Şimdi Ara

Hobiciler Uyuyor. Silin Gitsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllar önce yurt dışından hediye gelen bir Maverick'im vardı. Tabi o zaman model araba falan bilmediğimden sıradan oyuncak gibi oynuyorduk. Piknikte çaldırmıştım. Sonrasında da hevesim kaçtı bu işlerle pek ilgilenmez oldum. Ama geçen gün forumlarda gezerken çok özlediğimi farkederek yeni bir model araba almaya karar verdim.

Öncelikle şunu belirteyim ki başlangıç seviyesinde bu konuda oldukça amatör biriyim.

Birkaç gündür forumlarda araştırdığım kadarıyla 4wd, fırçasız motorlu bir off road almaya karar verdim.

Bu doğrultuda f/p olarak aşağıdaki ürün nasıldır? Önerir misiniz? İlk aracım olacağı için pek sürprizle karşılaşmamak ve ilk deneyimde hayal kırıklığı yaşamamak için sıfır almak istiyorum. Ama sıfır ayarında pil, esc's motoru düzgün ve orjinal fırçasız bir araç olursa alabilirim.

Benim bulduğum ürün şu:http://www.erenhobi.com/MAVERICK-STRADA-SC-9t-Brushlesh-110-RTR,PR-6669.html (Eren Hobi nasıldır fiyatları yüksek midir güvenilir mi bilmiyorum.)

Vereceğim en üst rakam 450TL. Eğer ekstra 4500mAH ve üzeri 2S Lipo 30C pil olursa fiyat birazcık daha artırabilirim. Bu tarz pil satan var ise onu da değerlendirebilirim.

Yorumlarınızı ve Önerilerinizi bekliyorum.

İlgi ve yardımlarınız için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 18 Temmuz 2014; 14:49:28 >

• Yorum ve Önerileri Bekliyorum :)
  • Neden kimse cevap yazmıyor ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğin linkteki araç çok güzel ama stokta yok o nedenle fiyatı uygun gösterilmiş. gönül ister ki o fiyattan satılsın. araştırmaya devam etmek gerek bende fırçasız offroad arıyorum.
  • Yok mu şöle sorunsuz esc'si falan orjinal fırçasız motorlu 400-500 aralığında 2. el araç?
  • ps3xbox360 dışında kimse sallamadı. Demekki forum bu konuda aktif değil.. Neyse ben eren hobi'den bir araç aldım artık başka bir başlık altında deneyimimi paylaşırım. Belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

ps3xbox360 dışında kimse sallamadı. Demekki forum bu konuda aktif değil.. Neyse ben eren hobi'den bir araç aldım artık başka bir başlık altında deneyimimi paylaşırım. Belki..

3-4 yıl önce kara araçlarına ilgim vardı güzel bi buggy toplamıştım daha sonra hava araçlarına yöneldim... Burayı kontrol etmiyorum sorun olursa pm lerseniz yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • traxxas slash bulabılıırsin sahıbndende
    bende ilk arabamı stempede 2wd aldım amazondan yeni...sıfır ,şimdi fırçasıza ve lipoya geçiş yaptım kargoda bakalım canavara dönüşçkmi araç:)
  • He kardes sor . Olmadi pm at kesin bakariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsp yedek parça sıkıntısı çekemeyeceğin bir arac elini atsan yedekleri çıkar o yönden çok iyi ilk aracım hsp 1/10 buggy idi gayette memnun kaldım.
    aracı almak yerine şase olarak almayı deneyebilirsin ve üzerine daha iyi bir set alabilirsin yurt dısından. arac almadıysan face de sayfa var bir cok kişi var orada sorabilir daha detaylı bilgi alabilirsin bu konuda. ki sana tavsiyem 2. el temiz bir şase alıp içine motor esc ve alcıı koyman daha verimli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.