Şimdi Ara

Hobi odası vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben oda mı özelleştirmek istiyorum sizce neler yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum hepsi bnim için çok önemli ilk olara odama dekoratif lambalar yaptım içki şişlerinden odaya led döşemeyi düşünüyorum güzel tablolar ve oyun posteri vb gibi şeyler önerilerinizi bekliyorum bu arada odayı geliştirdikçe resim atıcam
     Hobi odası vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Hobi odası vs.

Posterleri çerçevelettir , duvara bantla filan yapıştırmayın çok kötü oluyor .
    Duvarlara raf alabilirsiniz.
    Odanızda saat + çöp kovası da alabilirsiniz yok ise .

Bunlar dışında Diecast , Action figür, sevdiğin yazarın kitapları , vsvs alabilirsin .

Yukarıdaki foto misal adam hobi odası yapmış, gayette güzel ve pahalı :)

• Çoook yardımcı oldun saol ilk olara bnde assasıns creed black flag battlefield 3 ve watch dogs posteri vardı onları çerçeveleticem ne kadara patlar raflar alıcam zaten pc pyunlarıı için. Saatte alıcam tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 1 Haziran 2014; 5:23:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Çoook yardımcı oldun saol ilk olara bnde assasıns creed black flag battlefield 3 ve watch dogs posteri vardı onları çerçeveleticem ne kadara patlar raflar alıcam zaten pc pyunlarıı için. Saatte alıcam tabii

Mahalle arasındaki çerçeve yapanlara gidersen eğer , 3 posterin olsa 40 cm boy 40 cm genişlik 40-60 lira eder hepsi . Pazarlık ile 50 tl halledersiniz ama 40a40 seni tatmin eder mi bilemem . Biraz ufak kaçabilir . Posterleri, bu oyun dergilerinden ( oyungezer level ) temin ediyorsan , oradakinin boyutları çok büyük oluyor . Ama dersen ben bu işin peşini bırakmam :) Direk copy center ( özalitçi ) ler var . Poster filan basıyorlar . Kuşe kağıda sağlam 3 tane poster bastırırsın boy 50 cm genişlik 40 cm . bide çerçeve 3 poster sana gelir o zaman 60-80 tl tabii bu rakamlar örnek piyasayı pek bilmiyorum .

Raflar içinse yakın çevrende IKEA var isehttp://www.ikea.com.tr/Urunler/kitapliklar_ve_raflar/duvar_raflari/raflar.aspx her bütçeye göre raflar var .

• Çok teşekürederimm tahmin watch dogs posteri 70-40 lık battlefield ve assasins creed 50-30 falan baya pahlıya patlıcak ama değer raflar kolayy teşekürederimm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ev hobisi tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Hobi amaçlı makine tavsiyesi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.