Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ya bu nasıl iş nasıl insanlar var piyasada 450 tl sıfır veren varsa alayım vs bir insandan 500 liraya aldığı bir malı 450 liraya istemek nasıl bir fırsatçılıktır.Bunu satan insanın çaresizliğinden faydalanmaktır bu.Belliki bunu bu fiyata satan adam mecbur çaresiz nakite ihtiyacı var bu parayı taksitle ödeyeceğim diyerekte mecburen zararı kabul ediyor.
    Aklım almıyor bu kadar zormu empati yapmak karşıdaki kişinin yerine kendini koymak ,yazık bize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 19 Ağustos 2013; 21:10:38 >
  • 100*3=300 uçak bileti alırken arkadaş yazmış. Yurtdışı biletlerde bu oran dahada artabiliyor. Ortadaki kâr ortak oluyor yani.
    Kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor kimin işine gelirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiforum

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: maxiforum

arkadaşlar en son kredi kartı ödeme kısmında 100 TL WP kazanmak için 3d secure ile ödememiz mi gerekiyor? yoksa direk siparişi tamamla deyincede 100 TL WP kazanabiliyormuyuz ?

İki türlü ödemede de 100wp kazanırsınız. 3D ile ödemelerde banka onayı beklenmez direk siparişe onay verilir. Bu ödeme işlemler açısından daha hızlı olur. Diğer ödemede ise banka onayı beklenir.

evet zaten ben direk siparişi tamamla dedim, şuanda alış-veriş onay bekliyor. siparişi iptal et seçeneği şuanda aktif durumda, acaba sipaişi iptal et deyip yeniden 3d secure ile bir kez daha mı alışveriş yapsam?

gerek yok telofon ayın ikisinde stokta olacak. ayın ikisine kadar senin banka onayın 10 defa onaylanır.
    ayrıca bende 3d ile ödeme yapmama rağmen'''siparişi iptal et seçeneği şuanda aktif durumda''' çünkü ürünün teslimatı uzun sürecek. cayma hakkı kolay olsun diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Ya bu nasıl iş nasıl insanlar var piyasada 450 tl sıfır veren varsa alayım vs bir insandan 500 liraya aldığı bir malı 450 liraya istemek nasıl bir fırsatçılıktır.Bunu satan insanın çaresizliğinden faydalanmaktır bu.Belliki bunu bu fiyata satan adam mecbur çaresiz nakite ihtiyacı var bu parayı taksitle ödeyeceğim diyerekte mecburen zararı kabul ediyor.
    Aklım almıyor bu kadar zormu empati yapmak karşıdaki kişinin yerine kendini koymak ,yazık bize..

usta yanlış açıdan bakıyorsun. Bu 450 olayı adios cular için. Bu indirimi yapan arkadaş 100 tl puan ile 300 liralık uçak bileti alıyor. Kredi kartı yardımlaşma sayfasını okursan daha detaylı bilgi alırsın. Orda bi çok kişinin 130-140 tl indirim yaptığını görürsün zaten..

• Evet olur. Ama odemeyi tek sepette ayni anda yapmalisiniz. Kac saticidan kac urun aldiginiz onemli degil. Birde alisveris yaparken dikkat edin,kampanyaya dahil olmayan kategorilerden(kuyum..vs) urun olmasin sepetinizde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Ya bu nasıl iş nasıl insanlar var piyasada 450 tl sıfır veren varsa alayım vs bir insandan 500 liraya aldığı bir malı 450 liraya istemek nasıl bir fırsatçılıktır.Bunu satan insanın çaresizliğinden faydalanmaktır bu.Belliki bunu bu fiyata satan adam mecbur çaresiz nakite ihtiyacı var bu parayı taksitle ödeyeceğim diyerekte mecburen zararı kabul ediyor.

Hocam fırsatçılık diyorsun ama adiosçu arkadaşlar en az 3 katı ile değerlendiriyor puanları. Hatta 2.000 TL'lik yurtdışı uçak biletinin 399 TL puan karşılığında -5 katı değerli- alındığı bile oluyor. O zaman bu da fırsatçılık mı?

Burada kazan-kazan olayı var, puana ihtiyacı olan puanını alır, ürüne ihtiyacı olan en düşük ücretten almaya çalışır. Alan razı satan razı olduktan sonra problem yok. 100 TL'lik puan için 200 TL indirim yapanı bilirim.

• Mezarcı arkadaşlar, ya bir Adios kart alın rahat edin ya da kredi kartı yardımlaşma konusunda yapın tekliflerinizi konuları kirletmeyin!
  • aynı hızlıal hesabından, iki farklı kartla 500 tl üstü alışverişş yaptığımızda 100 tl iki kartada tanımlanırmı, çünkü kart bazında değiş müşteri bazında yazıyordu bilen varsa cevap verebilirmi ?
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Orijinalden alıntı: ekdellal

Orijinalden alıntı: armegeddon

Merhaba, Hem vakıf, hemde ykb kartım ile iki farklı alışveriş yaparsam her iki kartada yatar mı? Burada müşteri bazında kelimesi Hızlı al için mi? yoksa banka içinmi geçerli, bilgisi olan var mıdır?

Banka için.

aynı hesaptan iki farklı kartla alış veriş yaptık 500 tl üstü şimdi şüphe doğdu içime ikisinede yatarmı diye, hızlıala da mesaj yazdım cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkardes06 -- 20 Ağustos 2013; 0:34:36 >
  • ya bu puanları 3 katı kullanma olayı külliyen yalan açıklamasını yapmıcam çok uzun ama şunu söyliyim o yüksek indirim yapanların çoğu acemi adiosçu puanları 3-4-5-6-7 katına kadar kullanacağını hayal ediyo ama gerçekler acıdır illa ki yüzleşir zaten adios konusu böyle ......la dolmuş durumda puan silinir mi gittigidiyordan alışveriş yaptım puanlarım uçar mı işte yüksek indirim yapanlar bunlar
  • 1500 TL'lik bir ürün alacağım. Parçalı ödeme ile aldığımda, 3 karta da 100 TL WP yatıyor mu? Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba?
  • Aynı bankanın 3 farklı kartına 3 ayrı 100 TL WP kesinlikle yatmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

ya bu puanları 3 katı kullanma olayı külliyen yalan açıklamasını yapmıcam çok uzun ama şunu söyliyim o yüksek indirim yapanların çoğu acemi adiosçu puanları 3-4-5-6-7 katına kadar kullanacağını hayal ediyo ama gerçekler acıdır illa ki yüzleşir zaten adios konusu böyle ......la dolmuş durumda puan silinir mi gittigidiyordan alışveriş yaptım puanlarım uçar mı işte yüksek indirim yapanlar bunlar

Bu puan işinin sonu yakındır adamlar 1000 lira ve üstüne 150 lira indirim vadediyor artık nasıl yapacaksa

• kardeşim hızlıal'da parçalı ödeme artık yok diye 10 defa yazıldı, hala aynı şeyi soruyorsunuz.. mesaj yazmadan önce bir şu konuyu okuyun be kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Mezarcı arkadaşlar, ya bir Adios kart alın rahat edin ya da kredi kartı yardımlaşma konusunda yapın tekliflerinizi konuları kirletmeyin!

bıktık artık yaa...
  • quote:

Merhaba, Hem vakıf, hemde ykb kartım ile iki farklı alışveriş yaparsam her iki kartada yatar mı? Burada müşteri bazında kelimesi Hızlı al için mi? yoksa banka içinmi geçerli, bilgisi olan var mıdır?

yatar ama herşeye rağmen iki farklı kullanıcı adı ve iki farklı adres kullanarak kendini garantiye almanı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duykan

quote:

yatar ama herşeye rağmen iki farklı kullanıcı adı ve iki farklı adres kullanarak kendini garantiye almanı tavsiye ederim...

Banka müşterisi anlamında kullanılıyor onun için aynı hızlıal hesabındanda alışveriş yapsanız puanlarınız yatar..

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

kardeşim hızlıal'da parçalı ödeme artık yok diye 10 defa yazıldı, hala aynı şeyi soruyorsunuz.. mesaj yazmadan önce bir şu konuyu okuyun be kardeşim

Bence ödeme sayfasında parçalı ödeme sekmesi ödme sayfasında hala kocaman durduğu için soruyor olabilir arkadaş. Parçalı ödemenin kalkıp kalkmadığını anlamak için önce world harici bir kredi kartından 1-2 liralık puanı bile olsa (tabi kart puanıyla ödenebilen kartlardan olacak) puanla ödeme yapın, parçalı ödeniyorsa kabul eder kalanı gösterir, ödenmiyorsa hata verir. 1500 tl lik bir üründen 300 wp kazanmak için şüphesiz ya farklı banka worldcard ları olacak ya da farklı kişilerin kartları olacak. Saygılar...

• Bir tane Discovery aldık inşallah mağdur olmayız

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

general mobile discovery alıp 450 lira'ya bana satabilecek bir arkadaş arıyorum bursa balikesir civari elden teslim tercihim'dir

Zor o fiyat.

telofonun fiatı 599 tl -100 World puan. telofonun fiatı 499tl ye gelir. nassıl verecekler 450 tl ye . ben anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.