2k ultra 75fps altına düşmedi 3080 akıyor DLSS kapalı RT kapalı. RT ultra yaparsan 40-50 arası geziyor ama dlss kalite açarsan gene 70 altına düşmüyor. Kalabalık yerlere daha gitmedim bakacağız. |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (48. sayfa)

-
-
Hocam link alabilir miyim özelden ?
-
Arkadaşlar o konu ile ilgili benim de çok masum yazdıgım 1 yorum silinmişti ben de sinirlenmiştim ama sonra biraz olayı araştırıp denk gelince anladım sebebini. Şu an emin olun kürek sürümlü oyunların dibine kadar konuşulduğu gizli 1 sitede bile ne denuvo ne de oyunun kürekli sürümü bahsediliyor. Tamamen yasaklı, forum karşılaştırması yaparsak en ulusal platform redditte dahi hiçbir subredditinde bu konu konuşulmaya izin verilmiyor. Denuvo ve WB inanılmaz bir takip içinde, konuşulduğu gibi yapışıyorlar sitenin, platform yöneticilerinin yakasına. Bu yüzden izin verilmiyor, burda da aynı sebepten olsa gerek, sinirlenmeyin yani. Bu tür işleri özel mesajdan halledin.
-
Arkadaşlar Merhaba,
Malum dosya sizde de yavaş iniyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertygt -- 23 Şubat 2023; 21:6:38 > -
İmpress abla zehri salmış ortamlara.
Oyunun bu detayinin konuşulmasına yasak getirilmesi saçmalık.
Böyle olacaksa wb oyun yapmasın.
Filmleri de berbat zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1080p 60 FPS ultra da VRAM kullanımı 9 GB ı geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 23 Şubat 2023; 21:37:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce aspirini alıp ardından deli ramses abinin servis ettiği kaset kayıtları indirilebilir bu kasetler baya önce yayınlandığı için kökleri sağlamdır hızlı yetişir. Sadece aspirini barındıran poşet var eczanede.
-
Yapay zekâya sordum, çok farketmeyeceğini söyledi DRM'sız.
-
Hırsızın giremeyeceği yer yok demişler, ne oldu Denuvo 10 günde yalan oldu. Ben küçük filan olduğuna inanmıyorum resmen boş yere işlemciyi kasıp oyun performansının önüne geçiyor işte. Oyunu yarıda bıraktım resmen, her gün giriyorum bi 15-20dk. kas hafızasını unutmamak için, adam akıllı güncelleme gelir düzelir rahat rahat devam ederiz düzelir diye.
-
KyoKat PC Gameplay | Benchmarkyoutube
* Steam Day One (Now it's fixed) VS Cracked - No lag, no bite - fps drop fixed but doesn't has the animation attack and don't forget: always buy original (even it's not a good port, they will fix it, i hope) ⭐ Game: Resident Evil VIllage Gameplay Biohazard 8 REBH BH8 ● Resolution: 1920x1080 (Image Quality: 1.0 - FidelityFX CAS: On) Graphic Settings Quality: Balanced FPS: Unlocked Game Loading on SSD / Recorded with ShadowPlay 60FPS Original Steam Game (No Patch) VS Cracked by Empress - Denuvo Anti-Tamper Bypass, FPS Drop Fixed This limited-time demo lets you experience a taste of the upcoming suvival horror sensation, Resident Evil Village. The demo will be available for play on specific dates, within which a time limit applies on how long you can play. Don't miss out! Download Resident Evil Village on Steam: https://store.steampowered.com/app/1196590/Resident_Evil_Village/ #ResidentEvilVillageRE8 #Empress #Denuvo + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + PC: Acer Aspire GX-783-BR13 + CPU: Intel Core i7 7700 @ 3.60GHz (Kaby Lake) + GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 (PNY) + Motherboard: ACER Aspire GX-783 (U3E1) + RAM: 16,0GB (2x8) DDR4 - Dual-Channel @ 1200MHz (2400MHz) + Storage: Hybrid 1TB + 8GB Seagate (SATA) + Game Storage: 128GB KINGSTON SV300S37A120G (SSD) + System: Windows 10 Home Single Language 64-bit + Monitor: LG ULTRAWIDE (2560x1080@60Hz) + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + MSI Afterburner Benchmark Reference Captions: (Full / Complete) + + (GPU): Usage based on core clock - Temperature - Core Clock + GPU Power: Max GPU Usage Percentage - GPU Watt Consumption + GPU Fan: Fan Speed - Fan Tachometer RPM + + GPU VRAM: Dedicated Memory - Shared Memory - Memory Clock + GPU VRAM based on Game: Dedicated Memory - Shared Memory \ Process + + CPU: Usage - Temperature - CPU Clock + CPU Power: CPU Watt Consumption + + RAM: Memory Ram + RAM based on Game: Ram Usage \ Process + + HDD C: (System and Programs): Usage % Rate - HDD Temperature - Read MB/s - Write MB/s + SSD D: (Games): Usage Percentage Rate - SSD Temperature - Read MB/s - Write MB/s + + (API): Frames Per Second (FPS) + +_ FPS AVG: Average Frames +_ 1% Low: 1% Slower Frame + + Frametime Graphic in Milliseconds (ms) + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + TAGS: difference Alcina Dimitrescu, daughter, daughters, Bela, Cassandra, Daniela, witch, witches, sister sisters, vampires, vampire, mother miranda Comparison, Comparação, Comparando, comparar, comparado, comparación, confronto, Vergleich, 比较 비교 Comparaison vergelijking perbandingan 比較 сравнение jämförelse craqueado pirata pirated pirate piracy what is different, what's the differencehttps://www.youtube.com/watch?v=5Mgu7QTllNQ&t=88sbu videoyu at yalan konuşma de.
-
Redditin en ünlü k*rsan başlıklarından olan r/crackwatch da çatır çatır konuşulup, E*press'e övgüler diziliyor neresiymiş o sizin konuşulmayan dediğiniz yer. 😄 WB ve Denuvo'nun da şahsen umrunda olduğunu sanmam.
Burada yorum silmelerinin sebebini az çok anlıyorum bu arada ama bu insanları daha çok hırslandırmaktan öteye gitmiyor. K*rsan kullanan adam her türlü kullanır, yorumunu yazar zaten.
-
Bu arada, Nexusmod önerildi mi bilmiyorum ama Ascended diye bir mod var, optimize ediyor oyunu. Bende birçok yerdeki stuttering gitti yüklediğimden bu yana. Çok stutter sorunu yaşamıyorum ben ilk günlere göre. Hatta bugün güncelleme gelmiş, şimdi bir tekrar deneyeceğim bakayım. Hala sorun yaşayan ve denemyen/bilmeyen varsa denesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 23 Şubat 2023; 23:29:51 > -
WB, satışlardan baya memnunmuş ve başka Harry Potter oyunlarına da sıcak bakıyorlarmış.
Geeklik ve Ötesinetwitter
“Hogwarts Legacy'nin çıkışındaki satışlardan Warner Bros Games aşırı memnun kalmış. Oyuncu etkileşimleri de muhteşemmiş: -267 milyon saat oyunda vakit geçirilmiş. -393 milyon sihirli bitki ekilmiş. -242 milyon iksir yapılmış. -1.25 milyar Dark Wizards yenilmiş.”https://twitter.com/GeeklikOtesine/status/1628805860058181632?t=BVM_kOF5GcumC2p3oK7JyQ&s=19 -
Paylaştıkları SS'de Kapalı-Açık arasında bariz fark var. Yorumlarda da Texture ayarının baya bi kısıldığından bahsetmişler ki SS'de de belli oluyor. Performansa abanıcaz diye visibilty baya bir düşmüş.
-
Oyun ilk iki haftasında 12 milyondan fazla sattı ve 850M $ kazandı. Geçen sene aynı zamanlardan çıkan Elden Ring den bile daha hızlı satmış.
Okami Gamestwitter
“The numbers are in - Hogwarts Legacy sold over 12 million units in its first two weeks, earning $850M in revenue. It reached this milestone even faster than last year's juggernaut Elden Ring. https://t.co/5prHtGOPLE”https://twitter.com/Okami13_/status/1628857862360379392?t=tSOfXBQMEIWcEBgOW3tWhw&s=19
Oyunda memory leak sorunu var 23k ram falan kullanıyor vram desen oda 9k üzeri oluyor arada açıp kapamak gerek oyunu. Tek sorun bu olsa gene iyi, oyun şu haliyle leş ötesi beta olarak çıkarmışlar sanki RT bozuk resmen fps dropları çok kötü... WB neyin kafasında anlamıyorum. Bu bozuk oyuna bide para mı vermemiz gerekiyormuş?!
Batman gibi buna da yeni sürüm falan çıkarsa belki düzelir. Denuvo kalkmalı ayrıca.
-
Hayır, birinde sis var diğerinde yok. Load çekince oluyor bu. Yorumlarda kim ne dedi bilemiyorum fakat patch notunda unrealin gpu-cpu arasındaki iletişimi ile alakalı aksamaları düzelttiği yazıyor. Ayrıca kendim denedim baktım, texturelarda en ufa bir fark yok.
Soldaki mod açık, sağdaki mod kapalı.
Dediğim gibi performans sorunu yaşayan varsa gayet iyi bir mod. Performans sorunu yaşamayan adam zaten 4k ultrada frame genere edip rahat oynuyor.
Edit: Bu arada siz texture dediğiniz için bir farklı ayarlarda deneyeyim dedim ama ne low'da ne de ultrada ben çok bir fark göremiyorum texture ayarları arasında. Oyunun texture ayarı bozuk olabilir mi? Yoksa bende mi bir bozukluk var? 😀
Şu comparison'a bir bakar mısınız ya, burada bir yanlışlık yok mu? Aynı gibiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 24 Şubat 2023; 0:33:27 >
-
dwr.playableyoutube
Ascendio is an unofficial FPS hotfix for Hogwarts Legacy, a performance boost mod for Hogwarts Legacy: it applies Unreal Engine parameters to help address some of the game's performance issues "Ascendio" is a series of Unreal Engine 4.27.2 custom engine parameters which aim to improve the current stuttering and fps drops the game suffers from. It implements some engine tweaks like force CPU to GPU communication and sync, force frame finalization on stuck, enables texture streaming and tweaks it to work as optimal as possible, and a few more. Some performance issues are actual backend bugs on the implementation of some core functions of the game. I've tracked an issue with the NPC generation. That bug needs more work to get properly addressed and chances are Avalanche will actually fix it way faster than I'd be. This mod "helps" with stuttering, specially with RT turned off, but it doesn't fix it completely. Hopefully it will make the experience smoother for you though until the dev team launches a proper patch. https://www.nexusmods.com/hogwartslegacy/mods/69 - MOD v 1.0 on video Ultra 1440P Settings / RT OFF / Vsync ON 60 FPS RTX 3080 10GB Ryzen 5800X3D 16GB RAMhttps://www.youtube.com/watch?v=3ubX6ryQPNkZevkler ve renkler meselesi ama orjinal görüntü yani modun kapalı olduğu görüntü daha güzel bence. Modun getirdiği görünürlükte kasvetli bir hava var. Ama deniycem bende bakalım, bende daha çok okul içinde fps drop meydana geliyor koşarken. Modu indirebilsem deniycem hemen :)
-
Tabii ki. Şuanda bu videoda mod kapalı hali çok daha güzel görünüyor. Fakat birinde yağmur yağıyor diğerinda hava açık. Belirttiğim gibi her load çekmede random hava koşulu olduğu için sağlıklı bir karşılaştırma olmuyor maalesef. FPS olarak 5 FPS+ garanti veriyor, sttuter da büyük ölçüde azalıyor fakat shade farkı oluyor mu olmuyor mu bilemiyorum açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X