.
    O parayı verebilicek milyonlarca insan var sizce o kadar az bir para isterlermi.Gala Programlarını izleyin biraz.Parası olan değil statüsü olan gidiyor.Böyle şeyler parayla olmaz.
    Konuyu açan arkadaş kaç yaşında bilmiyorum fakat 19 yaşında olsa düşünsenize parası olan hop abi 2 bilet çek ordan.İşin komik tarafı kırmızı halıda yürücekmiş
    Yahu öyle bir şey olsa o kadarcık paraya o halı pazar alanına döner.Anlıyacağınız 5.500$ değilde bare biraz adam gibi ataydınız.
    Ha birde Oyuncularla sohbet edicekmiş.Ne lan bu Okulun lise balosumu.Sen o parayla ülkende bir cacık zor yaparsınız.

Aynen Katılıyorum .

arkadaşa yalancı demiyorum ama seni kandırılar diyorum . yok kırmızı halıda yürüyecekmişde yav he he . akıl var mantık var 5500 vericek ne kadar insan var hiç aklın alıyormu ? dünyanın her bir yanından yüz binlerce insan olur orda eğer o kadar parayaysa . sitenin linkini vercekmiş bide her sitede yazana inansaydık işimiz vardı . hele hele oyuncularla konuşmalar falan filan hayallerde uyuyorsun . inan bana 5500$ çok az bir para . ilk sırada oturub oyuncuları görme , kırmızı halıda yürümek için daha da az . Amerika Gibi Bir Yerde 5500 Çok Az Bir Para . Hele Hele Yabancı Ülkelerdeki insanların Aldığı Maaşları Düşünürsek hiç Şansın Yok .

• aga bunun nesi eğlenceli , baştan aşşağı yapmacık bir gece ,yapmacık gülümsemeler bekle filmin blurayi torente düşsün , al eline kahveni çayını çerezeni çekirdiğini giy pijamaları uzan yatağa , al sana hayal işte bundan ötesi varmı maliyetide 10 lira , çerezin çeşidine göre değişebilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 16 Mayıs 2013; 16:43:53 >
  • ya hadi ordan 5.500$ mış koskoca film yani sonuçta . birde galalarda sadece davetiye ile girilir , kimi yiyiyon sen buna inanan salaktır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: pm204

ya hadi ordan 5.500$ mış koskoca film yani sonuçta . birde galalarda sadece davetiye ile girilir , kimi yiyiyon sen buna inanan salaktır zaten

Tamam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeizerSoze

Hocam bana bir pm atabilir misiniz ilgimi çekti

Attım hocam.

Banada atar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

quote:

quote:

Attım hocam.

Banada atar mısınız ?

Attım hocam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Attım hocam.

Banada atar mısınız ?

Attım hocam.

Banada atabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automax

quote:

quote:

quote:

quote:

Attım hocam.

Banada atar mısınız ?

Attım hocam.

Banada atabilirmisiniz ?

Attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Automax
    quote:

quote:

quote:

quote:

Attım hocam.
    Banada atar mısınız ?
    Attım hocam.
    Banada atabilirmisiniz ?
    Attım.
    Ne zaman gidiyorsunuz?

2 senesi var daha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

Onun uçak bileti, smokini, +750$'ı sana en azından 10.000$

Biliyorum. Ben zaten en az 15.000$ ayirdim kendime.

DH Satın almayı düşündün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Menemen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KIRMIZ I

Yani yazmiyim yazmiyim dedim ama harbi çok sazan varmış.Ya arkadaş nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere.Neymiş kişi başı 5.500$ veren gidiyormuş.Akıl mantık biraz ya.
    O parayı verebilicek milyonlarca insan var sizce o kadar az bir para isterlermi.Gala Programlarını izleyin biraz.Parası olan değil statüsü olan gidiyor.Böyle şeyler parayla olmaz.
    Konuyu açan arkadaş kaç yaşında bilmiyorum fakat 19 yaşında olsa düşünsenize parası olan hop abi 2 bilet çek ordan.İşin komik tarafı kırmızı halıda yürücekmiş
    Yahu öyle bir şey olsa o kadarcık paraya o halı pazar alanına döner.Anlıyacağınız 5.500$ değilde bare biraz adam gibi ataydınız.
    Ha birde Oyuncularla sohbet edicekmiş.Ne lan bu Okulun lise balosumu.Sen o parayla ülkende bir cacık zor yaparsınız.

Herkesin görüşüne saygım var fakat bu ne şimdi? Karşındaki insanla dalga geçiyorsun, PM at fiyat aldığım sitenin linkini atayım. Ara konuş adamlarla. Dikkat et; Los Angeles saatine göre arayacaksın

Evet bir bilet 5.500$ yaklaşık. Kimisi için çok çok ucuz, sakız parası; mesela bir iş adamının. İş adamının orada işi ne, adı üstünde iş adamı, işi gücü vardır. Kaldı ki bir kişi en fazla 2 bilet alabiliyor zaten.

Hadi eyvallah.

İş adamının işi gücü vardır. mantığa bak, Allah iyiliğini versin.

Ben onu nasıl bir kafayla yazmışım lan.

• Tarihleri belli mi bunların ara sayfaları okumadım hocam yazdıysan kusuruma bakma, fena fikir değilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Catalystr

Tarihleri belli mi bunların ara sayfaları okumadım hocam yazdıysan kusuruma bakma, fena fikir değilmiş

Takip ettiğim sitede oluyor.
  • bence konuştugun kişi dolandırıcı olabilir . 5500 çok düşük bir para hollywood galası için öyle olsa çoğu insan oraya gider, bir futbol maçı için bilete 600-700 lira para bayılan insanlar var ki böle bir fırsat olsa kaçırmazlar diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.