Az önce sipariş verdim bu konuyu görünce. Ne zamandır aklımdaydı. Bir süre beni oyalar sanırım.
Pahalı biraz...Fiyat:101,25 TL +KDV
Kibrit çöpünden kale yap
Pc modifikasyonu
Çiceklerle uğraşabilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: Dimox
quote:
Orijinalden alıntı: lucadris24
tesisat işine gir
ne oldu er
plastik model ile uğraşabilirsin. Eğer istersen Ben bu hobiyi yeni bırakdım, Komple boya fırça el aleti bütün setimi uygun bi fiyatdan verebilirim, hatta yarım bi Tamiya F-14c bile veririm sen tamamlarsın. Fiyat çok cüzzi olucak, bişeyler yaparız.
Konuyu takipteyim. Bu ay tek başıma eve çıkıyorum, insanın canı sıkılır yav..
quote:
Orijinalden alıntı: Labadak
Pc modifikasyonu
Online bi oyuna başla normal hayata dönmek senin için hobi olur
quote:
Orijinalden alıntı: EinsteinBaran
quote:
Orijinalden alıntı: 7Ronaldo
takma almayı aklından geçirdin mi hiç :D
Çok komik :S Adam ciddi birşey sormuş dalga mı geçeceksiniz.Bu arada bana da lazım bir hobi fazla masraflı olmasa iyi olur
Bence bilgisayarla ilişkini kes. Canın sıkılınca bir şekilde mecburiyetten bir hobi bulursun kendine. İcatlar de böyle çıkmadı mı zaten
arkadaşım burada yazılan maliyeti yüksek devamlı olmayan (gokart gibi) çoğu da yararsız işle uğraşacağına kitap - spor - müzik üçünden ikisiyle hatta üçüyle ilgilen. kitap okumayı sevmiyorum diyorsan sev, spor yapamıyorum diyorsan kilo ver, bağlama sarmadı diyorsan başka bir enstrümana başla. spor yapmanın, daha doğrusu takım oyunun verdiği zevki hiç bir hobi yaşatmaz zaten.
Sanal Havacılık ile uğraşabilirsin , istiyorsan yardımcı olurum
ben hobi olarak arabayı tercih ediyorum onu temizliyorum yağına suyuna filtresine bakıyorum vidalarını filan kurcalıyorum tavsiye ederim ben şuan menmunum
quote:
quote:
Kaybol
takma ne ? bilmiyorum ciddi soru
kötü bişeyse pm
quote:
Orijinalden alıntı: mcardle
quote:
quote:
Kaybol
takma ne ? bilmiyorum ciddi soru
kötü bişeyse pm
yaş kaç ?
Bir kız arkadaş en güzel hobi bunu anladım. Onun dışında yakınlarda basketbol potaları varsa mutlaka oralara takıl. Yaz akşamları illa ki birileri olur ve hem dost edinirsin hem spor yaparsın. Yazları en büyük eğlencem.
quote:
Orijinalden alıntı: jo_be
arkadaşım burada yazılan maliyeti yüksek devamlı olmayan (gokart gibi) çoğu da yararsız işle uğraşacağına kitap - spor - müzik üçünden ikisiyle hatta üçüyle ilgilen. kitap okumayı sevmiyorum diyorsan sev, spor yapamıyorum diyorsan kilo ver, bağlama sarmadı diyorsan başka bir enstrümana başla. spor yapmanın, daha doğrusu takım oyunun verdiği zevki hiç bir hobi yaşatmaz zaten.
Kitap düzenli olarak okuyorum zaten, spora ve müziğe sıcak bakmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Atabérk
Sanal Havacılık ile uğraşabilirsin , istiyorsan yardımcı olurum
Teşekkürler, sanal ortamdan uzaklaşmak için arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
ben hobi olarak arabayı tercih ediyorum onu temizliyorum yağına suyuna filtresine bakıyorum vidalarını filan kurcalıyorum tavsiye ederim ben şuan menmunum
Bana göre değil
Fingerboarding ya da skateboard yapabilirsin ya da paten,buz pateni filan ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Gould
Fingerboarding ya da skateboard yapabilirsin ya da paten,buz pateni filan ;)