Şimdi Ara

Hocayla Iddaya Girdim(FOTOGRAF BIRLESTIRME)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershane hocasiyla iddaya girdik beyler elimde 24 tane fotograf var kendisi yapamamiş Bu 24 fotografi Android uygulamasiyla nasil birleştirip kolaj yapabilirim,Sonunda nasil yaptigimi gostermem lazim,Iddaa 50 tlsine bu arada Cumaya kadar vakit var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İddiaya girmemissiniz ki resmen isci muamelesi yapmis sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

İddiaya girmemissiniz ki resmen isci muamelesi yapmis sana

2 dakikalık iş için 50 tl alicam ama En fazla 15 fotograf birleşiren program buldum 24 tane birleşmesi lazim :)

• Önce 15'ini birleştir sonra 9'unu birleştir sonra birleştirdiklerini de tekrar birleştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netz deR ArachNe

quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

İddiaya girmemissiniz ki resmen isci muamelesi yapmis sana

2 dakikalık iş için 50 tl alicam ama En fazla 15 fotograf birleşiren program buldum 24 tane birleşmesi lazim :)

15likte once 12-12 ayie ve birlestir. Sonra bu 12lik 2 tane resmi de birlestir. ;)

• bu şekilde yapsan olma mı
  • 15 tane olanda 15 fotograflik yer var Yani sizin dediginiz gibi olmuyor ilk onu birlestir birlestir falan :/ 25li 30lu birlestirmeli program yokmu hic yav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın dediği gibi 12 tanesini birleştir sonra diğer 12yi birleştir sonunda o ikisini birlestir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 fotoluk yer varsa 2şer resmi birleştir tek resim olarak kullan, al sana bolca yer
  • Once besini birlestir sonra 19 unun 4 unu birlestirip diger onbesi birlestir eger fazla gelirse once birlestirdigin besi ve en son birlestirdigin dordu silip gerinkalan alti tanesini birlestirmek ve yahut sekiz erliden 3 resmi birlestirmek mumkun olabilir.
  • Resimleri kare şeklinde kes hepsini sonra toplam çözünürlüğü bul. PS'de toplam çözünürlük kadar bir sayfa açıp yan yana diz

• 8erli olarak yan yana birleştir. Sonra üç resmi alt alta birleştir.

• ver ben birleştiriyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.