Şimdi Ara

Hobim yemek yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar canım sıkıldıkça aç olsam da olmasam da yemek yiyorum. ve param sürekli yemeğe gidiyor. son 1 yılda 20 kilo aldım. inanılmaz zayıfken göbeğim önümde gider oldu. ne yapmam gerek kendimi durduramıyorum.

• sana sigaradan daha zararlı bişey söyleyimmi,, acıkmadan yemek yemek
  • sigara iç
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Sigara içmiyorum dostlar. Içime hafif çekeyim öksürükten mahfoluyorum. Hem içmiyorum hem içemiyorum diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphanakca

Sigara içmiyorum dostlar. Içime hafif çekeyim öksürükten mahfoluyorum. Hem içmiyorum hem içemiyorum diyeyim

içine çekme zaten, acıkma oldukça çek üfle, o rezil tat yemek isteğini yok edicek ,, hatta içine çekmiyeceksen puro daha iyi
  • Hocam o da içine çekmekten daha zararlı diyorlar, dudaklara çok zarar veriyormuş. sigaradan başka bir yolu yok mu
  • Çok şanslısın. Bırak diledigince ye yemeğini boşver. Bi yandan spor yap bişey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness dan sonra tavuk yemek?
    7 yıl önce açıldı
    Havuz Sonrası Yemek
    4 ay önce açıldı
    yemek
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendimi gördüm
  • Acıktığında meyve ye elma yerim ben sürekli zayıfladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

sana sigaradan daha zararlı bişey söyleyimmi,, acıkmadan yemek yemek

alakasi yok.spor yapan insanlar genelde zorlar kendini yemek yemek için ekstra gelişim için

• Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 ay kadar önce ameliyat oldum. ameliyat olmadan 4 5 gün önce rejim yapmaya başlamıştım. kahvaltıda elma öğle yemeğinde gene aynı canım ne isterse, akşamda işte hafif şeyler kuruyemiş veya çorba gibi. çokta iyi gidiyordu. sonra ameliyat olmadan bir önceki gün saat 12den sonra yemek yiyemiycem diye kesenin ağzını açtım. sonra geri toparlayamadım.
  • bir arkadaşım yıllardır düzenli spor yapıyor. dediğiniz gibi sürekli bir şeyler gömüyor. bacağım kadar kolu var herifin.
  • O kadar abartmaya gerek yok aşırı yağlı yiyecekler yeme ekmeği bırak normal yemene devam et
    Diyelim akşam 2 tabak yemek yedin hala açsın o zaman meyve ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

alakasi yok.spor yapan insanlar genelde zorlar kendini yemek yemek için ekstra gelişim için

sporu bıraktıktan sonra görüyoruz o hormonlu domateslerin ne hale geldiklerini
  • stres yaşıyorsun

bendede oldu, 101 kiloya çıktım ve şuan 2 aydan fazladır geri döndüm o yoldan, 88 kiloyum şuanda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

sporu bıraktıktan sonra görüyoruz o hormonlu domateslerin ne hale geldiklerini

yav illaki zararı vardır da sigara ile yemeği karsilastirman komik olmuş.ne yediğini bilirsen bisey olmaz ama sigara surundurur

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

stres yaşıyorsun

bendede oldu, 101 kiloya çıktım ve şuan 2 aydan fazladır geri döndüm o yoldan, 88 kiloyum şuanda

akşam yemeği yok demi hocam
  • Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği, yulaf ezmesi ye daha uzun süre tok tutar. Ara öğünlerde elma, portakal ye süt, yoğurt tüket bunlar tatlı ihtiyacını azaltır. Ana yemeklerde et, bulgur ye yine onun yanında da yoğurt tüket. Zaten bir süre sonra insan az yemeye alışıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ø

stres yaşıyorsun

akşam yemeği yok demi hocam

Akşam yemeği, ekmek ve abur cubur yok.

Haftada bir (pazar günü öğlen) ödül günü belirledim. O gün öğlen tatlı ve biraz extra yapıyorum.

• İştahın varken ye,ayağın yere basarken gez,içinde sevginin kırıntısı dahi varsa sonuna kadar sev ve sevil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.