Şimdi Ara

HOCALAR YÜZÜNDEN TARIH GELDI PEKI OBP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendileri icin tarih istediler öğrenciyi düşünen yok

Obp katsayisini 0.10 na düşürsunler

Bununla ilgili çalışma yapilamaz mi ne düşünüyorsunuZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Obp nin düşmesini çoğu okul hocası istemez ki. Seni neyle korkutacak başka?. Twitter da obp konsunda çoğu oralı bile olmadı.
  • Obp konusunda biz forumdan 3-5 kişi twitterdaydık başka kimse destek vermedi bize,belki zamanında ygs lys geri gelsin diye hashtag falan olsaydı millet destek verirdi ama obpye gene destek vermezler şu an bence

• ghost592 G kullanıcısına yanıt
    +1 devlet okullarındaki +9 korkutma itemi. En nefret ettiğim tip en gerizekalı tip hocalar. Hakettiğin notu vermez ottan boktan puan kırar.
  • Hocalar şimdi de 6 coğrafya sorusu şakamı falan diyorlar. Herkes kendi menfaatine bakıyor. Elbette görüşü alınan eğitim uzmanlarından obp etkisi düşsün diyen olmuştur ama milyonlarca liranın döndüğü bu sektörde bunu yapmak kolay değil demek ki

• Tyt de tarihte mi çıkacak anlamadım?

• Peki ya yedekli sınav ?

http://chn.ge/2gLk6Ns

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VETERINERLIK ATAMALARI IYI MI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O hocalar koleje geçtiğinde hep 100 verir zaten kendileri de söylüyor böyle insanlara da öğretmen deniyor türkiyede

• Bakın buraya yazıyorum obp yuzunden bi cok kisi istedigi yere gidemicek

• quote:

Orijinalden alıntı: Godsu

Bakın buraya yazıyorum obp yuzunden bi cok kisi istedigi yere gidemicek

Öyle hocam bu acı veren bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Godsu

Bakın buraya yazıyorum obp yuzunden bi cok kisi istedigi yere gidemicek

Bu sene oldu bu zaten, bu sene temel lise etkisi daha fazla olacak bu durumun yaşanacağı kesin,hadi obpyi değiştirme mevzusunu boşverin eski sistemde lys de falan fazla soru vardı en azından mesela fen alanından 90 sorudan olabildiğince yapıyorduk gerisi obpye falan kalıyordu. Bu sene nasıl olacağı bilinmiyor

• Nasıl yani TYT ye tarih mi eklendi be ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Tiger -- 30 Ekim 2017; 21:21:8 >
  • Tarihin geri gelmesi bir esit agirlik ogrencisi icin gayet isabetli ve dogru bir karar oldu bence. Tarih bilmeyen adam ne Uluslarasi İliskiler ne Siyaset Bilimi ne de Hukuk okuyabilirdi. Kaldirilmasi basli basina hataydi zaten. OBP gecen sene ile ayni olacak diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BNK

Tarihin geri gelmesi bir esit agirlik ogrencisi icin gayet isabetli ve dogru bir karar oldu bence. Tarih bilmeyen adam ne Uluslarasi İliskiler ne Siyaset Bilimi ne de Hukuk okuyabilirdi. Kaldirilmasi basli basina hataydi zaten. OBP gecen sene ile ayni olacak diye biliyorum

1 sb çözerek denemelere girerek dünya tarihini ülke tarihini vs öğreniyorduk büyük kayıp olacakti tabi

Ulan lise müfredatı ile tarih öğrenebileceğini sanan bide bunu sınavda sorarak öğrenebileceğimizi sanan aşırı geri kalmış bir ülkeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

quote:

Orijinalden alıntı: BNK

Tarihin geri gelmesi bir esit agirlik ogrencisi icin gayet isabetli ve dogru bir karar oldu bence. Tarih bilmeyen adam ne Uluslarasi İliskiler ne Siyaset Bilimi ne de Hukuk okuyabilirdi. Kaldirilmasi basli basina hataydi zaten. OBP gecen sene ile ayni olacak diye biliyorum

1 sb çözerek denemelere girerek dünya tarihini ülke tarihini vs öğreniyorduk büyük kayıp olacakti tabi

Ulan lise müfredatı ile tarih öğrenebileceğini sanan bide bunu sınavda sorarak öğrenebileceğimizi sanan aşırı geri kalmış bir ülkeyiz

Hicbir sey bilmeden bolumu okumaya baslamaktan iyidir. Yoksa ben de biliyorum lise mufredatinin yetersiz oldugunu. Ve emin ol ogrenci kafasiyla kimse sinavda cikmayacak diye ilgi gostermezdi tarih dersine. Osmanliyi cumhuriyet tarihini de bir iki tarihi dizi ceker ondan ogrenirdik artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• oğuz.10 kullanıcısına yanıt
    Soru sayisk arttikca iyiyi daha rahat ayirip şans etkisini azaltiyorsun zamanında oss de az sorudan memnun olmayıp bi sisteme geçmişler şimdi donus kafaya bakk

• Mavizer78 kullanıcısına yanıt
    twitterda bir suru eğitim uzmanı aobp gelsin diyor ama kolejlere tesvık var aobp gelşrse özel okullar etkıenır anadoludan gecen vs pek olmaz ıyı devletlere rağbet artar hatta tum devletlere cunku orda herkese 99 verince aobp değeri düşer o yüzden bu ıslerıne gelmez teog ta yüzde 50 bildiğin ankara fen i vs dolduranların geneli kolejli maalesef sıstem bu parası olmayanın çocuk okutması pek uygun gelmiyor parası olan okur OLMAYAN YALLAH IMAM HATIP E...
  • Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam mesela benim obp sınıfımın en yükseği obp 71

• Mavizer78 kullanıcısına yanıt
    hangi okul ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.