Şimdi Ara

HK AVR 355 veya Onkyo 606

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ürünler yavaş yavaş düşmeye başlayacak. HK 1600 usd civarında Okyo'da 1100 usd civarında olacak diye tahmin ediyorum. Sizce hangisi daha tatminkar bir receiver olacaktır. Bu iki receiver'ın ses verişleri nasıldır, hangi hoparlörle hangisi daha iyi gider. Whathifi 606'yı öve öve bitiremiyor bu arada....

• Altan selam.Sende Onkyo 605 vardı diye biliyorum.Bu arada Onkyo 606 piyasada ama HK355 ağustos'un ortasında Türkiye'ye geliyor.Onkyo 606'nın sesi konusunda açıkcası pek iç açıcı şeyler duymuyorum ama HK içinde Sony'nin sesine çok benziyor deniyor.Ben ikisi arasında açıkcası HK355'i seçerdim Ama ben dayanabilirsem ve fiyatıda 1017 civarı olacaksa Pioneer 1018AH'yi tercih ederim.Forumu bir incele istersen
  • 605 değil 604 alıyordum az daha son anda olmadı. Her işte hayır var. O yüzden biraz ön araştırma safhasındayım. Bu iki yeni nesilde dikkat çekici geldi. Tabi en doğrusu kendi speakerlarınla sürüp denemek ama tabi pek mümkün olmuyor. Başta Rotel alırım diye düşünürken bu yeni parçaların geldiğini görünce erteledim. Kendi kolonlarımla Rotel ve HK test etme şansım olacak. Tahmin ediyorum Onkyo'da test edebilirim. Önceden sizlerin teknik verileri ile ilgili faydalı kıyaslamalar yapacağınızı düşünerek başlığı açtım zaten.
  • H/K 255 ile 606 modelini karşılaştırmak daha doğru olur . Hatta o bile tam olarak oturmuyor. Daha çok 706 modeli 255 ile 806 modeli 355 ile örtüşüyor.

606 da 1080p upscaling external 7.1 input 7.1 pre amp output 2.zone ve component girişler yok.

Artı güç konusunda da 606 modeli 7 kanal operasyonda 8 ohmda 38 Watts üretiyor bu arada H/K hala 60Wattlar üretebiliyor.

Bu arada kozmetik olarakda kimse H/K ile boy ölçüşemez herhalde değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Altan selam.Sende Onkyo 605 vardı diye biliyorum.Bu arada Onkyo 606 piyasada ama HK355 ağustos'un ortasında Türkiye'ye geliyor.Onkyo 606'nın sesi konusunda açıkcası pek iç açıcı şeyler duymuyorum ama HK içinde Sony'nin sesine çok benziyor deniyor.Ben ikisi arasında açıkcası HK355'i seçerdim Ama ben dayanabilirsem ve fiyatıda 1017 civarı olacaksa Pioneer 1018AH'yi tercih ederim.Forumu bir incele istersen

• HK 255 ve 355 upscale yapabiliyormu ki ? Bilmiyordum.

Peki ses kalitesi olarak farklımıdır ? HK daha iyidir diyebilirmiyiz
  • theraptorx,

Benim fikrim değil sadece satıcılardan duyduğum, HK ile Onkyo kıyaslamanın anlamsız olduğu. Bu satıcıların benzetmesi Onkyo opel corsa iken HK opel vectra diye oluyor. HK 355 i Onkyo'nun bu kadar üst modelleri ile kıyaslamak gerekiyorsa iyi bir amfi olduğuna dair şüphe yok o zaman. Birde aynı satıcılar kendileri satmamasına rağmen arada ciddi fiyat farkına rağmen Rotel'in bu iki markanında üst seviyesinde olduğunu söylüyor. Bilen arkadaşlardan görüşleri almaya devam....
  • Altanpsx, bekleyebilirsen Ağustos ve Eylül ayları tüm yeni modellerin piyasaya sürüleceği aylar olacak.HK Ağustos'un ortasında gelecek.Ses karakteri olarak Sony'ye benzetiliyor.Onkyo'nun 5li ve 6'lı serilerinin sesinin çiğ olduğu söyleniyor.Bu yüzden 2 markaya takılmadan araştırma yapmak çok daha mantıklı

Rotel markasını hiç bilmiyorum ama zaten pahalı olduğunu söylüyorsun.Zaten bir limitten sonra hemen her markanın çok güzel amfileri var. Bence önceliki olarak bütçeni söylersen ona göre receiver alternatifleri tavsiye edilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer VSX 417 K alınırmı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000-1800 USD arası bir şey düşünüyorum ama bu aralıktada istediğimi bulamazsam bir süre bekler 3000 usd ler civarına çıkarım diye düşünüyorum. Sonuçta fiyattan çok mutlu olmak önemli diye düşünüyorum.
  • Ben daha yeni onkyo 605 aldım.
    sinema performansı gerçekten muhteşem. sesler çok doğal.. abartılı gereksiz sesler yok.
    Ama stereo performansını pek beğenmedim.. HK nın stereo performansı çok daha iyi..
    Ağırlıklo olarak müzik dinleyeceksen bence HK al..
    Açıkçası biraz daha fazla para ayırabilseydim HK 355 alırdım.. Ama malum bütçe meselesi :)

quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx

1000-1800 USD arası bir şey düşünüyorum ama bu aralıktada istediğimi bulamazsam bir süre bekler 3000 usd ler civarına çıkarım diye düşünüyorum. Sonuçta fiyattan çok mutlu olmak önemli diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.