Arkadaşlar şimdi benim arkadaş almanyada bana cep telefonu alacak ama çok kararsızım başta htc one s diye gönderdim çocugu one s 450 euro idi şimdi 439 euro oldu samsung galaxy s3 ise 550 euro dan 489 euroya düştü one s le arasında 50 euro fark var ben daha önce samsung kullandım ama htc hiç kullanmadım sense arayüzünü merak ediyorum sizce ne yapmalıyım zamanım daralıyor cevaplarınızı bekliyorumm
hiç yardımcı olacak yok mu?
dostum samsungun arayürüzden memnun kalmadıysan Galaxy S3'ten vazgeç.Ama samsungu sevdiysen S3 hertürlü iyi bir telefon.Fakat Htc Arayüzü gerçekten HARİKA.sırf onun için Gio'mu sattım (;
hocam açıkçası dediğim gibi gönlüm one s den yana one x i hiç düşünmüyorum bana cazip gelmiyor açıkçası tek sorunum htc de problem yaşarmıyım acaba ? ben 4.3 inch den büyük cihaz istemiyorum aslına bakarsak 2 çekirdek te bana yeter tasarımı ve kullanışlılığı seviyorum ben o zaman one s değilmi hocam ???
quote:
Orijinalden alıntı: Vozni
hocam açıkçası dediğim gibi gönlüm one s den yana one x i hiç düşünmüyorum bana cazip gelmiyor açıkçası tek sorunum htc de problem yaşarmıyım acaba ? ben 4.3 inch den büyük cihaz istemiyorum aslına bakarsak 2 çekirdek te bana yeter tasarımı ve kullanışlılığı seviyorum ben o zaman one s değilmi hocam ???
One s aslında one x ile neredeyse aynı çok benzer sadece boyutları ve azcık da olsa tasarımı farklı.Eğer One S 'e içiniz ısındıysa performansından şüpheniz olmasın.
evet one s e içim ısındı ve 5 gün daha düşünüp son kararımı vereceğim arada 50 euro fark var one s le 70 euro daha koyar bi kulaklık alırız müzik seti ayarında gezeriz
evet one s e içim ısındı ve 5 gün daha düşünüp son kararımı vereceğim arada 50 euro fark var one s le 70 euro daha koyar bi kulaklık alırız müzik seti ayarında gezeriz
hocam şimdi sizi uyarıcaktım Türkiye'den almamanız konusunda.Snapdragon 3 kullanılmış ve overclockla 1.7Mhz yapılmış.Fakat yurtdışında,gelişmiş(!) avrupa ülkelerinde Snapdragon 4 kullanılmış ve Overclocksuz 1.7 MHz yani overclockla 1.9 MHz yapılabilir.Almanya'da büyük ihtimalle Snapdragon 4 kullanılmıştır.Hem Enerji tasarrufu için hemde performans için Snapdragon 4 önemli bir avantaj.
4,3 den büyük telefon istemiyorsan eğer tercihin belli zaten bide htc dene bide hevesini alırsın en azından
hocam bu konuyu araştırdım almanyada s4 ilemcili 1.5 ghz cihazlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme