Şimdi Ara

Hokage sırası(naruto)-Spoiler olabilir-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi öncelikle benim kafam her daim karışmıştır bu hokagelerde 4. Hokage 3. Hokagenin öğrencisinin öğrencisiyken 4. nasıl olurda 3. den önce hokagelik yapıor bir hokage ölmeden yeniden seçiliyor mu anlamadım gitti.Lütfen Shippuden 85 teyim Spoiler olacaksa belirtin...

• Arkadaşlar şu Naruto'yla ilgili teorilerinizi ya da sorularınızı Naruto başlığında yapsanız, sürekli böyle konular açılıyor, zaten bu bölümde maksimum sayfa sayısı 2. Gerekli konular hep kayboluyor böyle konular yüzünden.
    http://forum.donanimhaber.com/m_16436278/tm.htm
  • Sıra normal gidiyor. 3. görevini yapıp emekli oluyor görevini 4.'ye bırakıyor. 4. ölünce 3. tekrar başa geçiyor.
  • peki bu anlatılıyor mu animede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2went

peki bu anlatılıyor mu animede...

animede öle bişey yok ama durumdan oTaKuRoN ın dediği anlaşılıyor
    mangayı bilmiyorum
  • 2went 2 kullanıcısına yanıt
    sopoiler deil bunu shipudene geçmeden anlamdan gerkirdi bende shippudendeyim ama ben tusande sama nın hokage olcağı zaman anlmıştım zaten 3. hokage mekli oluyo 4. hokage seçiliyor sonra 4. hokage ölüyor ve 3. hokage yeniden başa geçiyor başka bir sorun

• sopoiler deil bunu shipudene geçmeden anlamdan gerkirdi bende shippudendeyim ama ben tusande sama nın hokage olcağı zaman anlmıştım zaten 3. hokage mekli oluyo 4. hokage seçiliyor sonra 4. hokage ölüyor ve 3. hokage yeniden başa geçiyor başka bir sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jiraiya vs. itachi
    7 yıl önce açıldı
    Bleach Fillerlar İzlenmeli Mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.