Şimdi Ara

Hızlı ve hesaplı seyahatin yeni adresi İDOBÜS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

ben hiç bişi anlamadım balıkesirden izmire arabaları yok mesela

Aynen. Biz İzmir'den İstanbul'a nasıl gitcez ve nasıl döncez bilen varmı?
    Bursa'dan otobüse bindikten sonra ne anladım ben bu işten.
  • gerçekten arkadaşlar güzel yalıdan merkeze 2 tl midir 10 15tl vermiyelim bende arkadşlarla gitmeyi düşünyüorum.
  • İstanbulda olsam veya uzun süreli (Hazıra-Temmuz gibi) olan bilet alınsa hemen alırdım her yerden. 1 TL'ye İstanbulda ulaşım yok.
  • Güzelyalıdan Bursa Sehir Merkezi arası yaklasık 25 30 km dir. Belediye otobüsleri Metroya kadar 2 lira fln alıyor. Metro da 2 lira deseniz 4 liraya sehir merkezine gidersiniz.
  • Yuh yaa, Kayseri niye yok arkadaş. Lanet olsun böyle kampanyaya

Hızlı ve hesaplı seyahatin yeni adresi İDOBÜS

• Zaman Tasarrufu

İstanbul’dan İzmir’e sadece 6 saat 30 dakikada ulaşım.

IDOBUS.COM bütün yolculara en kısa güzergâhı sunarak inanılmaz zaman tasarrufu sağlar.

Yolcular artık sıkışık İstanbul trafiğine girmeden, Kabataş ile bütün destinasyonlarımız arasında doğrudan seyahat edebilecek.

Çok Uygun Fiyatlar

1 TL ( artı servis ücreti )’den başlayan fiyatlar sunuyoruz

Ücretsiz Wi-Fi

Bütün feribotlarımızda ve otobüslerimizde tüm yolcularımıza ücretsiz Wi-Fi sunuyoruz.**

Seyahat ederken çalışabilir, alışveriş yapabilir ve internette gezinebilir hatta IDOBUS.COM için bir sonraki biletinizi bile alabilirsiniz!

Konforlu Yolculuk

Feribotlarımızda her türlü yiyecek ve içecek sunulmaktadır.

Bütün otobüslerimiz termostatlı klima ve yatan ergonomik koltuklarla donatılmıştır.

Modern Filo

Feribotlarımız, sizi Marmara Denizi'nde maksimum konforla taşıyacak modern Deniz Otobüsleridir.

Modern otobüslerimiz tamamen yatan koltuklarla, modern rezervuarlı modern tuvaletlerle ve el yıkama üniteleriyle donatıldı.

ouhh diyorum

• Arkadaşlar istanbul - bursa arası kaç saat sürüyor peki deniz otobüsüyle?
  • Arkadaslar bursadan inegole ulasim nasil oluyor bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Yuh yaa, Kayseri niye yok arkadaş. Lanet olsun böyle kampanyaya

Hızlı ve hesaplı seyahatin yeni adresi İDOBÜS

Uçan gemi yapamadılar henüz

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, harika oldu, mis oldu :)
  • Ayvalık için önce izmir sonra otobüs ile ayvalık mı yapsam acaba bu yaz kaç saatde gidiyor ki istanbuldan izmire ido eğer varış noktaları genişletilirse çok iyi olur beğendim açıkcası Denizden güze güzel gitmek vasrken otobüsle gitmek eziyet gibi görünüyor gözüme bu haberden sonra.
  • 18 marta olsaydı günübirlik bursa yapıp gelecektim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Ayvalık için önce izmir sonra otobüs ile ayvalık mı yapsam acaba bu yaz kaç saatde gidiyor ki istanbuldan izmire ido eğer varış noktaları genişletilirse çok iyi olur beğendim açıkcası Denizden güze güzel gitmek vasrken otobüsle gitmek eziyet gibi görünüyor gözüme bu haberden sonra.

6 saat 40 dakika deniyor sitede.. hocam yarı otobüs, yarı deniz otobüsü ile seyahat.. hem denizde hemde karada kısaca.. yani öyle direk ist-izmir seferi yok deniz otobüsüyle

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetk

Arkadaslar bursadan inegole ulasim nasil oluyor bilen varmi?

bursa merinos parkının yanından inegöl otobüsleri kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Arkadaşlar istanbul - bursa arası kaç saat sürüyor peki deniz otobüsüyle?

bir saat elli dakika civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmatrix1

quote:

Peki kac saat kadar surer? İnegole mobilya bakmaya gidicem o yuzden soruyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Peki kac saat kadar surer? İnegole mobilya bakmaya gidicem o yuzden soruyorum :)

Hocam bursa da oturuyorum evlenirken heryerini gezdim inegölün bursanın ama gittim yine de rapsody den aldım. Çünkü fiyatı taksiti taşıması filan çok daha uygun yani inegöl bir siteler değil biraz hayal kırıklığı olabilir. İnegöle varmadan her firmanın fabrikasının önünde showroom u var cafcaflı binalar hepsinde aynı laf kalabalığı ve şekil hariç kumaş kalitesi çeşiti iskelet zımbalama silikonlama da aynı. Ayrıca showroomları arabasız gezemezsin hepsi ayrık ayrık mesafeler uzak. toptan alıp istanbulda satacaksan o iş nasıl olur bilmem ama seri üretim yerler çok daha güzel tavsiye ederim rapsody kelebek istikbal gibi firmaları kullan... ucuz olsun diyorsan da gala ve moda life işini görecektir..

• Biri İzmir İstanbul - İstanbul İzmir arası nasıl gidilip geliniyor açıklayabilirmi. Otobüse bindikten sonra ne anladım ben bu işten.
  • quote:

quote:

İnegöl otobüsleri artık oradan kalkmaz. kestel otobüsleri oradan kalkar inegöl otobüsleri doğu garajından kalkar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.