Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
21
Favori
58.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 42barış83

27 Eylülde sipariş geçmiştim. 2 eylül de teslim edilecekti.
    Telefonum hala gelmedi Hızlıal.com siparişi verdiğin sürede teslim etme bakalım, bende o telefon gelene kadar bekleyeceğim.
    1 ay süren var teslim etme gidip tüketici hakları mahkemesinde tazminat davası açmayan ne olsun.
    Şikayetvar da şikayet yazdım, pek faydası olmaz ama çorbadaki sinek mide bulandırsa yeter.

http://www.sikayetvar.c...eslimati-yapmiyor/fecxi

Hburadadan cuma günü verdiğim Discovery bugün elimize ulaştı.
    Hızlıal felaket bir firma.

şikayet vardan 3 telefondan birini özel ilgiyle ancak cuma günü gerçekten kargoyla çıkartabildim,

diğer 2 telefonuda herkese öyle olmuştur.. böyle bir firma ilk defa rastlıyorum. cumadan baskıları üzerlerinden atmak için sikayet edenlere, telefonu gönderin diyenlere sistemlerine "kargoya verilmiştir" yazdılar.. ama verilen birşey yoktu tabi mesajla kargo takip isteniyordu ancak veremiyorlardı çünkü kargoya vermemişlerdi yalan söylüyorlardı.. ama verdik verdik diye mesajlara cuma ve cumartesi hatta pazar günü cevap verdiler.. bugün 1 telefonda gördüm ki fatura bugün yani pazartesi düzenlenmiş ve yeni verilmiş, diğerinden de ses yok o da yarın inşallah..

böyle firmanın böyle acemi işler yapmalarına şaşıyorum, gerçekten o world kampanyası olmasaydı kimse yapmazdı ordan alışveriş, bundan sonrada gözümde ayakta kalmaları için bu gibi kampanyalara muhtaç olacaklardır,

2 eylüle kadar üzmemişlerdi mesajlarada hızlı dönüş yapıyorlardı, iyi niyetli çalışları var ama bu firma bu işlerin altında kalıyor malesef, beceri 0

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koyay

Benim vakıfbank kartım var, haliyle ödeme yaparken vakıfbank bölümünü seçtim, nereden bilecem yapıkredi bölümünden yapacağımı?Sonuçta kampanya şartlatında böyle bir açıklama yok. Bu ne biçim iş puanım yüklenmeyecek mi şimdi?

Kampanya vakıfbank world kartlarıda kapsıyor sıkıntı yapmayın puanınız yarın hesabınızda olur.

Daha önceden benim de başıma gelmişti.Üzgünüm ama puan yatmayacak.Şikayet etsenizde sonuç alamayacaksınız.
  • Yiğidi öldür hakkını ver demişler geç geldi dediklerinden 1 hafta geç geldi ama 150 liradan fazla da bugüne göre ucuz geldi bu noktayı atlamamak lazım :)
  • ben böyle utanmaz bir firma dan hiç alışveriş yapmamıştım

pardon alış kısmı yok veriş sadece

utanmazlara sabah yeter artık diyip iptal butonuna bastım ve iptal yapın paramı verin dedim

akşam iptalimi iptal etmişler faturası kesilmiştir yapıştırmışlar

kargolanmıştır da değil yani sonra mesaj atmışlar ilk gün yazdıkları gibi 1-2 gün içinde kargolanacaktır yazmışlar

ben bunlara iptal ettiğime güvenip hepsiburada dan sipariş versem ne olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

ben böyle utanmaz bir firma dan hiç alışveriş yapmamıştım

utanmazlara sabah yeter artık diyip iptal butonuna bastım ve iptal yapın paramı verin dedim

kargolanmıştır da değil yani sonra mesaj atmışlar ilk gün yazdıkları gibi 1-2 gün içinde kargolanacaktır yazmışlar

çok basit hocam, hızlıal'dan gelen ürünü CAYMA HAKKINI kullanarak iade edecektin, paranı alacaktın...
  • 25 ve 31indeki beyaz siparişler kargoya verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

ben böyle utanmaz bir firma dan hiç alışveriş yapmamıştım

çok basit hocam, hızlıal'dan gelen ürünü CAYMA HAKKINI kullanarak iade edecektin, paranı alacaktın...

ben daha ürün gelmeden cayma hakkımı kullanıyorum onu bile kaale almıyor hocam

böyle bir rezillik işte

• omer14 kullanıcısına yanıt
    ne kadar çirkef olduklarına şüphe yok hocam, ama onların hakkından gelmeyi öğrenmemiz lazım.
  • 20 agustos tarihli siyah discovery bu gun geldi. Hatta ondan yaziyorum. Beklemeye deydi mi deydi. 500-avantajix ile guzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanlar yattımı
  • Benim yatmadı
  • arkadaşlar böyle olması normal değil mi? bu telefonun zor temin edilen bir telefon olduğunu ve olası gecikmeleri de düşünerek sipariş vermiştim. 2 eylül stok tarihiydi, birçok telefonu gönderdiler, kalanlar için 13 eylül yapmışlar stok tarihini. fiyat avantajını dikkate aldığnızda 75 lira kârdasınız. şu an en düşük 575 liraya hb'den alınabiliyor. isteyen alabilir tabi ama telefonu en fazla 1 hafta daha önceden almış olmak için 75 lira fazla ödemeye değer mi? bence kesinlikle değmez..
  • son iki telefon da kargodaymıs. hadi bakalım sorunsuz alabilecek miyim acaba hizlialdan?
  • Puani yatan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir puan yatmış sanırım ama gg mi yattı yoksa hızlıal mı onu anlayamadım
  • benim puan yatmamış.
  • Yatan puan gittigidiyor puanı :)

Hızlıal'ı bekliyoruz :)
  • halen yatmamış
  • hani ayın 10 una kadar yatacaktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koyay

Benim vakıfbank kartım var, haliyle ödeme yaparken vakıfbank bölümünü seçtim, nereden bilecem yapıkredi bölümünden yapacağımı?Sonuçta kampanya şartlatında böyle bir açıklama yok. Bu ne biçim iş puanım yüklenmeyecek mi şimdi?

Kampanya vakıfbank world kartlarıda kapsıyor sıkıntı yapmayın puanınız yarın hesabınızda olur.

Daha önceden benim de başıma gelmişti.Üzgünüm ama puan yatmayacak.Şikayet etsenizde sonuç alamayacaksınız.

Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/hizlialcom/s-32/c-1628.aspx

Ben bu yazıya istinaden vakıfbank world kart ile alışveriş yaptım.
    Şuan puan yatmamış ama gün içinde yatar diye ümit ediyorum.
    Aynı şekilde hepsiburadadan da 150tl puan kampanyasına girdim.
    Bu puan muhabbeti olmasa zaten şimdiye 30 kere iptal etmiştim siparişi bekle bekle ayar oldum.
    Hızlıaldan almaz HB den sipariş geçerdim 1 adet daha.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.