Şimdi Ara

Hocam sürekli şarkı öğretiyor doğru mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gitara yeni başladım yaklaşık 4-4.5 ay oldu fakat hocam sürekli şarkı öğretiyor bu doğru mu yoksa başka hocamı bulmalıyım?

• Hiç egzersiz vermiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

Hiç egzersiz vermiyor mu ?

Sürekli şarkı getirip duruyor önüme egzersiz hiç vermedi şuana kadar bu hep böyle mi gitcek
  • ReadyToStart kullanıcısına yanıt
    Hangi tür gitar çalıyorsun? Öğrettiği şarkıların bir kaç tanesinin ismini söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

Hangi tür gitar çalıyorsun? Öğrettiği şarkıların bir kaç tanesinin ismini söyle.

Klasik gitar caliyorum öğrettiği sarkilara örnek olarak kumralim, bir yarim olsun isterdim , istanbulda sonbahar, geçer, pembe mezarlik......

• yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışmak gibi birşey. Öğrendiğiniz parçaların zorluk seviyeleri de düşük. İleri de daha zor parçalar ile karşılaştığınız da çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: womper

yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışmak gibi birşey. Öğrendiğiniz parçaların zorluk seviyeleri de düşük. İleri de daha zor parçalar ile karşılaştığınız da çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Anlayamadım? Hocam doğru mu yapıyor yoksa yanlış mı? Eğer doğru yapıyorsa ne zamana istediğim parçaları çalabilirim (Guns N' Roses-Don't Cry, The Beatles-Across the Universe) gibi parçaları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gam falandami vermedi hic? hammer on pull of slide vb. tekniklerde mi vermedi ?

• ReadyToStart kullanıcısına yanıt
    Bunlardan önce gitarın ne olduğunu, nasıl tutulduğunu, notaları, nota sürelerini ve değerlerini, basit akorları öğretmeli. Çeşitli egzersizler yaptırmalı ve basit parçalar çaldırmalı. Daha sonra eğer hala klasik gitarla devam etmek istiyorsan onunla devam edersin, yok değilse tarzını belirleyip o kulvarda yol alırsın. Bence hocan yanlış yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

Gam falandami vermedi hic? hammer on pull of slide vb. tekniklerde mi vermedi ?

Dedigim gibi full şarki veriyor
  • Aynı durum başıma gelmişti. Adam sürekli şarkı öğretiyor. Öğretme şeklide acayip anormal. ''Bak şu perdeye bascan, sonra şuna heh kaydır bakıyım o parmağı'' hiç nota mota getirmez tab bile koymazdı önüme. Doğrusunu söylemek gerekirse 1 ay sonra bıraktım dersini ve verdiğim para ile zaman boşa gitti. Yerinde olsam şarkılardan daha çok teknik çalışırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Gothia

Aynı durum başıma gelmişti. Adam sürekli şarkı öğretiyor. Öğretme şeklide acayip anormal. ''Bak şu perdeye bascan, sonra şuna heh kaydır bakıyım o parmağı'' hiç nota mota getirmez tab bile koymazdı önüme. Doğrusunu söylemek gerekirse 1 ay sonra bıraktım dersini ve verdiğim para ile zaman boşa gitti. Yerinde olsam şarkılardan daha çok teknik çalışırdım.

Cevabin için cok teşekkürler bende başka hoca bulsam iyi olcak o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.