Şimdi Ara

Hizmet sektörünün ilk müşterilere kitleyecek olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Popüler ürünlerin ilk çıktıklarında pahalı olması gibi, karantina sonrasında açılan işletmelerin ve seyahat gibi özel sektörlerin ilk müşterileri en çok bedeli ödeyecek olanlardır.

    İşletmeler ve firmalar son 3 ayın acısını yine müşteriden çıkaracak. Eğer müşteri, yani biz gerçekten alım gücü yüksek insanlar olsaydık bu gayet normal bi durum olurdu fakat öyle değil.

    Otobüs firmaları fiyatları ikiye katladı çünkü hem yolcu sayıları ikiye düştü hem de yaklaşık 2 ay yolcu taşıyamadılar. Ayrıca ikramları komple kaldırma lafları da havada uçuşuyor. Yine hizmet sektöründeki kafeler de hem masa sayısını azaltması dolayısı ile hem de ciro yapamadıkları için fiyatlarında değişikliğe gidebilirler.

    Ben henüz bi kafeye gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum ama bizim burada geçen sene bu zamanlarda full dolu olurdu kafeler. Fakat dün dışarı çıktığımda gördüğüm kadarıyla yeni açılmasına rağmen ve masa ve sandalye sayıları eksilmesine rağmen bi doluluk yoktu.

    Siz ne düşünüyosunuz bu konuda, fiyat konusunda bir değişiklik gördünüz mü veya kafeye gideniniz oldu mu?







  • Avuçlarını yalarlar, devlet hiç kitlemeye ara vermiyor ki onlara sıra gelsin.
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Bence illa ki biyerden çıkarır bunlar. Korkuyorum şahsen şuan herhangi bi yerden hizmet almaya. 140 liraya aldığım otobüs bileti 250 lira olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.