Şimdi Ara

Hızlı Trene bilet aldım SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım deniycez nasılmış. BUSİNESS class ta 5 lira idi. ekonomi de 5 idi. bende business aldım. dönüşü alaamdık inşallah dönüşte 15 liraya Karesi ekspresiyle dönmeyiz

Hızlı Trene bilet aldım SSli

• annemler dayımlar tutturmuş hızlı trene binelim diye ben daha 17 yaşındayım hayatımın baharında öbür tarafa gidemem dedim bilet aldırmadım bu trene güvenilmez mazallah karambole gitmeyelim
  • Yakınlarına şimdiden baş sağlığı diliyorum

• naparsın dostum ucuz diye biniyoz yoksa gitmezdim

sakatlık olcağını sanmıyorum yani en azından Türk-Yabancı ortak yapımı heralde ciddi çalışmalar yapmışlardır. gerçi demiryolcuların sendikası pek tavsiye etmiyor. önce 160 için yapılmış raylar sonradan projeye eklemelerle 250 km sürat ortaya çıkmış. kontol firması sorumluluğu alsın diyor sendika. bence haklı kontrol eden "olur veren" firma oluşabilecek hataalrdan "kontrol ettiği" bölgelerden sorumlu olmalı.

bincez bir alamete gidiyoruz kıyamete
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Yakınlarına şimdiden baş sağlığı diliyorum
    />

saçmalama yahu bu tren için uzun zamandır yeni hat döşendi gidiş gelir olarak iki hat yapıldı.aylardır test yapılyor.Bazen yorum yaparken dikkatli olun illa birilerini kötülemek için yazı yazmayın.

• işlem tarihinde GAY yazıyo bu normal mi

• vasıyeti yazmadıysan su uyelıgınıde bana bıraksana............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fruko(furi) gazın kaçmasın dikkat et

furi mktrnk yi duydun. bi problem olursa sana bi şifre gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

naparsın dostum ucuz diye biniyoz yoksa gitmezdim

sakatlık olcağını sanmıyorum yani en azından Türk-Yabancı ortak yapımı heralde ciddi çalışmalar yapmışlardır. gerçi demiryolcuların sendikası pek tavsiye etmiyor. önce 160 için yapılmış raylar sonradan projeye eklemelerle 250 km sürat ortaya çıkmış. kontol firması sorumluluğu alsın diyor sendika. bence haklı kontrol eden "olur veren" firma oluşabilecek hataalrdan "kontrol ettiği" bölgelerden sorumlu olmalı.

bincez bir alamete gidiyoruz kıyamete

quote:

bincez bir alamete

etkileyici

• fruko binlerce kontörüm ve binlerce hediye kontörlerim sana kalsın faturalı hattımın her ay 2 saat her yöne bedavasını izmir alsın ki sizi her gün aradığında beni hatırlayın
  • Recep İvedik gibi biri çıkıp mesleğini sormasın dikkat et...
  • divaaaam ett çat çat çat
  • Hamdolsun başbakanımız sürdü o treni bişey olmaz
  • raylar cok kötüymüş arkadaşlar
  • normalde otobusle 2,5 saat olan yolu
    trenle bır bucuk saatte alcaksın ne anlamı varkı
  • tren 5 lira otobüs 15 lira

idda ediyorum bugün başkent ekspresi her istasyonda durmasın hızlı tren rayına geçsin. 2 saatten fazla sürmez eskişehire gitmesi. eski rayda bile 120 ye çıktığı oluyor. hızlı trenin raylarında olsa o da gayet güvenli gider. çünkü pamukovadaki gibi viraj yok bişey yok. şu haliyle başkent 2.5 saatte gidiyor tehir vs olmazsa. dediğim gibi rayı hızlı tren rayı olsa 2 saatte rahat gider.
  • arkadaşım madem aldın bilet şimdi senden izlenimlerini bekliyoruz..trende sarsıntı oluyormu giderken büfesinin fiyatları nasıl vagon dizaynı vs vs herşeyi anlatacaksın detaylıca burada..hayırlı yolculuklar şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

arkadaşım madem aldın bilet şimdi senden izlenimlerini bekliyoruz..trende sarsıntı oluyormu giderken büfesinin fiyatları nasıl vagon dizaynı vs vs herşeyi anlatacaksın detaylıca burada..hayırlı yolculuklar şimdiden

hepsi aklımda soranlara gazeteciyim forumcuyum filan derim artık keşke telefonumda video olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

arkadaşım madem aldın bilet şimdi senden izlenimlerini bekliyoruz..trende sarsıntı oluyormu giderken büfesinin fiyatları nasıl vagon dizaynı vs vs herşeyi anlatacaksın detaylıca burada..hayırlı yolculuklar şimdiden

hepsi aklımda soranlara gazeteciyim forumcuyum filan derim artık keşke telefonumda video olsa.

ne videosu

• furi MetinT ne yapıyor bayadır görüşmüyorsunuz heralde. bi görüşünce söyle forum da herkes merak ediyor MetinT yi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.