Şimdi Ara

HOCAM Bİ BAKIN HELE ACİLLL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi benim arkadaş almanyada bana cep telefonu alacak ama çok kararsızım başta htc one s diye gönderdim çocugu one s 450 euro idi şimdi 439 euro oldu samsung galaxy s3 ise 550 euro dan 489 euroya düştü one s le arasında 50 euro fark var ben daha önce samsung kullandım ama htc hiç kullanmadım sense arayüzünü merak ediyorum sizce ne yapmalıyım zamanım daralıyor cevaplarınızı bekliyorumm

• hiç yardımcı olacak yok mu?
  • dostum samsungun arayürüzden memnun kalmadıysan Galaxy S3'ten vazgeç.Ama samsungu sevdiysen S3 hertürlü iyi bir telefon.Fakat Htc Arayüzü gerçekten HARİKA.sırf onun için Gio'mu sattım (;
  • hocam açıkçası dediğim gibi gönlüm one s den yana one x i hiç düşünmüyorum bana cazip gelmiyor açıkçası tek sorunum htc de problem yaşarmıyım acaba ? ben 4.3 inch den büyük cihaz istemiyorum aslına bakarsak 2 çekirdek te bana yeter tasarımı ve kullanışlılığı seviyorum ben o zaman one s değilmi hocam ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vozni

hocam açıkçası dediğim gibi gönlüm one s den yana one x i hiç düşünmüyorum bana cazip gelmiyor açıkçası tek sorunum htc de problem yaşarmıyım acaba ? ben 4.3 inch den büyük cihaz istemiyorum aslına bakarsak 2 çekirdek te bana yeter tasarımı ve kullanışlılığı seviyorum ben o zaman one s değilmi hocam ???

One s aslında one x ile neredeyse aynı çok benzer sadece boyutları ve azcık da olsa tasarımı farklı.Eğer One S 'e içiniz ısındıysa performansından şüpheniz olmasın.
  • evet one s e içim ısındı ve 5 gün daha düşünüp son kararımı vereceğim arada 50 euro fark var one s le 70 euro daha koyar bi kulaklık alırız müzik seti ayarında gezeriz
  • hocam bir de bunların pil süreleri nasıl ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vozni

evet one s e içim ısındı ve 5 gün daha düşünüp son kararımı vereceğim arada 50 euro fark var one s le 70 euro daha koyar bi kulaklık alırız müzik seti ayarında gezeriz

hocam şimdi sizi uyarıcaktım Türkiye'den almamanız konusunda.Snapdragon 3 kullanılmış ve overclockla 1.7Mhz yapılmış.Fakat yurtdışında,gelişmiş(!) avrupa ülkelerinde Snapdragon 4 kullanılmış ve Overclocksuz 1.7 MHz yani overclockla 1.9 MHz yapılabilir.Almanya'da büyük ihtimalle Snapdragon 4 kullanılmıştır.Hem Enerji tasarrufu için hemde performans için Snapdragon 4 önemli bir avantaj.
  • 4,3 den büyük telefon istemiyorsan eğer tercihin belli zaten bide htc dene bide hevesini alırsın en azından
  • hocam bu konuyu araştırdım almanyada s4 ilemcili 1.5 ghz cihazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.