Şimdi Ara

Hollanda genel secim takip konusu.(Rutte kazandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su ana kadar katilim cok yuksek

Canli takip(ingilizce) :
    http://www.dw.com/en/dutch-election-live-updates/a-37937959
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• talipteyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 15 Mart 2017; 21:15:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam akp'li değil Türk düşmanı ve açık açık söylüyor neredeyse her konuşmasında. Türk düşmanı olunca reis mi oluyor ?
  • Wilders reis
  • Haydi Hollanda, kaptir gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

Bu adam akp'li değil Türk düşmanı ve açık açık söylüyor neredeyse her konuşmasında. Türk düşmanı olunca reis mi oluyor ?

Turk degil genel olarak muslumanlar

Once RTE satasti adama

Sataşmadan önceki açıklamalarına bakmamışsın sanırım. Reis dediğin adamı tanıman lazım.

• Wilders gelsin de "bizim oralarda araba uccız" diyen Türkleri o zaman görürüm. Hepsini sınır dışı etse. Orada vatanım diye ağlayacağına vatanına gelir ağlarlar. Hem reisleri ile de hasret gidermiş olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiver132 -- 15 Mart 2017; 21:21:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkleri ve müslüman olanları kapı dışarı etmek isteyen bir fasiste ve anarşiste destek oluyor iseniz, kendinizi sorgulamaniz gerek. Ve hatta Turklugunuzu de

• An itibariyle Amsterdam ve Den Haag'da oy pusulalari bitmis

Millet hucum etti sandiga adeta
  • Evet PVV onde gorunuyor

Daha cok erken yalniz.
  • Sandiklarimiza sahip cikalim trafonun kapilarini kilitleyelim kedi girmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu adam akp'li değil Türk düşmanı ve açık açık söylüyor neredeyse her konuşmasında. Türk düşmanı olunca reis mi oluyor ?

Konuyu açan kişi için söylemiyorum.

Hollanda da olayın olduğu gece forumda yazılanları okuyun öyle ahlaksız öyle dengesizler varki. Vatandaşlarımızı köpeklerin isirmasini, atlarla kovalanmasini, polislerin joplamasini sigara yakarak seyredeyim diyen adiler vardı.

Turk vatandaşlarına bunları söylemeleri nin nedenide yurt dışı oylarda akp ye fazla oy cikmasiymis.

O sözleri soyleyenler Wilders i kral olarak görse hiç sasirmam

2015 yılı Yurtdışı oy siralamasida şöyle

1 akp %56

2 hdp %18

3 chp %16

4 mhp %7

• Ilk cikis anketleri geliyor az sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

quote:

Konuyu açan kişi için söylemiyorum.

Hollanda da olayın olduğu gece forumda yazılanları okuyun öyle ahlaksız öyle dengesizler varki. Vatandaşlarımızı köpeklerin isirmasini, atlarla kovalanmasini, polislerin joplamasini sigara yakarak seyredeyim diyen adiler vardı.

Turk vatandaşlarına bunları söylemeleri nin nedenide yurt dışı oylarda akp ye fazla oy cikmasiymis.

O sözleri soyleyenler Wilders i kral olarak görse hiç sasirmam

2015 yılı Yurtdışı oy siralamasida şöyle

1 akp %56

2 hdp %18

3 chp %16

4 mhp %7

Siz sanki cok farklisiniz onlardan. Ettiginiz hakaretler ortada. Orada dovulenler chp'liler olsa dalga gecip dururdunuz. Sizi tanimayanlara anlat bu masallari samimi degilsiniz.

• Hollanda genel secim takip konusu.(Rutte kazandı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

Türkleri ve müslüman olanları kapı dışarı etmek isteyen bir fasiste ve anarşiste destek oluyor iseniz, kendinizi sorgulamaniz gerek. Ve hatta Turklugunuzu de

O kişiler ülkenin yarısını terörist vatan haini olarak gören birini destekleyip, o kişilere devletin kapısını kapayacağını beyan eden birini destekliyorlarsa bunun müslülmanlık türklük ile ilgisi olmaz. bu sadece insanlıkla tarif edilir.

eğer ki o kişiler "nereye tutukluyorlar burası türkiye mi" deyip o tarif ettiği türkiye için evet deyip anavatandaki yurttaşlarını tehlikeye atıyorsa asıl onların ki insanlıkla bağdaşmaz.
    bile bile lades yapıyorlarsa buyursunlar kendi ülkelerinde de o tarif ettikleri türkiuye ile yaşasınlar.

şahsen ben istemem yaşamalarını. insanız biz, görüyoruz burada dışlanmışlık, vatan haini ilan edilmek nasıl oluyor.
    ama eğer ki onlar benim için bunu istiyorlarsa müstehak demekten başka çarem kalmaz.
    neticede ben orada wilders a oy veremem, verem de zaten ama o gidip buradaki wilders kafalılara oy verecek bunu biliyoruz ya işte asıl bu insanlıkla bağdaşmıyor. türklük müslümanlık bir kenara insanlık diyorum bak

• Orada yaşayan Türkleri kapı dışarı edecek kimse o kazansın. Neden diyecek olursanız durmadan ülkeye gelip Avrupa batıyor Türkiye 1 numara, biz orada zor geçiniyoruz diye ağlayıp aylık üç dört bin euro maaş alan binlerce euroluk arabalara binen insanlar gelsin de burada iş bulamayıp ya da bulsa bile 1500 lira ile geçinmeye çalışsınlar, et yiyemeyip araba alamayınca gerçekten ağlasınlar. Peşinen söyleyeyim haçlı hilal savaşı olarak algılayan trolller alıntılamasın. Bunun nedenini belirttim, müslümanlıkla alakalı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kitty

Orada yaşayan Türkleri kapı dışarı edecek kimse o kazansın. Neden diyecek olursanız durmadan ülkeye gelip Avrupa batıyor Türkiye 1 numara, biz orada zor geçiniyoruz diye ağlayıp aylık üç dört bin euro maaş alan binlerce euroluk arabalara binen insanlar gelsin de burada iş bulamayıp ya da bulsa bile 1500 lira ile geçinmeye çalışsınlar, et yiyemeyip araba alamayınca gerçekten ağlasınlar. Peşinen söyleyeyim haçlı hilal savaşı olarak algılayan trolller alıntılamasın. Bunun nedenini belirttim, müslümanlıkla alakalı değil.

Aynen ben de o nedenden destekliyorum.

Bir an once gelsinler, reise kavussunlar.
  • Aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 14 Ocak 2021; 16:1:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.