Şimdi Ara

Hızlıal Güvenli Mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3-5 bin lira civarı alış yaptım sıkıntı yok gayet iyiler
  • Bende dumbıl siparişi verdim dün fatura vs herşey tamam kargo takip no bekliyorum
  • bende yaklasık 2 hafta önce 10 adet telefon sipariş verdim, 2 gün içinde gayet sağlam paketli güvenilir bi şekilde elime ulaştı
  • hb'ye yaklaşmada nerden alırsan al
  • Takip no yu giremediler hala ya
  • Benden de güvenilir oyu aldı şimdi yurtiçi kargo aradı evde yoktunuz dedi halbuki evdeydik şubeden almanız lazım dedi 20kg lık dumbıl seti hacı şubede almak çok sıkıntı ama neyse Yanji pazartesi verdim çarşamba geldi aslında evde yokmuşuz ya neyse
  • güvenli
  • güvenlidir. kargolama çok hızlı, bugun al yarın sende (saat 16,00 dan öncekiler)
  • güvenilir milyarlık alışverişler yaptım sorun çıkmadı. tek tük problemler çıkar her yerde olduğu kadar.
  • Evet kargo da hızlı bugün gelmiş işte eve ama yokmuşuz dediler halbuki hep evdeydik Neyse yarın gider alırız ama yurt içi kargo da süper Size yakın olan şubeye yolliyim bunu dedi ordan alın dedi yarın tebrik ettim yarın alıcam
  • Cuma günü Spalding basketbol topu siparişi vermiştim. Bugün elime sorunsuz bir biçimde geçti. Kuzenimde 2009 da laptop almıştı oradan. Yani güvenilir bir site.
  • 2007den beri hızlıalla alışveriş yaparım çok güvenilir 10numara
  • Arkadaslar pazar aldığım telefon Pazartesi elime ulasirmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengiz4565

    Arkadaslar pazar aldığım telefon Pazartesi elime ulasirmi

    ulaşmaz tabiki de
  • 15 gün kadar evvel Nokia BL-6F batarya almıştım. ( %70 indirim yazıyordu) Sahte ürün çıktı.. Firmaya 2 kez mail attım. Cevap dahi vermediler.. Uğraşmak da istemedim doğrusu.. 26 liram çöpe gitti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.430 TL lik asus aldım ve TP-Link modem aldım bir sıkıntı yaşamadım..Şu an da cumartesi sırt çantası siparişi verdim inşallah bugün kargoya verirler.. Ayrıca Gold Hızlıal.com'u satın almış..Golddan Samsung Galaxy i8150 akıllı telefon aldım bir sıkıntı yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdinç Çelik -- 15 Ekim 2012; 12:22:56 >
  • işini doğru düzgün yapamayan online alışveriş sitesi.

    hepsiburada.com'dan daha kötü olamazlar diye düşünerek 10 gün önce ilk siparişimi verdim. siparişin üzerinden 1 hafta geçti ve ürün hala tedarik aşamasında bekliyordu. site üzerinden siparişin neden hala tedarik edilemediğini sorduğumda çok geçmeden sipariş durumu tedarik edildi olarak güncellendi.ertesi gün sipariş hala kargolanmadığı için tekrar mesaj attım ve sipariş durumu fatura kesilmesi bekleniyor olarak güncellendi, bir gün sonra sipariş yine kargolanmadığı için mesaj attım ve sipariş durumu kargo firmasının, takip numarası vermesi bekleniyor olarak güncellendi ve bu noktadan sonra attığım hiçbir mesaj ve maile geri dönüş yapılmadı. işin ilginç yanı kargo takip numarasının gelmesi de iki gün sürdü ve nihayet verdiğim sipariş 10 gün sonra elime ulaştı.

    hepsiburada.com'un saçmalıklarından bıkmış biri olarak onlardan bir farkları olmadığını kanıtladılar

    (ALINTIDIR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 10 Kasım 2012; 10:48:35 >




  • Bir de şunları buldum:




    bahsi geçtiği gibi küçük cinliklere sahip olan site. örneğin 24 saatte kargo deyince siz ne anlarsınız? siparişinizin 24 saat içinde elinize ulaşacağını mı? oysa bu sitede öyle demek değilmiş küçük bir kelime oyunuyla "siparişiniz 24 saat içinde anlaşmalı olduğumuz kargo şirketine verilir artık onlar nezaman getirirse siparişinize kavuşursunuz." demek istemişler. allahtan biraz acil olan siparişimi vermeden önce arayıp sordum da açıklama yaptılar. aman düşmeyin!




    son dönemde iyice eşşeğin kulağına su kaçırmış al(amay)ışveriş sitesidir.

    bu sitede 15+ alışverişim var. eskiden gerçekten alışveriş yapılıyordu ama son aylardaki 1-2 alışveriş tecrübeme bakarak şunu çok rahat söyleyebilirim ki; yaptıkları şey bana göre ticaret değil. istisnasız her işleri problemli.

    yahu ödeme geçiyoruz, ötelemeli olacak diyorlar, öteleme olmuyor. sonra mesaj trafiği başlıyor; bakıyoruz, ediyoruz, ilgili birim dönüş yapacak, cart, curt.

    derken 5 iş gününde kargoya verilir diyorlar, bekle babam bekle. ulan 3 iş günü olur aksar eyvallah. tam 5 iş günü!!! hong kong'dan aldığım mal eve geldi, bunlardan aldığım gelmedi. mesaj trafiği aynı; bakıyoruz, dönüş yapacağız, bugün döneriz kesin..

    gerçekten online alışverişten soğuturlar adamı. müdürleri veya kurumsal iletişim birimleri falan buraları okumuyor sanırım bunların. rezalet, tam anlamıyla rezalet..

    malı bedava verseler alışveriş yapmam artık. öyle tiksindim arkadaş..

    edit: ürünü alalı 11 gün oldu, hala bekliyoruz arkadaş..
    edit 2: bir arkadaş sordu, ürünü 14. veya 15. gün aldım.




    müşteri hizmetleri çok hızlı yanıt veriyor lakin "hızlı giden atın boku seyrek düşermiş" işe yara hiçbirşey sölemiyorlar yaklaşık iki haftadır süren ürün değişimi fiyaskosu büyüyerek devem ediyor. hala kendilerinden doğru ürünü temin edip edemeyeceklerini öğrenemedim. eğer ürünü bulamazlarsa farkını verip başka bir ürün ile değiştirmek istediğimi sölemiştim buna da işe yarar bir cevap vermediler. en sonunda "ürününüzü kargoya verdik diye masa" atmışlar. sordum bunlara "arkadaş sen bana ne gönderdin aynı ürünü bir sorun yok diye gerimi gönderdin? daha önce yanlış gönderdiğin ürünün doğrusunu bulup onumu kargoya verdin? yoksa değiştirmek istediğim ürünümü gönderdin?" aldığım cevap ise "göndermiş olduğunuz ürünün kargo takip numarasını bize gönderin oldu" (çok fazla "gönderin"lafı geçti ama napıyım ürünü gönderemediler). adamlar bana bir kargo gönderiyor ama benden kargo takip numarası istiyorlar böle akıllı çalışanlara sahip bir sitedir efendim. mümkünse bulaşmayın.
    ben bulaştım siz bulaşmayın düzeltmesi: uzun uğraşlar sonucu (yaklaşık 20 gündür) ikinci kez yanlış gönderdikleri ürünü en sonunda iade ettim ve paramı hesabıma yatırdılar fakat bu seferde bu şark kurnazları sadece ürün ücretini geri iade etmişler kargo parasını benden kesmişler. 3 liranın hesabını yapacak değilim zaten en az 20 liralık telefon konuşması yapmışımdır müşteri temsilcileriyle ama bir kere gıcık oldum bunlara, alışveriş yapmayın yaptırtmayın.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.