Bildirim
hızlıal.com ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vegabond81
Bu siteden notebook almak istiyorum siteden ürün alan varmı aranızda güvenli bir sitemi bilmiyorum.?
Pişman olmak istemiyorsan alma. PCDepo, Teknobiyotik, Ebrar Bilgisayar gibi yerlerden al. -
ben telefon aldim carsamba gunu siparis verdim ayni gun aradim stoklarda yok dedi cuma kargoya vericez dedi.kargoya verdiler cumartesi elime gecti sorun olmadi.Ara bi stoklarda varmi diye sor once
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güvenilir -
2011 senesinden bugüne kadar 9 farklı alışverişimde 1252 liralık 12 farklı ürün aldım. Uydu alıcısı, harddisk, samsung fit cep telefonu, tansiyon aleti, fotoğraf makinesi, güç kaynağı gibi ürünleri sorunsuz kullanıyorum. Şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Memnunum güvenlidir. -
Acele işe şeytan karışır.Yavaşal.com dan al. -
Güvenilir dostum şüphen olmasın. -
Telefon aldım sorunum olmadı hiç.
yıl olmuş 2013 hızlıal güvenilirmi diye soranlar var
ortalama 3 bin tl lik alış veriş yaptım sorun çıkmadı hiç. bir siparişimde fatura 1 hafta sonra geldi o kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
yıl olmuş 2013 hızlıal güvenilirmi diye soranlar var
İnternet üzerinden hiç alışveriş yapmadım o yüzden hiç bilgim yok bu yüden sordum zaten.. -
Herkese tşk bilgi için.. -
Hızlıal gold ile aynı zaten.Güven problemi yaşamana gerek yok.Sorunsuzca alışveriş yapabilirsiniz. -
3 haftada 8 ayrı toplamda 2000 lirayı bulan alışveriş yaptım sıkıntı ve sorun olmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X