Bildirim
Hızlı,ucuz,sağlam receiver önerisi alacaktım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: fenerb26
Arkadaşlar memlekette babamların kullanması için bir uydu alıcı almayı düşünüyorum. İstediğim en önemli özellik, kanal geçişleri hızlı olsun, sorun çıkarmasın. Kayıt felan yapmasına, şifreye gerek yok. Türk kanallarını doğru dürüst çeksin yeter. Bu özelliklere göre öneride bulunabilir misiniz.
USTAT seul tavsiye edeim uydudan kendi güncelleme yapar ayrıca türk ve ben kullanıyorum cok iyi bir alet fiyatta iyi merih uydunun bir ürünü -
Hızlı kanal geçişi istiyorsan kayıt falan işime gelmez diyorsan seoul s-2000 veya gt5000 modellerini tercih edebilirsin seoul zaten tüm ürünleri için güncelleme yapmaya devam ediyor kanal geçişleri konusunda bu 2 model birçok pahalı markaya fark atar. -
almişken dreambox al ilerde de kullanırsın:) yoksa teknosada 50 liraya var bitane onu al zaten hepsi aynı -
teşekkürler arkadaşlar. sizin ve birkaç arkadaşımında görüşleri ile babamlara gt5000 kendimede db almaya karar verdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X