Bildirim
Hızlı tren ücretsiz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tamam beyler yarından pazara kadar hızlı trene binmiyoruz.
Çünük yarından pazara kadar hızlı trenler
Bunlarla dolacak :( -
quote:
Orijinalden alıntı: bereket tanrısı
Bunlarla dolacak :(
Çekin abime bi kavunlu dondurma -
Ohh neyse ki Eskişehir'e hala paralı. Konya'da bi şey yapılmaz ya, gitsin o apaçiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: bereket tanrısı
Bunlarla dolacak :(
yok akrabalarım var otobüs çok zahmetli oluyo diyorlardı şanslarına öyle oldu ama haklısınız -
İnşallah üç gün için geçerlidir, hatta bir gün. Bayram tatili bitmeden Konya'ya git-gel yapacaktım, etli ekmek yiyecektim. :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
İnşallah üç gün için geçerlidir, hatta bir gün. Bayram tatili bitmeden Konya'ya git-gel yapacaktım, etli ekmek yiyecektim. :(
yaparsın inşalah hocam -
bilet satın almıştım tcdd sitesinden,şimdi ücretsiz yapmışlar gece gece iyi sövdüm. ve iade ettim.birde utanmadan kesinti yaptılar iade de.
edit:imla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 24 Ağustos 2011; 0:05:10 > -
internetten falan alınıyor mu nasıl alcaz -
18 yaşından küçükleri büyükleri olmadan almazlar bence, o yüzden pek insan dışı varlık görmeyiz ama baya kalabalık olacağıda kesin. -
beğenmeyin adamı bide nankörler -
quote:
Orijinalden alıntı: Capt. Awesome
18 yaşından küçükleri büyükleri olmadan almazlar bence, o yüzden pek insan dışı varlık görmeyiz ama baya kalabalık olacağıda kesin.
Yav ne kadar kalabalık olacak ayakta yolcu mu alacaklar :D -
Bence ilk günlerde kalabalık olmaz ilk defa yapılan bişey oldugu için çogu kişi korkar güvenemez. -
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
quote:
Orijinalden alıntı: Capt. Awesome
18 yaşından küçükleri büyükleri olmadan almazlar bence, o yüzden pek insan dışı varlık görmeyiz ama baya kalabalık olacağıda kesin.
Yav ne kadar kalabalık olacak ayakta yolcu mu alacaklar :D
Yoğunluk bakımından diyorum arkadaşım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X