Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
21
Favori
58.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

quote:

Discovery mavi elime ulaştı. ürünün dahili hafızası 1.6 gb gözüküyor. kafayı yiyeceğim acaba benim atladığım bi yer mi var? normalde ürünün dahili hafızası 4 gb olması lazım. aynı sorunu yaşayan var mı?

arkadaşlar yardım!!aynı sorunu yaşayan var mı?

Geri kalanı sistem kullanıyor o hafıza normal ilk defa mı android telefon alıyorsun bu hepsinde böyledir windows yüklemiyor musun hddye işte onun gibi düşün.
  • quote:

quote:

Discovery mavi elime ulaştı. ürünün dahili hafızası 1.6 gb gözüküyor. kafayı yiyeceğim acaba benim atladığım bi yer mi var? normalde ürünün dahili hafızası 4 gb olması lazım. aynı sorunu yaşayan var mı?

Ne sorunu kardeşim , bizim de 16 GB S4'ün 8 GB kısmı kullanılıyor. Ne yapalım atalım mı telefonu ?
  • quote:

Dahili hafızayı ne yapacaksın al 32gb kart keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Ne sorunu kardeşim , bizim de 16 GB S4'ün 8 GB kısmı kullanılıyor. Ne yapalım atalım mı telefonu ?

Keşke atar yapıp fırça atmasak. "acaba atladığım bi yer mi var" diye sordum zaten..demek varmış ki arkadaş GEREKLİ açıklamayı yaptı. Ama siz GEREKSİZ atarlanma yaptınız.Neyse fazla uzatmak istemiyorum..

• 600 uzu gecmeyecek hangi androidi almali arkadaslar, acilllll, gm discovery haric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergurel79

Mavi renk kasa kalitesi nasil?

bugün alsak ta mavi disc. 02.09 yazıyor ama kesin gelirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mavi discovery alıpta eline ulaşmayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Peki Adios word karta ektra birşey varmı

World ile uçak bileti alamazsiniz,adios ile alırsınız.

yanlış anlaşılma olmasın world ile uçak bileti alabilirsiniz. Adios'ta kat sayı biraz daha fazla olabiliyor

World platinum disinda alınamıyor galiba artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim world kart ın limiti 500 tl discovery 599 tl.. ben karta 100 tl eklesem alabilir miyim ürünü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

arkadaşlar benim world kart ın limiti 500 tl discovery 599 tl.. ben karta 100 tl eklesem alabilir miyim ürünü ?

Benim bildiğim, Karta ne kadar yatırırsan yatır, bir seferde kart limitinden fazla harcayamazsın.
    Bir seferde kart limiti kadar harcarsın, sonra karta para yükleyip yeniden limit kadar harcayabilirsin.
    Eğer yanlış biliyorsam, bilgili arkadaşlar doğrusunu yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

quote:

Benim bildiğim, Karta ne kadar yatırırsan yatır, bir seferde kart limitinden fazla harcayamazsın.
    Bir seferde kart limiti kadar harcarsın, sonra karta para yükleyip yeniden limit kadar harcayabilirsin.

yanlış biliyorsunuz, bahsedilen şekilde kredi kartında başka hiçbir borç bulunmadığı takdirde 600 TL'lik alışveriş yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

quote:

yanlış biliyorsunuz, bahsedilen şekilde kredi kartında başka hiçbir borç bulunmadığı takdirde 600 TL'lik alışveriş yapılabilir.

eminsin dimi arkadaşım boşuna para yatırmayım

• ana18 kullanıcısına yanıt
    12 yıldır kredi kartı kullanan birisi olarak söylüyorum ki eminim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

12 yıldır kredi kartı kullanan birisi olarak söylüyorum ki eminim..
    Pazarlık için uygun platform burası değil bilginize.
  • quote:

karedeş aynısı ben wordde yaptım ama olmadı.sadece limitin kadar harcayabiliyorsun.tecrübeyle sabittir
  • Sipariş vermek dışında yapmamız gereken birşey var mı arkadaşlar world puan kazanmak için? Alıntılayarak cevap verırsenız sevınırım bugun sıparıs vermeyı dusunuyotum.

• ucak bileti almak icin yapilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: erdil790

quote:

karedeş aynısı ben wordde yaptım ama olmadı.sadece limitin kadar harcayabiliyorsun.tecrübeyle sabittir

Bende 600 limit vardi bir arkadasa s4 mini alcaktim 1.000 tl yatrtip aldim 500 limitim var hala sikinti yok.. yp world icin

• Gm discovery beyaz Siparisi verdik bakalım.
    Vakıf worldde uçak biletini puanla 3 katina kadar alisverisi nasıl yapıyoruz arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Gm discovery beyaz Siparisi verdik bakalım.
    Vakıf worldde uçak biletini puanla 3 katina kadar alisverisi nasıl yapıyoruz arkadaslar
    Arkadaşlar şöyle bir detay var, paylaşmak istedim.

Kampanyaya dahil olmak için mutlaka '' Yapı ve Kredi Bankası (Tüm world Kartlar) '' seçeneğinden işlemin yapılması gerekiyor. Aksi takdirde puan kazanılmıyor .
    Ben hatayla vakıfbank'tan yaptım şimdi ürünü iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tknn -- 26 Ağustos 2013; 9:43:52 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.