Şimdi Ara

hocalar basindan saviyor ne yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dersanede hocalar basindan saviyor sorularimi cozmuyor.soru sorabilirmiyim deyince yok diyor ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sebep olarak ne diyor? ayrilma basindan.

• biraz sınıfına bağlı sanırsam her dershanede var bu şimdi bazıları atlar yoruma.
  • Aynı sorun bende de var dostum daha paralarının yarısını vermedim yarın oturup müdürle konuşacam çok soru soran birisi değilim genelde forumdaki bir iki abime ve bir iki arkadaşa sorup hallediyorum olduğunda bazısı bir dakika diyip kaçıyor bazısı yoruldum dostum diyor veya bu soru çıkmaz diyip çözemiyor öyle gönderiyor sınav yaklaşınca hocaları sıkıntı bastı galiba normalde öğrenciler bu zamanlarda boşlar dersler bizim dershanede hocalar boşladı hayırlısı etütte alamıyoruz 2 haftadır. Ben çıkmayı düşünüyorum dershaneden. Sınıfla alakası yok üst sınıfımdaki çocuklar zaten ilk 10 bindeler onlar soru sormuyorlar zaten oturup soru çözüyorlar tüm hafta boyunca kendi aralarında hallediyorlar etüt aldıklarını daha görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.kutsal -- 26 Ocak 2014; 14:46:25 >

• Müdür yardımcısının yanına git sitem et. Ama sakın yumuşak yüzlü olma. Bu ne biçim şey para veriyoruz falan de kızarak. Çözüm önerisi kabul etme. Tıpış tıpış çözerler.

• Allah allah sen oraya para sayıyorsun bu ne rezalet.git müdürle falan konuş tepkini belli et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.