Şimdi Ara

Hobiniz varmı ,koleksiyon vs yapıyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oyun ve konsol koleksiyonu yapıyorum.

Modern ve retro konsollar karisik.

Geçmiste cep telefonu koleksiyonu , taso koleksiyonu, oyuncak koleksiyonu vs yapmişligimda var ama en tutku ile yaptigim koleksiyon oyun ve konsol toplamaktir.Hepsini biraktim ama oyun ve konsol koleksiyonumdan kesinlikle vazgecmem.Olene kadar bu oyun ve konsol koleksiyon isine devam edecegim.

Herkesede boyle bir hobi edinmesini kesinlikle oneririm.Bos insan olmayin. Insan kendisini boyle gelistirir.Bir hobi ile baslarsiniz dallanan bir agac gibi oradan oraya uzanirsiniz.Ben mesela bu hobi sayesinde elektronik ogrendim cunku retro konsollar malum kac senelik aletler bozulabiliyorlar .Artik bunlari tamir edende yok veya nadir bulunan ama bozuk bir urun buluyorsun ikinci el sitesinde.Dedigim gibi nadir oldugu icin temizini ariyayimda diyemiyorsun aliyorsun.Yani kisaca bu konsol koleksiyom isinde eline tornavida veya havya deymeden olmuyor.Illa bir el atman gerekiyor ama sorun degil bu benim hosuma gidiyor sahsen.Insanin kendini gelistirmesi guzel birsey.

Hele birde hobisi olan insan hic bos durmaz.Akli surekli o hobidedir.O hobi ile alakali arastirma yapma eyilimindedir.

Bos vakitlerde insanin bir ugrasi olmasi,beynin bos durmamasi,surekli o hobi hakkinda okumak arastirmak vs cok farkli birsey.

Ben oyunlarimla ve konsallarimla oynarken aldigim zevki ayni sekilde oyun kulturu ve tarihi hakkinda arastirmaktan,2.el sitelerinde konsol ve oyun avi yapmaktan,yeri geldiginde konsollara veya oyunlara tamiratlar (ozellikle retro olanlara) yapmaktanta zevk aliyorum.

Surekli hobim hakkinda yeni seyler ogrenmek istiyorum,aklim hep orada.Cahilligim beni korkutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 22 Kasım 2021; 0:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hobi olarak bilgisayar oyunlarına mod yapıyordum daha sonra kod yazmaya evrildi ve mesleğim oldu. Şimdi boş zamanlarda kod yazsam da hobi gibi gelmiyor. Paraya yönelik düşünmeye adapte oluyor insan ve hobi olmaktan çıkıyor.

Bu yüzden araba ile uğraşıyorum. Tamir etme, modifiye etme gibi şeyleri sırf hoşuma gittiği için kendim halletmeye çalışıyorum.

• Louis ck'in tüm standuplarını bir usbye topladım, ileride sevgilim olduğunda televizyona takıp hepsini izleriz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barryallenn kullanıcısına yanıt

Benim hiçbir zaman sevgilim olmayacak itim ben it

• ss ile desteklense konu keske

• P*rno CD koleksiyonum var hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.