Şimdi Ara

Hızlıal.com'dan fotoğraf makinesi aldım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/foto-kamera/dijital-slr-foto-makineleri/nikon-d3100-14-2-mp-3-lcd-dslr-fotograf-makinesi-18-55-mm-lens_03.005.1483.0020.htm#tabs
    Saat 4ten önce ürün onaylanır mı 3D secure ile sms onaylı yaptım alışverişi.Bir de kargocu geldiği zaman ben içini açıp incelemek istiyorum bazen kullanılmış ürün veriyorlarmış tutanak tutturmak için ne yapmam gerekiyor?

• Darbelere karşı köpük v.s ile paketlenmesini iste.

Bir hdd aldım boş kutunun içine koyup yollamışlar gatibim hdd kmlerce yolu sallana sallana gelmiş.

Hdd e windows u kurup 10 gün kullandıktan sonra windows hata vermeye başladıbad secor taraması yaptım o da ne bir sürü bad sector var.İşler yoğundu biraz daha kullanıp yolladım.değişim talebinde bulundum.Kabul ettiler.

Değişim iççin tam bir ay keyfi yere beklettiler.İstanbulda bulunduğum süre zarfında bulndukları yere gitme gibi bir imkanım olsaydı gidip bağırıp çağıracaktım ancak hafta içi mesai saatlerinde gitmek gibi bir şansım yoktu.

En sonunda aradım bağırıp çağırınca 3 gün sonra yenisini yolladılar.Onuda ben tedarikçi firmayı arayıp yetkiliyi bulup yaptım yoksa bir ay daha beklerdim.

Ben ürünü hızlıal.com'dan aldım , hılı al metro elektronikten almış , metro elektronik de logosoft tan almış.Bir ürün için üç tane firmayla muhattap oldum.

Ürün geldiğinde kesinlikle aç darbe varmı bak kırık v.s varsa aynen tutanak tuttur.Hatta makinanın pilini tak kurcala bozuksa yine yolla.

• Tamam teşekkür ederim.Kargo yoldaymış yarın gelir sanırım inşallah babam almaz kargoyu çünkü babam bakmaz direk bana getirir
  • Vatanda %25 indirim var.Neden ordan almadın ?
  • Vatan compuer benden uzak Allah'a yakın olsun.Yengeme lenovo marka laptop aldık değiştirmek için neler çektim neler.Müşteri memnuniyeti hızlı kargosu kocaman bir 0

Edit : Ürünüm şu an yolda gerçekten hızlılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro16 -- 26 Temmuz 2011; 22:33:58 >
  • 2008 yılında HızlıAl' dan Samsung DSLR kamera aldım. Temiz işe yaptılar.
  • kargocu senin kurcalamanı kontrol etmeni beklemez. hem merak etme uzak mesafeli satıştan dolayı 7 gün içerisinde iade şansın var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Dijital Fotoğrafçılık Bölümüne Bak Orada Shutter İle İlgili Proğramlar var
    Önce Shutter sayısını kontrol et zaten önemli olan o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.