Şimdi Ara

hızlıal.com Hırdavat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hızlıal peşinen %15 indirim sepette yapmıyor da
    15 gün sonra yaptığın alışverişin kdv vade farkı hariç %15ini hediye çeki olarak tanımlayacakmışşşş

ölme eşşeğim ölmeee
    en başta yap %15 indirimi.yok yapmaz bu gıcıkmı gıcık hızlıal
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

hızlıal peşinen %15 indirim sepette yapmıyor da
    15 gün sonra yaptığın alışverişin kdv vade farkı hariç %15ini hediye çeki olarak tanımlayacakmışşşş

ölme eşşeğim ölmeee

KDV hariç değil, dahil toplamdan yapıyor indirimi. Yanlış okumuşsunuz.

Bosch kırıcı-delici alacaktım, en iyi fiyat oradaydı ama kampanya bekliyordum. Şimdi aldım 87 TL çek gelecek, iyi oldu valla.
    Alacağım HDD'yi de 2 hafta sonra bununla alırım. En azından hb.com'un çekleri gibi gelecek yılı! beklemek gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

hızlıal peşinen %15 indirim sepette yapmıyor da

ölme eşşeğim ölmeee

KDV hariç değil, dahil toplamdan yapıyor indirimi. Yanlış okumuşsunuz.

Bosch kırıcı-delici alacaktım, en iyi fiyat oradaydı ama kampanya bekliyordum. Şimdi aldım 87 TL çek gelecek, iyi oldu valla.
    Alacağım HDD'yi de 2 hafta sonra bununla alırım. En azından hb.com'un çekleri gibi gelecek yılı! beklemek gerekmiyor.

Direk indirim mi yapiyor çek mi veriyor inidirimi direk yansitmiyorsa ban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OZGULNASOZGUL

Herkesin tercihi farklı.

n11.com ve hb.com'un 640 ve 665 TL.ye sattığı aleti hem 580 TL.ye, hem de çek hediyeli aldım 495 TL.ye geldi. Benim işimi gördü ya, ona bakarım.

Teşekkürler hızlıal
  • quote:

quote:

Herkesin tercihi farklı.

n11.com ve hb.com'un 640 ve 665 TL.ye sattığı aleti hem 580 TL.ye, hem de çek hediyeli aldım 495 TL.ye geldi. Benim işimi gördü ya, ona bakarım.

Teşekkürler hızlıal

Ben canlı ya bakarım sonuçta alıp satacam ürünleri.

Kendime uzun zamandır almasigim matkap setini aldim 29.90 TL den kupadan.şimdiye dek aldiklarimin %90 ini sattim canliya hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Herkesin tercihi farklı.

Teşekkürler hızlıal

580 lira http://www.hizlial.com/bosch-gbh-2-28-dfv-sds-plus-kirici-delici-850w-0-611-267-200/10009860 (Uzunluk : 402 mm)
    504 lira http://www.hizlial.com/bosch-gbh-2-28-dv-kirici-delici-0-611-267-100/10009859 (Uzunluk : 379 mm)

Pahalı olanın fazlası olarak: Betonda darbeli delme ve ahşap ve metalde darbesiz delme arasında hızlı geçiş için değiştirme mandreni var. Aradaki 76 liraya değer mi acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    hizlial.com indirim kodu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.R.YILDIRIM

580 lira http://www.hizlial.com/bosch-gbh-2-28-dfv-sds-plus-kirici-delici-850w-0-611-267-200/10009860 (Uzunluk : 402 mm)
    504 lira http://www.hizlial.com/bosch-gbh-2-28-dv-kirici-delici-0-611-267-100/10009859 (Uzunluk : 379 mm)

Pahalı olanın fazlası olarak: Betonda darbeli delme ve ahşap ve metalde darbesiz delme arasında hızlı geçiş için değiştirme mandreni var. Aradaki 76 liraya değer mi acaba?

%15 çek indirimi ile aradaki fark 64 TL.ye düşüyor. Bence değer, çünkü hem SDS-plus mandren ile normal uç kullanamıyorsun, hem de yanında gelen mandren ve çabuk değiştirme aparatı sonradan alınsa 165 TL falan tutuyor.

• bittimi bu kampanya göremiyorum bişey
  • rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    Bitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.