Şimdi Ara

HIZLIAL DA DATRON NOTEBOOK KDV DAHİL 719 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Datron PL3 PL317VFWFDW DC 1.73GHZ/2GB/160GB/15.4"/Notebook
    WEBCAM HEDİYELİ

Ağırlık 2.7 KG
    Bellek Yuvası 2
    Chipset Intel 965PM Chipset
    Ekran Kartı Intel Graphics Media Accelerator X3100, max. 358 MB grafik belleği
    Ekran Özelliği 15,4"/1280 X 800 Wxga widescreen display
    Ethernet 10/100 Mbps
    Fax Modem 56k V92
    Garanti Süresi 2 Yıl
    Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400 rpm s-ata
    İşlemci / Hızı Intel Core Duo T2370- 1.73Ghz, 1 MB Cache 533 FSB
    İşletim Sistemi Freedos
    Wireless Wireless 802.11b/g
    Klavye Türkçe Q Klavye, TouchPad
    Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW
    Taşıma Çantası Yok
    Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi
    Ses Kartı Realtek Hd
    Sistem Belleği 2048MB 667Mhz
    Usb Sayısı 3 Adet

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1294.0057

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 6 Nisan 2009; 10:02:41 >

• ufotekle ilgili batıyor söylentileri çıkmıştı en son, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

internet ve office amaçlı bir laptop arıyorum bende bu fiyata 15.4" oldukça iyi bir konfigürasyon bence. Xp driverları vardır heralde bu modelin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silahsiz`kuvvet

ufotekle ilgili batıyor söylentileri çıkmıştı en son, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

internet ve office amaçlı bir laptop arıyorum bende bu fiyata 15.4" oldukça iyi bir konfigürasyon bence. Xp driverları vardır heralde bu modelin.

Şimdi insanlar avukatımısın diyecek ama ben 2004 de almıştım. Hala kullanıyorum. Pili 1 saat gidiyor. (Hiç pili bitirmeden şarj etmedim ve evde download a felan bırakınca pilsiz adaptörle kullandım.)
    Bir kere diski bozuldu 2005 de (Notebook çalışırken üzerine sözlük düşürdüm.) ufotek e götürdüm. 2 gün sonta yeni disk takıp geri verdiler. 2006 da 2. el işlemci bulup değiştirdim. (Orjinali celerondu)
    İlk notebook um olduğundanmıdır bilmem ama bi manevi bağ oluştu. Severek kullanıyom. Umarım batmaz. Ben hiç sorun yaşamadım. Bi sonraki gene datron olabilir.

• mali bir kriz geçirdiği doğru ama düze çıktılar şu anda herhangi bir sıkıntıları bulunmuyor.ürünleride epey rağbet görüyor.cihazları genelde sessiz ve sade makinalar olması ile tanınıyor.
  • bende bu makinanın aynısı var ve fiyat performans oranı olarak en iyi laptop diyebilirim.
    ultra süper ağır oyunlar hariç çoğu oyunu oynatıyor.
    şarjı 1 saat 10 dakka falan gidiyo ama bende evde bataryayı çıkarıp kullanıyorum.
    ekran tuşlar malzeme güzel.
    alalı 1 seneyi geçti daha tık demedi. kesinlikle tavsiye ederim
  • xp kurulabiliyor mu buna yada xp kuran var mı hiç kurup da sorun yaşayan ya da
  • elbette xp kurabilirsiniz.driverlarınıda internetten tedarik edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • islemcisi core2duo olsaydi 50 dolar pahali olsaydi keskem.
  • oda geilcek de 1 haftası var t6400 işlemcili 2 gb ram 250 hd li bir model gelicek.
  • sarji 1 saat az degil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

oda geilcek de 1 haftası var t6400 işlemcili 2 gb ram 250 hd li bir model gelicek.

bu model ne zaman gelecek fiyati belli mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihekim

islemcisi core2duo olsaydi 50 dolar pahali olsaydi keskem.

Ya da 2.0 ghz dual core işlemcili olsaydı 2 MB L2 cache olsaydı o da olurdu yani...
  • yeni işlemcili cihazın gelmesi 1 yada 2 hafta alır fiyatın 1000 tl nin altında olucak garanti verebilirim.tabi dolar kurundan süper bir zıplama olmazsa not bu arada yapılan işleme göre en az 1 saat en fazla 3 saat şarj ı gidiyor.bekleme konumda 4 saatide bulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 2 Nisan 2009; 9:34:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.