Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
21
Favori
58.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanim

İşlem Tamamdır Teşekkürler Genel Toplam : 507,78 TL Kargo Dahil + Avantajix Hızlı Al 7,64 TL

avantajix üzerinden yapıldığında puanda sorun çıkar mı diye korkuyorum..
  • discovery mi alsak ne
  • 3200 tl lik ürünle ilgileniyordum. Simdi bana 6 kart lazim

Yoksa bi espirisi kalmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy s4 3 kart ile alınsa 1350 TL ye gelir
  • Aldığınız ürünleride yazında belki fikir verir

Mesela Moser saç kesim cihazı alınabilir...60 tl ye güzel fiyat..Berbere 20 tl vermeye gerek kalmaz, buradanda kazanırsın
  • Parçala öde seçeneğinde sadece kredi kartı ve havale seçenekleri var. Ne yazık ki 2 kart ya da 1 kart+BKM seçeneğini iptal etmişler kampanya dolayısıyla.
  • TVler çok mu pahalı sanki indirim yapmadan bir bindirim yapmışlar sanki ?
  • Hepiniz hızlıala hızlı dalmışsınız. Ama alırken iki kere düşünün derim. Sonra 100 wp için sinirlerinizden olmayın.. Bence hızlı kaçın. Adamlar normal satışlarında bile sahtekarlık yapıyor.. bir de 100 liralık wp verince dalaverelerin kaçı kaç para görün....
  • 2 tane kart var bende. Alınabilecek ne var arkadaşlar?
  • telefon için discovery tavsiye ederim. lakin 1 ay kadar beklerim derseniz
  • Hızlıalda codegen yok.

CODEGEN ULTIMIX88 8'' ayarında aynı işlemci kullanan tablet öneriniz var mı?
  • Arkadaşlar, alışverisi sanal kart ile yaptım. Puan konusunda sıkıntı olmaz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde hediye çeki olan varsa değerlendirebilirim
  • samsung s4 = 3 kart + parçalı ödeme üstüne kartlar adios sa tadından yenmez
  • gm discovery alsak ön sipariş olsa da puan yatar mı? hadi bu sorun değil diyelim peki ön sipariş tarihi ileri alınsa ve kampanya puan yükleme tarihini geçerse sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: segmentation_fault!

samsung s4 = 3 kart + parçalı ödeme üstüne kartlar adios sa tadından yenmez

sadece tek kartla ödenebiliyormuş istereniz yanında havale olabiliyormuş . Kısaca 3 kart ya da 2 kart diye bir olay yok.
  • Tost makinesi ve fritöz almayı düşünüyordum ama her ikiside bariz pahalı alacağınız ürünü mutlaka piyasadan araştırın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

İhtiyacı olanlar için güzel fırsat ama acaba ne alsam diye 100 tl için 500 lira masraf yapmak neyin nesi?

Adios premium ile puanı en az 3.2 kat değerli kullanıyoruz. 500 tl alışverişe 320 tl getiri.. Bu masrafa girmemek için deli olmak lazım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben General Mobile Discovery almak istiyorum lakin ürün ön siparişte ürünü alsam kampanyadan yararlanmış olurmuyum ürünün tedarik tarihi 02.09.2013
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.