Şimdi Ara

Hızlı Resim kaydetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela arkadaslar bi forum sitesindeki eklenen resimleri hızlı bi şekilde pc'me kayıt etmek istiyorum.
    buna firefox'un bi eklentisi veya herhangi bi program var mi bildiginiz.
    mesela "HTTrack Website Copier" programi var bu program verdiginiz linkteki tüm dosyalari indiriyor ben böyle istemiyorum acikcasi.
    fikri olan varmi bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 19 Şubat 2010; 15:31:20 >

• Picasa programını yükle program açıkken print screen tuşuna basarsan program onu otomatik olarak Resimlerim > Picasa > Ekran yakalamaları klasörüne kaydeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 19 Şubat 2010; 16:18:33 >
  • sürükle bırak işini hızlandırır

mesela: internet explorer sayfasını küçük pencere ile açarsın (tam ekran değil)
    bitane klasörü tam ekran açarsın tarayıcıdaki resmi klasörün üzerine sürükle bırak yaparsan
    her resmi tek tek kaydetmemiş olursun.
    işin biraz hızlanmış olur
  • sürükle birak olayini neden daha önce düşünemedim harbidende basitmiş.
    bide bunun yanında firefox'ta Autopager'i yükledim artik forumlarda in inebildigin kadar

teşekkürler.
  • Aramalarda bu sayfa çıkıyor, Image Toolbar isimli Firefox eklentisi çok basit ve kullanışlı. İlgilenenler denerse beğenecektir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktifbilgi -- 13 Şubat 2011; 16:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Picasa programını yükle program açıkken print screen tuşuna basarsan program onu otomatik olarak Resimlerim > Picasa > Ekran yakalamaları klasörüne kaydeder

Bu iyiymiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.