Şimdi Ara

Hızlı ve Yorulmadan Koşmak İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar basketbol oynuyorum ama aradan 5-10 dk geçince çok yoruluyorum.Zaten çok yavaş koşuyorum.Ne yapmalıyım hızlı ve yorulmadan koşmak için?

• aynı sorun bendede var rezerve
  • Bende hızlı koşuyorum ama 1 buçuk dkde yoruluyorum
  • Boy kilo oranın nasıl? Kondisyonun var mı? Sadece basket oynarken koşuyor sonra camış gibi yatıyorsan yorulursun. Sabahları erken saatlerde uzun ve yavaş tempolu koşu yaparak vücuda kondisyon sağlayabilirsin. Zamanla yorulmadan koşabilirsin. Hızlı koşu için de depar çalışmaları yapman gerekir. Bu tek başına yapabileceğin birşey değil. Bir koç veya hocadan bunun desteğini alman gerekebilir.
  • kondisyonun zayıftır birde kaç kilosun
  • hocam kızma da bunları yapamıyosan neyi yapıyosun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutuptaki Kaktus

hocam kızma da bunları yapamıyosan neyi yapıyosun :D

Yorulabiliyor mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koşarken çok yorulmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.85 boyum 80 kiloyum o sorun bendede varr rezervee
  • Arkadaşlar bacak kası harketeleri çalışsam faydası olurmu?Boy:1.80 Kilo 95
  • Kondisyon yapman lazım. Ben 8 hafta halı saha maçına gittim. Kondisyon olmadığı için ilk 15 dakikadan sonra adım bile atamıyordum. İlk iki hafta böyle geçti fakat 2. haftadan sonra akşam yürüyüşlerine başladım. Yavaş yavaş kondisyonum düzeldi. 60 dakika hiç yorulmadan koşuyordum. Dediğim gibi kondisyon önemli. Birde, eğer yanlış bilmiyorsam ağızdan değil burundan nefes almak daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 14 Şubat 2012; 17:31:06 >
  • Boy 1.80 kilo 65 ben hızlı koşuyorum fakat çabuk yoruluyorum. Astımdan dolayı mı acaba?
  • konuda yine 1.80'den aşağı kimse yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Kondisyon yapman lazım. Ben 8 hafta halı saha maçına gittim. Kondisyon olmadığı için ilk 15 dakikadan sonra adım bile atamıyordum. İlk iki hafta böyle geçti fakat 2. haftadan sonra akşam yürüyüşlerine başladım. Yavaş yavaş kondisyonum düzeldi. 60 dakika hiç yorulmadan koşuyordum. Dediğim gibi kondisyon önemli. Birde, eğer yanlış bilmiyorsam ağızdan değil burundan nefes almak daha iyi.

bacak kası yapsam faydası olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

konuda yine 1.80'den aşağı kimse yok

ORTALAMA 1.80 .)
  • 1- kilon fazla

2- koş işte
    (Kondisyonun çok kötü olduğu için birkaç hafta sadece yürüyüş yap. Ondan sonra yorulmayacağın tempoda haftada 2-3 gün 30-45 dk arası koş, tempoyu yavaş yavaş arttırırısın gerisi gelir) ya da hiçbir şey yapma, basket oynarken yavaş yavaş vücut alışır.
  • Bolca nefes egzersizi yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

1- kilon fazla

2- koş işte
    (Kondisyonun çok kötü olduğu için birkaç hafta sadece yürüyüş yap. Ondan sonra yorulmayacağın tempoda haftada 2-3 gün 30-45 dk arası koş, tempoyu yavaş yavaş arttırırısın gerisi gelir) ya da hiçbir şey yapma, basket oynarken yavaş yavaş vücut alışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

konuda yine 1.80'den aşağı kimse yok

allahtan isin icinde vucud yok
  • Kondisyon yoksa herkes az çok hızlı koşar ama çabuk yorulur. Bir de koşmadan önce ısınma şart. Isınmazsanız 1-2 dakika iyi koşarsınız devamı gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoraki4805

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

1- kilon fazla

2- koş işte

sadece bacak kası geliştirmeyi söylüyorsan, hayır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.