Şimdi Ara

Hızlı Şöförler, İyi Makas Atanlar.. Bir Gelin ÖNEMLİ.! 2020 edit (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
37
Favori
27.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir çok ülkede araç kullandım ancak bizim ülkedeki kadar agresif, atarlı, saygısız ve sabırsız bir trafik akışı görmedim ne yazıkki. Mesela ilk kez yurt dışında araç kullandığım zamanlarda Avusturyada (otoban hızı 130 Km/s ) bir yere giderken kamyon tarzı bir araç sollamak için sol şeride geçtim. Ancak ceza yemekten korktuğum için tam sınıra kadar basamıyorum tabi. O sırada arkamdan siyah bir ferrari gördüm ama abartısız söylüyorum ben sola çıkarken yoktu adam öyle deli geliyor :). Ben sinyal verdiğim anda gaz kesti ve ben sollamayı bitirene kadar ne takip mesafesini kapattı ne sellektör yaktı ne tamponuma girdi ne korna çaldı. Bana tek bir rahatsızlık dahi vermedi. Ben şeridime geçince bastı gitti.

Simdi bu adam çok temiz kalpli çok iyi biri olduğundan mı yaptı bunu ? Yoo. Öyle olduğunu düşünmek polyannalık yapmak olur zaten. Ama bir sistem bir kültür oturmuş kurallar konusunda. Adam doğal bir refleks olarak yapıyor bunu.

Almanyada bir seferinde çok riskli bir hareket yapan şöföre korna çaldım camı indirdi almanca bir şeyler söyledi ( Almancam yok). Yemin ederim ingilizce bile konuşmadım direk Türk'müsün kardeşim dedim adam Türk çıktı.

bu arada yanlış anlaşılmasın ben çok milliyetçi ve Türkçü biriyimdir. Ama doğruya da doğru demek lazım. Trafiğe çıkınca bir şey oluyor bizim millete :) Ülkede ciddi bir kesim var makas atınca , trafiğe açık alanlarda yanlayınca vs deli gibi keyif alıp gaza gelen. Allah kimseye kaza bela vermesin.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.