Şimdi Ara

Hocalara Geldik Konsantrasyon Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hocalara Geldik'in yeni denemesi Konsantrasyon Denemelerinin kalitesi nasıldır acaba ? Alıp çözenler veya inceleyenler varsa görüşlerini belirtirse çok sevinirim.

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün çözdüm ilk denemesini. Cidden güzel deneme. Hep şekilli şukullu sorular var :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce fen falan nasil dostum ?

• 1.Denemesini çözdüm türkçesi sağlamdı Onur Soğuk hoca yazmış zaten.Matematik ve Fen kısmınıda beğendim+ video çözümlü

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Dil bilgisi ilk denemede sanki az gibiydi. Ama hem güzel hem öğretici cinsten sorular dil bilgisi adına. Paragraflarda gayet yerinde hatta son 5 6 soru baya uzundu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözmedim ama çözümlü olması büyük avantaj düzenli bir şekilde youtube ye yüklüyorlar sanırım. (Sürekli ana sayfama düşüyor ) en yakın zamanda alıp çözmek istiyorum
  • Guzel deneme, yeni tarza uygun.Tek sıkıntısı 2018 tyt ile birebir ayni olan sorulari var.Yani biraz daha fazla orjinal soru olabilirdi.Ama daha sadece 1.denemeyi cozdum 104 net geldi gecen sene gercek sinavda 94 net yapmistim.Ona kiyasla biraz daha kolaydi diyebilirim yani.

Siz kac net yaptiniz bu arada hocam?Gecen sene talihsizlik yasamistiniz insaallah bu sene olur.

• Sadece ilk denemesini çözdüm şunu söyleyebilirim ki sosyal hariç tüm dersler ösym seviyesine uygundu. Türkçe yine ösym zorluğunda paragraflar uzun, matematikte yeni tarz sorular içeren, fende orta zorlukta olan bir denemeydi. Ne var ki felsefe ile coğrafyayı basit tutmuşlar ösym bu kadar kolay sormuyor bu dersleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşaAllah hocam sağ olun , 102 yaptım ilkinden

• Teşekkürler arkadaşlar görüşlerinizi belirttiğiniz için
  • tyt konsantrasyon denemelerini çözdüm ben güzeldi genel olarak sınava uygun
  • Bu deneme bence alinip cozulmeli, ozellikle turkce cok saglamdi, sosyal genelde kolaydi ama mat ve feni de osym ayarindaydi.

• Gecen sene tytde daha mi iyiymisim ne ilginc.Ya da bunun ilk denemeleri kolaydi belki de.

• türkçe:sınavın ayarının 1 tık üstü
    sosyal: tarih sınavın 3 tık üstü coğ din sınav ayarı felsefe sınav altı
    mat:sınav ayarı
    fen:sınav ayarı
    güzel deneme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.